סקר

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif אנה חמודה....

את בן אדם מקסים!! ואת ממש יפה!! שתקי

בֶל

New member
איזה משועממת אני שאני עונה...../images/Emo3.gif

קצת בכללי... שם:אלכס
פירסינג:אין, רק באוזניים|מלאך| (צריך להיות אייקון כזה!!!!
) קעקועים:אין גובה:162 מידת נעליים:38 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות:אחד מגעיל
בת כמה את/ה:15 וחצי
משקפיים?:לא לובשת גשר?:הורידו לי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!
עבר פלילי:בתור ד"ר סשה...
שפות:עברית, רוסית, אנגלית וקצת ספרדית וצרפתית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:"כשאלוהים צוחק" סרט מושכר שראית:לא משכירה סרטים- התקלקל לי הווידאו... סרט בקולנוע:לא הייתי בקולנוע שנים שיר ששמעת:TOXIC של בריטני ב-MTV
השיר שנתקע לך בראש:TOXIC הדיסק שקנית:לא קונה דיסקים...
הדיסק ששמעת:דיסק אוסף שהכנתי האיש שהתקשרת אליו:אתמול, לאלינה האיש שהתקשר אליך:אחי תוכנית טלוויזיה שראית:בנות הפאוור פאף איש שחשבת עליו:סתם מישהו שאתם לא מכירים האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא כרגע
את/ה רוצה לגור במקום אחר:בעיר אחרת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:ממש לא
את/ה רוצה [עוד] פירסינג:כן, בטבור
את/ה אוהב/ת רכבות הרים:בטח!!!!!!!!!!!!!
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד, אם זה מצליח להם...
להרוג אנשים: [חחח]כאילו דה... נגד! עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:ברור שנגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:מאוד תומכת
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:על חברה, אבל לא כמו שבוכים על בן... אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:ברור אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:לא כ"כ הייתי מאוהבת, אבל נדלקתי על אנשים הרבה... נשבר לך הלב:לא קרה שברת לבבות:נראה לי שגם זה לא קרה השם שלך הופיע בעיתון:אף פעם התחרטת על דברים שעשית:המון! אני לא סופרת האם את חושבת שאת/ה... יפה:לא מצחיק/ה:כן כוסי/ת:לא חברותי/ת:כן מעניינ/ת:כן מכוער/ת:לא, אני באמצע- לא יפה ולא מכוערת
אהוב/ה:כן דואג/ת:כן חמוד/ה:לא יודעת... אתם תקבעו...
חננה:לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:כדור, הדבר הראשון שעלה לי בראש
ממתק:שוקולד
סרט מצויר:במבי, מלך האריות, היפה והחיה... אני מתה על כולם! קורנפלקס:קראנצ' מסטיק:אורביט צבע:כחול, שחור יום בשבוע:שבת היום השנוא:שלישי ג'לי:לא אוהבת ג'לי, אבל אם כבר אז תות תכשיט:צמידים חורף\קיץ:סתיו
בחדר:מיטה וטלויזיה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אביטל שבאה מארה"ב...
ראה אותך בוכה:מנהלת הבי"ס שלי הכלבה. היא לא רצתה להוציא אותי לטיו"ש!!!
הלכת איתו לסרט:לא זוכרת צעק עליך:היועצת (בגלל שהיא זאת שלא רצתה שאני אצא) שלח לך אימייל:תפוז אנשים
. כשפתחתי ת'ניק של ד"ר סשה
האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת:אף פעם לא אמרתי
הופעת בציבור בפיג'מה?:בטיו"ש בכית בסרט?:ברור שכן!
היית על במה?:כן נכשלת במקצוע?:בתעודה? לא הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא וסתם. מה השעה עכשיו?:11:47 תפוח או בננה?:בננה
כחול או אדום?:כחול
סתיו או אביב:סתיו
מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:לפתור תרגילים במ"מ
איזה ארוחה אחרונה אכלת?:נקניקיה בלחמניה
תיכון או אוניברסיטה?:אוניברסיטה את משועממת?:כן, עובדה שאני עונה על הסקר:) רעש אחרון ששמעת?:טלויזיה ריח האחרון שהרחת?:הא? לא זוכרת! יש לכם עבודות לפסח?:המוןןןןןןןןן תכנונים לחופש?:לנוח על מה אתם חושבים עכשיו?:על העבודה במ"מ מאכל אהוב?:יש הרבה
משקה אהוב?:תה וניל
תכונה רעה בכם:קטנונית תכונה טובה בכם:נאמנה לחברים

