כן מעניין מה היה .. חבל חחחחחחחחחח
N nini18 New member 17/5/10 #86 חחחחחחחח ציקס התחיל לעשות לו סצנות קנאה חחחחחחח אוי אבל היתה הופעה מעולההההההההה מקווה שהפעם את מרוצה חחחחחח סליפווקר ו WWFM היו לא מהעולם הזה גם פיבר וIIHY אבל השניים האחרים במיוחד.
חחחחחחחח ציקס התחיל לעשות לו סצנות קנאה חחחחחחח אוי אבל היתה הופעה מעולההההההההה מקווה שהפעם את מרוצה חחחחחח סליפווקר ו WWFM היו לא מהעולם הזה גם פיבר וIIHY אבל השניים האחרים במיוחד.
I InbarKiii New member 16/5/10 #80 אויי הריקוד שלהם נוראי אבל BB מהמםםםם וA+++++++ לצלם שצילם את גלאמבולג מהפרופיל באיזהשהוא שלב אח.. רק לאדם עדיין יראו הכל אפילו שהוא עם המכנס הכי משוחרר בעולם חחחחחח
אויי הריקוד שלהם נוראי אבל BB מהמםםםם וA+++++++ לצלם שצילם את גלאמבולג מהפרופיל באיזהשהוא שלב אח.. רק לאדם עדיין יראו הכל אפילו שהוא עם המכנס הכי משוחרר בעולם חחחחחח
ר ר ו ח ל י New member 16/5/10 #67 איזה הופעות מצויינות, שיחק אותה ../images/Emo23.gif../images/Emo106.gif מאוד אהבתי את התלבושת, האיפור והשיער! על המכנס פחות השתגעתי חח..
איזה הופעות מצויינות, שיחק אותה ../images/Emo23.gif../images/Emo106.gif מאוד אהבתי את התלבושת, האיפור והשיער! על המכנס פחות השתגעתי חח..
S sivan1996 New member 16/5/10 #59 כמה שהוא יפה!!!!! 3> היום בהפסקה שמענו את WHATYA WANT FROM ME?! היה מצחיק XD
ר ר ו ח ל י New member 16/5/10 #62 הוא בכיף יכל לעשות את הטור שלו באולמות הגדולים האלה! אולי הוא חושב ששזה מוקדם מדי? אניוואי הוא כבר יגיע לבמות הגדולות האלה עוד המוןןןןן. \
הוא בכיף יכל לעשות את הטור שלו באולמות הגדולים האלה! אולי הוא חושב ששזה מוקדם מדי? אניוואי הוא כבר יגיע לבמות הגדולות האלה עוד המוןןןןן. \
G gwini1 New member 17/5/10 #83 הופעה מדהימה! הוא היה במיטבו!!! מבחינה ווקאלית הופעה מעלפת, אבל אני ממש שונאת את המכנסי אלדין המזעזעים שהוא לבש...
הופעה מדהימה! הוא היה במיטבו!!! מבחינה ווקאלית הופעה מעלפת, אבל אני ממש שונאת את המכנסי אלדין המזעזעים שהוא לבש...
T t r e c o o l New member 17/5/10 #84 הופעה מדהימה שרק מראה כמה פרופורמר אדיר הוא! פשוט ואוו! ממש אהבתי. ותעזבו כבר את הרקדנים שלו!!! אפילו(!) אני התרגלתי לזה..
הופעה מדהימה שרק מראה כמה פרופורמר אדיר הוא! פשוט ואוו! ממש אהבתי. ותעזבו כבר את הרקדנים שלו!!! אפילו(!) אני התרגלתי לזה..
N nini18 New member 17/5/10 #87 ../images/Emo240.gifראיון קצרצר מהשטיח האדום../images/Emo23.gif http://www.youtube.com/watch?v=Nyea8dmOVmw&playnext_from=TL&videos=TosWF5_y3Ps
../images/Emo240.gifראיון קצרצר מהשטיח האדום../images/Emo23.gif http://www.youtube.com/watch?v=Nyea8dmOVmw&playnext_from=TL&videos=TosWF5_y3Ps
R R o c k s e n New member 18/5/10 #94 מה שהבנתי זה אירוע גדול עם אמנים גדולים ומוערכים אז כבוד שאדם הגיע לשם והוא נתן הופעות מעולות.
E EVEWAITING 4 ADAM New member 18/5/10 #107 OMG סירטון מחזרות לשיר וודו../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif לא באיכות מדהימה אבל...............יאייי בטח הוא ישיר את השיר בהופעות שלו..........................חולה עליוווווווווווווווווווווווווווו http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=474507123&blogId=534513495
OMG סירטון מחזרות לשיר וודו../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif לא באיכות מדהימה אבל...............יאייי בטח הוא ישיר את השיר בהופעות שלו..........................חולה עליוווווווווווווווווווווווווווו http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=474507123&blogId=534513495
N nini18 New member 18/5/10 #108 ראיתי את זה בלילה בשידור ישיר היה גם IIHY זה היה אפילו יותר יפה שומעים איך הוא עולה ויורד עם הקול והיו קטעים שהוא שר בלי מוסיקה. עשה לי עור ברווז ודמעות בעינים חחחח איך התרגשתי. הוא חייב להוציא DVD של ההופעות שלו פשוט חייב שיכלול קטעים מאחורי הקלעים הכל.
ראיתי את זה בלילה בשידור ישיר היה גם IIHY זה היה אפילו יותר יפה שומעים איך הוא עולה ויורד עם הקול והיו קטעים שהוא שר בלי מוסיקה. עשה לי עור ברווז ודמעות בעינים חחחח איך התרגשתי. הוא חייב להוציא DVD של ההופעות שלו פשוט חייב שיכלול קטעים מאחורי הקלעים הכל.
E EVEWAITING 4 ADAM New member 18/5/10 #109 איך לא ראיתי?../images/Emo10.gifבאיזו שעה זה היה??../images/Emo4.gif אין עליו.....................................הורסססססססססססססססססס
איך לא ראיתי?../images/Emo10.gifבאיזו שעה זה היה??../images/Emo4.gif אין עליו.....................................הורסססססססססססססססססס
I InbarKiii New member 19/5/10 #112 אוףף נו אבל למה לא העלו הכל חחחח ולג'ניו כזה דפוקקקקקק שהוא לא אמר להם שהוא מצלם את זה לכולם חחחחחח
ר ר ו ח ל י New member 19/5/10 #116 כ"כ בא לי לראות אותו מופיע עם זה בלייב!!! ממה שאפשר לשמוע זה נשמע טוב.. ומה היו הרעשים האלה? כפיים?