../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo214.gif../images/Emo220.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
יורם לווינשטיין תל"י

את צודקת במאה אחוז

אני בדיוק התכוונתי גם כן לפתוח הודעה בדיוק כזאת
עפתי לישון שיהיה לכם אחלה סופ"שלא בטוח שאני אהיה פה עד אז אני חוזרת לחיי הפליטות במרכז. לפחות אני מפזרת את מוקדי ההתעלקות שלי שלא ימאס לאנשים ממני.**מכינה עצמי למלחמה הבאה** אגב אם מישהו מכם גר באיזור המרכז דרומית לנתניה ומעוניין לארח ליום- יומיים בחורה נחמדה שקצת מדברת יותר מידי אבל שותקת כשמעירים לה מוזמן ליצור איתי קשר במסרים.

תמרוש5

New member
יופי עכשיו אני סתומה!!../images/Emo46.gif

אני רוהצ לומר שהSMS נשלח לפני שראיתי את התוכן! ההודעה כבר לא מקורית
תהנו זונות(חוץ ממיכלי
)

g a l4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אומר הכל
סוף סוף פגשת אותה!!
שמחה בשבילכן
ועכשיו אפשר להגדיל את אוצר המילים?

שמחה בשבילך!!!!!!

סלקום עד שגמרו לך המילים חחחח אשכרה טלי.. אני ממש שמחה שסופסופ ראית אותה כן ירבו פעמים רבות שתפגשי אותה.......... טלי שרון ההיסטריה מכה שנית

כפרות../images/Emo23.gif

זה כזה גאוני שהיא משתמשת במילה הזו
לאחשהלבד. טוב אין לי מה לשאול כי שמעתי הכל
כבוד לכן על זה ש7 בבוקר זו השעה הכי מוזרה שבה ניהלתי שיחה על טלי
[וכשאני אומרת 'ניהלתי' אני בעצם מתכוונת הקשבתי ומידי פעם אמרתי 'אה' ו'או' ו'איזו חמודה!'] וזהו.. שמחה שנהנתן וכל זה
ומצאתי מתי היה ניק דרייק בטב"ע!! זכרתי שהיה. פרק 33, רני מנשקת את כפיר.

למעלה