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif אלכססס

את מהממת!!!! את ממש יפה!!!

Mr Invisibilety

New member
Meee

שם: ניר פירסינג: גבה קעקועים: אין גובה: 177 מידת נעליים: 45 צבע שיער: חום מוזר אחים/אחיות: גדול 19 קטן 6 וחצי בת כמה את/ה: 15.2 משקפיים?: אכן עם חצי מסגרת של דולצ'ה&גבנה ניראה לי.. יקרות.. גשר?: חחחח לא עבר פלילי: כן...הטרדתי אנשים באינטרקום ובטלפון מרחתי דבק חם על זכוכיות של חנויות וזהו שפות: עברית אנגלית ערבית וקצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית...הכנתי אורז ספר שקראת:קורא עכשיו רומן הומוסקסואלי של אילן שיינפלד:"רק אתה" מדהים! סרט מושכר שראית: הממ...מזמן? ניראה לי ש....הממ..ספיידרמן סרט בקולנוע: הארי פוטר? שיר ששמעת: בוא של עברי לידר השיר שנתקע לך בראש: בוא של עברי לידר הדיסק שקנית: משהו של סטינג הדיסק ששמעת: אלטון ג'ון לוב סונגס האיש שהתקשרת אליו: חברי ג'ורג'י האיש שהתקשר אליך: אוריתוש תוכנית טלוויזיה שראית: הממ.....הכל אודות סקס בין נשים ביום שישי בלילה ביס פלוס ערוץ 12 ביס איש שחשבת עליו: ג'ורג'י חבר שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן...כזה חמודדדד את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לצערי את/ה רוצה [עוד] פירסינג: לא ממש את/ה אוהב/ת רכבות הרים: מאוד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגדדדדד להרוג אנשים: [חחח]חחחחחחחחחחחחחח עישון אצל בני עשרה: פוייה! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: הממ, בתור הומו, מן הסתם כן..
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן ידידה חברת ילדות מכיתה ד' עד ז' אי פעם בכית על בן: כן....הרבה מאוד אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: כן אבל לא רציני כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם ראשונה לפני חודש....ואני עדיין באותו בנאדם (ג'ורג'י) נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: כן פעמיים השם שלך הופיע בעיתון: מלאאא אבא עובד בידיעות אחרונות התחרטת על דברים שעשית: תמיד האם את חושבת שאת/ה... יפה: דיי... מצחיק/ה: כן לפעמים כוסי/ת: לא ממש...יש לי רגליים שוות וגם ידיים על הגוף אני עובד חברותי/ת: חברותי בטירוף אבל ביישן מעניינ/ת: מאוד מכוער/ת: לא כל כך.... אהוב/ה: כן דיי דואג/ת: מאוד חמוד/ה: מאודדדדדד חננה: חחחח דהההההה? כאילו שיואו לא! דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: פסק זמן סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: כריות? למרות שאני אוהב גרנולה מסטיק: בזוקההה ואורביט למיניהם או מאסט....אותו דבר צבע: סגול ורוד טורקיז גווני כחול וגווני ירוק בהיר יום בשבוע: כולם! תודה לאל! היום השנוא: שישי בצהריים!!!!!! ג'לי: שטו??? אם זה המעדן ג'לי אז אני מת עליו, במיוחד על האדום! תכשיט: שעון סווטצ' אירוני יפה כזה אמא קנתה לי בגיל 13 חורף\קיץ: שניהים בחדר: פיפי וקקי?! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אוריתוש או ג'ורג'י לא זוכר ראה אותך בוכה: אוריתוש ואמא שלי הלכת איתו לסרט: אורית צעק עליך: אמא כנראה שלח לך אימייל: רוןרוןרון האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: כן לאמא ולאורית ולג'ורג'י הופעת בציבור בפיג'מה?:כןןןןן בכית בסרט?: תמיד היית על במה?: מלא נכשלת במקצוע?: בתעודה ? כן ספורט כל שנה הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?: הייתה תקופה וסתם. מה השעה עכשיו?: 15.10 תפוח או בננה?:בננה כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב: סתיו מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?: אורז סיני שאני הכנתי תיכון או אוניברסיטה?: אוניכון! אונ'+תיכון ביחד את משועממת?: לא רעש אחרון ששמעת?: התיק נופל על נריצפה ריח האחרון שהרחת?: בושם של תומוש יש לכם עבודות לפסח?: מלאאאא פווווול תכנונים לחופש?:בטחחח יש מלא על מה אתם חושבים עכשיו? על המממ שוקולד מאכל אהוב?: פיצה? ספגטי? שוקולד!!!!!1 משקה אהוב?: קולה.... תכונה רעה בכם: שקרן תכונה טובה בכם: נאמן

