לקחת אותי קשה...
ז זוביק התינוקת New member 28/7/06 #34 לא נכון../images/Emo11.gif אני לא לוקחת קשה רק טוענת לחפותי גם ככה יצאתי לא יציבה ממזמן אז אני חייבת להגן על עצמי
לא נכון../images/Emo11.gif אני לא לוקחת קשה רק טוענת לחפותי גם ככה יצאתי לא יציבה ממזמן אז אני חייבת להגן על עצמי
ז זוביק התינוקת New member 28/7/06 #32 הנה תראו תמונה לא היה לי כוח לחפש יותר מידי אבל זה יספיק נראה לי
ת תפוזיטלי New member 28/7/06 #37 ../images/Emo214.gifלא יותר דומה לטלי?../images/Emo10.gif חחחח סתם זאת אמורה להיות מחמאה..אבל לא בתמונה הזאת אבל נו.. תודה
../images/Emo214.gifלא יותר דומה לטלי?../images/Emo10.gif חחחח סתם זאת אמורה להיות מחמאה..אבל לא בתמונה הזאת אבל נו.. תודה
ת תפוזיטלי New member 28/7/06 #36 ../images/Emo214.gifאוףףף../images/Emo7.gif ביקשתי לצנזר את כל הפרצוף נעל אני כ"כ אוהבת אותהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!11111 למה אני חייבת להרוס תמונות תמיד היא מדהימה
../images/Emo214.gifאוףףף../images/Emo7.gif ביקשתי לצנזר את כל הפרצוף נעל אני כ"כ אוהבת אותהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!11111 למה אני חייבת להרוס תמונות תמיד היא מדהימה
נ נ ו נ י י י י New member 28/7/06 #38 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifשתקיייייייייי#$%^&%$# היא מדהימה וגם את1@$%^&*)*&^%$ אז שתקי כבר
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifשתקיייייייייי#$%^&%$# היא מדהימה וגם את1@$%^&*)*&^%$ אז שתקי כבר
S Simply an Angel New member 28/7/06 #39 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo189.gif חלי, תביני- את פאקינג כוסית#@)%+@#_%)@#+ אז סתמי וגם זאת שמעליי כוסית
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo189.gif חלי, תביני- את פאקינג כוסית#@)%+@#_%)@#+ אז סתמי וגם זאת שמעליי כוסית
ח חצילה בסטייל New member 28/7/06 #45 לשם שינוי מסכימה עם ליאור../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif
S Simply an Angel New member 29/7/06 #49 תודה תודה ../images/Emo11.gif ../images/Emo189.gif ידעתי שיגיע הרגע הזה עכשיו אם את גורמת לי להסכים עם משהו שאת אומרת- צריך לעשות משהו בנידון- כי שתינו הגענו להסכמה! הא הא? ולגרום לי להסכים עם מישהו זו לא משימה כזו קשה *רמז* טוב, תלוי באיזה נושא טוב, חפרתי למה תמיד אני חופרת כשאני רוצה כולה להשחיל איזה משפט?! *אל תענו על זה... נשאיר את זה כשאלה רטורית *
תודה תודה ../images/Emo11.gif ../images/Emo189.gif ידעתי שיגיע הרגע הזה עכשיו אם את גורמת לי להסכים עם משהו שאת אומרת- צריך לעשות משהו בנידון- כי שתינו הגענו להסכמה! הא הא? ולגרום לי להסכים עם מישהו זו לא משימה כזו קשה *רמז* טוב, תלוי באיזה נושא טוב, חפרתי למה תמיד אני חופרת כשאני רוצה כולה להשחיל איזה משפט?! *אל תענו על זה... נשאיר את זה כשאלה רטורית *