סקר

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifבלופ../images/Emo11.gif

קצת בכללי... שם: אודליה פירסינג: אין..אבל נזם אני קצת רוצה...בטח בחיים לא ירשו לי
וזה גם לא נראה כזה נוח
קעקועים: אין גובה: לא יודעת
מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור[ושאריות של 4 פסים אדומים מלפני שנתיים] אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את/ה: 13 וחודשיים וקצת משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: גזרתי את השיערות של כל הילדים בגן לפני המסיבת סיום
שפות: עברית, אנגלית קצת ערבית ואיזו קללה בפרסית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לראות בעיניים עצומות סרט מושכר שראית: ונילה סקיי[נדמה לי] סרט בקולנוע: הבת של הבוס שלי[או משו כזה, סרט דפווווק] שיר ששמעת: לא זוכרת חח..בטח משינה השיר שנתקע לך בראש: סוZי בלי היד
הדיסק שקנית: הדיסק האחרון שקניתי? הממ..של ההכתרה..
הדיסק ששמעת: מכונת הזמן דיסק 2
האיש שהתקשרת אליו: מאיפה לי לזכור.. האיש שהתקשר אליך: ידידה קרציה שלי שאני לא סובלת אותה די די די נמאס! תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: אם הייתי חושבת הייתי מחוץ לקופסא
[והמבין יבין] האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן!! את/ה רוצה [עוד] פירסינג: לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים: כן..אבל לא בטירוף.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: [חחח] תלוי מי..את רוב האנשים שאני מכירה מזמן הייתי מפילה עליהם פצצת אטום עישון אצל בני עשרה: לא! ולא עישון בכל מצב! נסיעה במכונית אחרי ששתית: NO WAY מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיות עם זה...אם הם אוהבים אחד את השני אז באמת למה לא.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: ברור.. אי פעם נעצרת: לא.. כמה פעמים... היית מאוהבת:
נשבר לך הלב: NONE שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי... האם את חושבת שאת/ה... יפה: קצת מצחיק/ה: יש לי חושומור שאף אחד לא מבין
כוסי/ת: ככה אומרים
חברותי/ת: כן מעניינ/ת: תלוי את מי מכוער/ת: לא.. אהוב/ה: לא כ"כ..קצת.. דואג/ת: יותר מידי חמוד/ה: יס חננה: למה לא נראה לי?? דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נמנמ ממתק: לא אוכלת ממתקים
סרט מצויר: מפלצות בע"מ! קורנפלקס: שוגי/צ'יריוס מסטיק: רק בגלל הנוסטלגיה...עלמה.. צבע: סגול יום בשבוע: רביעי!! היום השנוא: שני! ג'לי: איככככככס
תכשיט: צמידים ועוד צמידים! חורף\קיץ: קיץ...וגם אותו לא אוהבת במיוחד.. בחדר: המטען של ה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני|: ראה אותך בוכה: לא זוכרת..ואם ראו אז התעלמו.. הלכת איתו לסרט: ידידה שלי ואחותה.. צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: בערך איזה 5 הודעות שקיבלתי מסר
האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: לא
הופעת בציבור בפיג'מה?: מסיבת פיג'מות..חח בכית בסרט?: לא בוכה בסרטים.. היית על במה?: מסיבת סיום
[אני בהכחשה! זה לא היה מעולם!!] נכשלת במקצוע?: ספורט.. הורידו אותך כיתה?: אף פעם הקפיצו אותך כיתה?: חחחחח אני?! רצית להיות המין השני?: NEVER וסתם. מה השעה עכשיו? 02:55 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב[כי הסתיו לא החלטי] מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לנסות לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ג'בטה ומטבוחההההה תיכון או אוניברסיטה?: לא 'דעת את משועממת?: דא.. רעש אחרון ששמעת?: דפיקות בדלת[מהTV] ריח האחרון שהרחת?:
יש לכם עבודות לפסח?: 2 בוקריפורטים, 1 בספרות ו1 באנגלית..ולשניהם אין לי ספרים
תכנונים לחופש?: רק שריפה תוציא אותי מהבית על מה אתם חושבים עכשיו?: על זה שלא היו צריכים להרוג את היאסין הזה. והייתי מתה שייגמר השבוע הזה..שיגיע שבוע הבא..יהיה טוב, אנשים.. מאכל אהוב?:
ג'בטה
פתיתים
ביסקוויטים
שניצל תירס
משקה אהוב?: דיאט ספריייייייט!! תכונה רעה בכם: אני נפגעת בקלות. תכונה טובה בכם: אני נאמנה-לא מספרת סודות.

למעלה