nirte

New member
ניסיתי בקיצור..

כדי שתקראו את זה.. לא ממש הצליח.. קצת בכללי... שם:ניר פירסינג:לא קעקועים:לא גובה: 1.68 מידת נעליים:44 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 בת כמה את/ה: 15.5 משקפיים?: כן גשר?: לא עבר פלילי:לא שפות: עברית, אנגלית, ערבית (לא ממש...) האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה [עוד] פירסינג:לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים:ען בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד [חחח] עישון אצל בני עשרה: נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:0 נשבר לך הלב:0 שברת לבבות:0 השם שלך הופיע בעיתון:אין לי מושג... התחרטת על דברים שעשית: אינסוף.. האם את חושבת שאת/ה... יפה: לא ממש מצחיק/ה: לא כוסי/ת:לא חברותי/ת:כן מעניינ/ת: קצת מכוער/ת: לא ממש אהוב/ה: כן דואג/ת: כן חמוד/ה: לא יודע.. חננה: לא ממש... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: טופו ממתק: קליק סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: ברנפלקס חורף\קיץ: חורף האם אי פעם... הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא זהו...

Moranus

New member
חשוב לקרוא-הכל אודות מורן!!!

קצת בכללי שם: מורן פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: בסביבות ה1.60 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום עם גוונים בלונדינים אחים/אחיות: ארבעה אחים זכרים כולל הכלב והחתול גם הם אחים שלי בת כמה את/ה: 16 ו8 וחצי חודשים...בערך משקפיים?:רק בבית לא יוצאת מהבית בלי עדשות גשר?: לא עבר פלילי:אין שפות: עברית ואנגלית וגם בזה אני לא שולטת הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: חצוצרה בוואדי 0אני עדיין צריכה לסיים אותו לאחרי פסח) סרט מושכר שראית: אמ.....לא זוכרת מתי השכרתי פעם אחרונה סרט. סרט בקולנוע: נראה לי 10 דרכים להיפטר מבחור משהו כזה...בקיצור מזמן. שיר ששמעת: מסיקה- תני לי אהבה השיר שנתקע לך בראש: אש אהבתי- פישי הגדול הדיסק שקנית: לא קניתי מזמן דיסקים הדיסק ששמעת: אמ..דיסק שלקחתי לאח שלי האיש שהתקשרת אליו: אמ...לאבא שרציתי שיקח אותי הביתה מהבית ספר. האיש שהתקשר אליך: אמ...טעות במספר תוכנית טלוויזיה שראית: עבודת בית...אתמול איש שחשבת עליו: האמ...זה נשאיר חסוי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן!!!! מאוד!!! מתה כבר לעוף מפה!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה [עוד] פירסינג: אין לי אבל אני רוצה באף וגם בטבור את/ה אוהב/ת רכבות הרים: כן,וכמה שיותר מפחיד יותר טוב. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: העיקר שיהיה מערכת יחסים. להרוג אנשים: לא...חס וחלילה! עישון אצל בני עשרה: שיעשנו אבל לא בשביל הפוזה.נמאס לי מילדי פוזה! נסיעה במכונית אחרי ששתית:חס וחלילה אסור שנהג יהיה שיכור. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיעשו מה שבא להם העיקר שלא יערבו אותי בזה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן...על חברות שלי כל הזמן. אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת:אמ..ממש אהבה נראה לי פעם אחת כל השאר הידלקויות קשות. נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון:כן יותר נכון המשפחה שלי,ואני הופעתי בעיתון וגם בטלויזיה וזה היה לא מזמן(אני מפורסמת)!!! התחרטת על דברים שעשית: כן הרבה פעמים... האם את חושבת שאת/ה... יפה: כן מצחיק/ה: כן כוסי/ת: כן חברותי/ת: חברותית לכולם חוץ מלאלה במקום שאני גרה בו...לא סובלת אותם. מעניינ/ת: כן מכוער/ת: לא אהוב/ה: כן דואג/ת: כן חמוד/ה: כן חננה: בבית ספר אני נחשבת לחננה אבל מה איכפת לי שמה זין על כולם....ותבינו בבית ספר אצלי כולם חרשנים מלקקים למורה ונחשבים למעמד ביניים ילדי הפוזה הם המקובלים והחננות זה אלה שהם לא עושים פוזות ולא חרשנים מלקקים למורה...גם כן בית ספר מוזר. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אוכל! ממתק: שוקולד סרט מצויר: סינדרלה קורנפלקס: קוקו(מזכיר לי את האוכל של הכלב שלי) מסטיק: אורביט צבע: אדום יום בשבוע:כל יום שלא לומדים היום השנוא: כל יום שלומדים ג'לי: אה??? תכשיט: עגילים והרבה מכל המינים והצבעים. חורף\קיץ: בחורף קיץ בקיץ חורף בחדר: אין לי חדר אני גרה בחנות חיות ומוצרי חשמל. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחי הגדול כשהוא בא לבקר אותנו. ראה אותך בוכה: אמ...חברות שלי ברגע של משבר מבחן בהיסטוריה. הלכת איתו לסרט: אמ...חברות שלי. צעק עליך: אמא שלח לך אימייל:אמ...חברה שלי שלחה תמונות האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך"כן והתכוונת:כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן (בפורים ביום פיג'מות לבית ספר) בכית בסרט?: כן כל הזמן היית על במה?: כן ועוד בתפקיד המנחה (היו זמנים...) נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?:כן...ורק מהמחשבה שלבנים יותר קל בחיים מבחינות מסוימות. וסתם.... מה השעה עכשיו?:18:12 תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב: סתיו מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:לענות להודעות המצתברות באייסיקיו איזה ארוחה אחרונה אכלת?:אמ...הכריך בבית ספר(גבינה ועגבנייה) תיכון או אוניברסיטה?: לא זה ולא זה. את משועממת?: כן...מאוד רעש אחרון ששמעת?: רעש הציפורים שפתחו ג'ונגה ג'ונגה מול הבית. ריח האחרון שהרחת?: ריח הרפת שהגיע לבית ספר בעקבות שינוי כיוון הרוח. יש לכם עבודות לפסח?: יותר מדי... תכנונים לחופש?: ללמוד,להתכונן למתכונות אחרי פסח,לגשת לתיאוריה,לבלות והרבה...ולקנות בגדים. על מה אתם חושבים עכשיו?:על מישהו חתיך שהיה לי איתו יותר מדי צירופי מקרים. מאכל אהוב?:על האש. משקה אהוב?: מים. תכונה רעה בכם: ביישנית. תכונה טובה בכם: אוהבת מכל הלב. סיימתי!!!!!!!

Moranus

New member
אנשים-תשנו גישה!!!

קראתי את הסקרים שלכם??? מזה כולם מכוערים??? אין כזה דבר אדם מכוער כל אחד והיופי הייחודי שלו. אז לשנות את הגישה הזאת ש:אני מכוערת אני לא זה..אני לא זה...קצת הערכה עצמית לא תזיק!

../images/Emo28.gifוואו זה ארוך...

קצת בכללי... שם: לי פירסינג: פופיק(אני לא פקצה!!!) קעקועים: אין גובה: 170 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח בכיתה ט בת כמה את/ה: 16 משקפיים?:אין גשר?: יש
עבר פלילי: אין
שפות: עברית..אנגלית עילגת...ערבית בפוטנציה הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: בוטן מתוק בקרקס
הדיסק ששמעת: היהודים-פחד מוות האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: מאיה ורונית תוכנית טלוויזיה שראית: אריזה משפחתית איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: באירלנד
...אבל לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה [עוד] פירסינג: אולי נזם את/ה אוהב/ת רכבות הרים: כןןןן
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: [חחח] עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: דהה.. אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: כןןן! התחרטת על דברים שעשית: לא זוכרת האם את חושבת שאת/ה... יפה:
מצחיק/ה:
כוסי/ת:
חברותי/ת:
מעניינ/ת:
מכוער/ת:
אהוב/ה:
דואג/ת:
חמוד/ה:
חננה:
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: טעמי סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: בעעעעע איכסה
צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום השנוא: ראשון ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: חורףףףף! בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: עדי ראה אותך בוכה: עדי הלכת איתו לסרט: לא זוכרת=\ צעק עליך: מאיה..לא צעקה..התעצבנה שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: וסתם. מה השעה עכשיו?: 7 וחצי תפוח או בננה?:תפוח
כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב..יש לי יומולדת מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לשחק טאקי(?) איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהרים..:p תיכון או אוניברסיטה?: את משועממת?: כן..אני עושה את זה..אז כנראה שכן רעש אחרון ששמעת?: הטלווזיה(?) ריח האחרון שהרחת?: הדגים של סבתא יש לכם עבודות לפסח?:לא
תכנונים לחופש?: אין משו מיוחד על מה אתם חושבים עכשיו?:על התשובות לשאלות מאכל אהוב?: פיצה!!ובורקס משקה אהוב?:שוקו ופאנטה תכונה רעה בכם:
תכונה טובה בכם:

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifלא ענית על מלא../images/Emo10.gif

בעעע על מסטיק?!

EneRgEtic BodY

New member
עליי....................

קצת בכללי... שם: חסוי פירסינג: אין קעקועים: שכחו מיזה גובה: 167 מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום ככה אחים/אחיות: יש בת כמה את/ה: חסוי משקפיים?: מתי שבא גשר?: לבנות לגמרי... עבר פלילי: סוחר סמים מדופלם..נו, באמת שפות: עברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: בעל הזבוב סרט מושכר שראית: מיט ג'ו בלאק סרט בקולנוע: קומדיות ודרמות....לא עולה לי שם שיר ששמעת: שכחתי את השם..האוס זה היה.. השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: חחח..קיבלתי אם כבר הדיסק ששמעת: קא*ה האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: ריקי לייק איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא...אם זה אנגליה/אמסטרדם את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בערך את/ה רוצה [עוד] פירסינג: לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים: מאוווווד... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: [חחח] לא עישון אצל בני עשרה: אפשר נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא לא לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא ממש אי פעם בכית על בן: חחח אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: שלא נדע נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: אולי השם שלך הופיע בעיתון: גם התמונה התחרטת על דברים שעשית: כן האם את חושבת שאת/ה... יפה: מצחיק/ה: כוסי/ת: כוסית יין אם כבר חברותי/ת: מעניינ/ת: כן מכוער/ת: אהוב/ה: דואג/ת: כן חמוד/ה: כן חננה: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סתמי ממתק: TWIX סרט מצויר: ארתור (נו באמת) קורנפלקס: תלמה מסטיק: אורביט אדום כחול..לא זוכר את השם צבע: כחול-תכלת יום בשבוע: שישי היום השנוא: ראשון ג'לי: תכשיט: אין ושונא חורף\קיץ: סתיו אביב בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: --- ראה אותך בוכה: --- הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: יש איי סי קיו האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: בערך היית על במה?: כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?: לאאאא וסתם. מה השעה עכשיו?: בוקר?חח תפוח או בננה?: בננה כחול או אדום?: כחול וקצת אדום סתיו או אביב: סתיו מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: מקלחת איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהריים תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: לא רעש אחרון ששמעת?: מוזיקה ריח האחרון שהרחת?: תכנונים לחופש?:אין כבר חופש------------ על מה אתם חושבים עכשיו?: מתי השאלון הזה נגמר גד דאמאט מאכל אהוב?: סלט משקה אהוב?: מילקשייק או בננה+מילון+חלב תכונה רעה בכם: ביקורתיות תכונה טובה בכם: אוהב לעזור זהו?! פיניטו!?! לא יכול להיות...........

../images/Emo99.gif אני מתה על השאלונים האלה.

קצת בכללי...
שם: מארי.
פירסינג: חמש באוזניים ואחד בשפה. |קשוח|
גובה: 1.64.
מידת נעליים: 38-39.
צבע שיער: ג'ינג'י-חום-אדום לא ידוע.
אחים\אחיות: גיא- 11 וחצי. תמי- 6 וחצי.
בת כמה את? 15.5.
משקפיים: אהא.
גשר: לא. ^^
עבר פלילי: יאפ.
שפות: עברית, אנגלית, רוסית, ספרדית.
הדברים האחרונים שעשית...
ספר: מוות באיי אנדאמאן.
סרט מושכר: לא זכור לי.
סרט בקולנוע: ואז הגיעה פולי.
שיר ששמעת: Missing- Evanescence. חרשתי את נשמתי עליו היום.
השיר שנתקע לך בראש: Turn me on- Kevin little. אל תשאלו.
דיסק שקנית: לא קונה דיסקים. אני מורידת-אלבומים-וצורבת גאה.
דיסק ששמעת: האחרון שצרבתי. Evanescence-Nightwish-Sonata arctica-Era. ^^
האיש שהתקשרת אליו: אמא.
האיש שהתקשר אליך: רינה.
תוכנית טלויזיה שראית: אתמול בלילה. האחד.
איש שחשבת עליו: ממ. בנדוד שלי.
האם...
את דלוקה על מישהו?
מקסימ.
[שתקו כבר.
]
את רוצה לגור במקום אחר? אריאל-חיפה-מדבר יהיה מצוין. ^^
את מאמינה באהבה וירטואלית? לא לגמרי.
את רוצה עוד פירסינג? הממ. כה, בלשון.
את אוהבת רכבות הרים? יאפ.
בעד\נגד..
מע' יחסים ממרחקים: תלוי אם מדובר במע' שבשביל פגישה של חצי שעה צריך לנסוע שלוש שעות ושבע אוטובוסים.
להרוג אנשים: כל עוד מדובר בכאלה שבאמת מגיע להם.
עישון אצל בני עשרה: שיזדיינו.
נסיעה במכונית אחרי ששתית: א- אינלי רישיון. ב- בשביל האנג-אובר מסכן אנ'לא נוסעת מרחקים. מי שזה לא תקף לגביו- שיזדיין. [ושוב, סליחה על הביטוי. ^^]
מע' יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
חמוד ביותר.
האם את...
אי פעם בכית על בת? יאפ. [לא במובן הזה. סוטים!
]
אי פעם בכית על בן? אהא. המון.
אי פעם שיקרת? המון. להורים.
אי פעם נעצרת? כן, אבל לא רציני מדי. ז"א, זה לא היה באשמתי.
כמה פעמים..
היית מאוהבת? פעמיים.
נשבר לך הלב? פעם אחת.
שברת לבבות? פעמיים.
השם שלך הופיע בעיתון? פעם אחת.
התחרטת על דברים שעשית? אני עושה את זה תמיד.
האם את חושבת שאת..
יפה?
דיי, נו.
מצחיקה? חח. מדי פעם. בעיקר את עצמי.
כוסית? שיואו כאילו כזה! דההה! ברור! -שלא-.
חברותית? אהא.
מעניינת? אולי קצת.
מכוערת? ושמנה בנוסף.
אהובה? הממ. בדרך כלל כן.
דואגת? מאוד. לפעמים זה נוטה לעבור את גבול הטעם הטוב.
חמודה? לא. מכירים- The cute never wins the girl? אנ'לא חמודה.
חננה? חחחח. לא, לא הקטע שלי. :)
דברים מועדפים..
מילה בת ארבע אותיות: שינה.
ממתק: שוקולד לבן עם עוגיות. או מקופלת.
סרט מצויר: טום וג'רי. דפנטלי.
קורנפלקס: שוגי.
מסטיק: בזוקה. לא זה בחצי שקל.. נו, אלה שמוכרים בחפיסות, הבזוקה השמנים.
צבע: שחור.
יום בשבוע: רביעי בד"כ.
יום שנוא: אין אחד כזה. [רגע, אנחנו לא בקטגוריה דברים -מועדפים-?]
ג'לי: פטל.
תכשיט: ניטים.
חורף\קיץ: חורף.
בחדר: מיטה.
האיש האחרון ש..
ישן במיטה שלך: הטחור. ^^
ראה אותך בוכה: כפיר.
הלכת איתו לסרט: קטי. :)
צעק עליך: אמא.
שלח לך מייל: מייקל.
האם אי פעם..
[שניה, הקטגוריה הזאת לא חוזרת על עצמה פעם שלישית כבר?
]
אמרת 'אני אוהבת אותך' והתכוונת: לך כבר קיבינימט. בא לי להקיא.
הופעת בציבור בפיג'מה? יאפ.
זה הכי מגניב.
בכית בסרט?
כמובן.
היית על במה? יאפ. ואני אהיה ב-22 באפריל. בואו בהמוניכם. :)
נכשלת במקצוע? הממ. לא. רק במבחנים.
הורידו אותך

../images/Emo122.gif ההמשך..

הורידו אותך כיתה? :-O בחיים לא!
הקפיצו אותך כיתה? רצו בכיתה א'. :[ בסוף לא הקפיצו השמנים.
רצית להיות המין השני? כל זמן שיש לי מחזור.
וסתם.
מה השעה עכשיו? 23:36.
תפוח או בננה? בננה.
כחול או אדום? כחול.
סתיו או אביב? סתיו.
מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לקרוא את התשובות שלי.
איזו ארוחה אחרונה אכלת? צהריים.
תיכון או אוינברסיטה? תיכון.
את משועממת? כן, מאוד. זה למה אני כאן.
רעש אחרון ששמעת: את המקלדת.
ריח אחרון שהרחת: ריח של בת-ים.
יש לכם עבודות לפסח? לצערי.
תכנונים לחופש? המון מהם שלא יצאו לפועל.
על מה את חושבת עכשיו? על אתמול בערב.
מאכל אהוב: אנ'לא אוהבת לאכול. :[
משקה אהוב: מים. ^^ או אולי מיץ תפוחים. או אפרסק. או מנגו. ^^
תכונה רעה: ממ. מפגרת שלוקחת הכל ללב.
תכונה טובה: הממ. |תוהה|