סקר

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifסקר../images/Emo88.gif

קצת בכללי... שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את/ה: משקפיים?: גשר?: עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה [עוד] פירסינג: את/ה אוהב/ת רכבות הרים: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: [חחח] עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם את חושבת שאת/ה... יפה: מצחיק/ה: כוסי/ת: חברותי/ת: מעניינ/ת: מכוער/ת: אהוב/ה: דואג/ת: חמוד/ה: חננה: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום השנוא: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: וסתם. מה השעה עכשיו?: תפוח או בננה?: כחול או אדום?: סתיו או אביב: מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: איזה ארוחה אחרונה אכלת?: תיכון או אוניברסיטה?: את משועממת?: רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?: יש לכם עבודות לפסח?: תכנונים לחופש?: על מה אתם חושבים עכשיו?: מאכל אהוב?: משקה אהוב?: תכונה רעה בכם: תכונה טובה בכם: וסתם בדיקה: בלה בלה

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifאיזו שעה מגניבה-03:03

ד"א, כשירדו גם האייקונים של פסח יהיה לי אימוצ אחר...ואותו תראו בהמשך..
והרי לכם תאריך ושעה מגניבים: 04/04/04 04:04

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif ../images/Emo122.gif ותקראו!!

שם:שירן פירסינג:בעע אין לי... קעקועים:כנ"ל גובה:1.64 משהו כזה מידת נעליים:39 צבע שיער:כרגע שחור בדרך כלל שטני אחים/אחיות:אח אחד-לירן בת כמה את/ה:חחח 16 וקצת משקפיים?:בעע יש לי..אבל אני כמעט ולא שמה גשר?: אין עבר פלילי:אין שפות: עברית... הדברים האחרונים שעשית...הייתי במפגש פורום, וישנתי ספר שקראת:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סרט מושכר שראית:לא זוכרת סרט בקולנוע:לא זוכרת שיר ששמעת:אממממ קריידל אוף פילט
השיר שנתקע לך בראש:שיר של התנועה.. הדיסק שקנית:בעע לא יודעת.. הדיסק ששמעת:קריידל אוף פילט-מידיאן האיש שהתקשרת אליו:אלכסס האיש שהתקשר אליך:אממ....הקומונרית שלי... תוכנית טלוויזיה שראית:אמממ החטא ועונשו איש שחשבת עליו:חסוי
האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא ממש... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אממ לא את/ה רוצה [עוד] פירסינג:אממ כןןן את/ה אוהב/ת רכבות הרים:לאאאא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד!! להרוג אנשים:בעד עישון אצל בני עשרה:נמנעת נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד..
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא ממש הבנתי..אבל אם הבנתי נכון אז כן.... אי פעם בכית על בן:כןן אי פעם שיקרת:כן...בעיקר להורים.. אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:2 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות:0 השם שלך הופיע בעיתון:2 התחרטת על דברים שעשית:מלאאאאאא האם את חושבת שאת/ה... יפה:
חחח ממש ממש לא.. מצחיק/ה:לא כוסי/ת:לא חברותי/ת:לא ממש מעניינ/ת:בעע בערך... מכוער/ת:כן! אהוב/ה:לא דואג/ת:כן חמוד/ה:לא חננה:לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:wtf? ממתק:שוקולד מריר! סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס:אמממ בעע? מסטיק:כל מסטיק... צבע:שחור\אפור יום בשבוע:אין יום מועדף..כולם חרא.. היום השנוא:אמממממ שלישי!! ג'לי:? תכשיט:? חורף\קיץ:קיץ בחורף..וחורף בקיץ בחדר:אממממ המיטה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:המחשב הלכת איתו לסרט:אממ בת דודה שלי צעק עליך:אממ אלינה..חח שלח לך אימייל:חח תפוז אנשים האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת:כן הופעת בציבור בפיג'מה?:חח בערך פיג'מה.. בכית בסרט?:לא היית על במה?:כן נכשלת במקצוע?:בתעודה לא...בסתם מבחן אז כן... הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:אממ לא? מה השעה עכשיו?:מוקדם מידי!! תפוח או בננה?:בננה כחול או אדום?:כחול ואדום ביחד...הצבעים התנועתיים! סתיו או אביב:אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:אממממ להתארגן וללכת לקן! איזה ארוחה אחרונה אכלת?:אממממ לא זוכרת? תיכון או אוניברסיטה?:צבא
את משועממת?:אחרת נראה לך שהייתי עונה?? רעש אחרון ששמעת?:שעון מעורר ריח האחרון שהרחת?:אממממ לא זוכרת? יש לכם עבודות לפסח?:חח רק עבודות??? תכנונים לחופש?:מפגש פורום...לימודים...לישון..מחשב.. על מה אתם חושבים עכשיו?:אמממ על המיטה..! מאכל אהוב?:פיצה משקה אהוב?:חיחי תכונה רעה בכם:חחחח יש מלאאאאאאא תכונה טובה בכם:בעעע שאני אופטימית..נראה לי...

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifהספר הזה שקראת..../images/Emo63.gif

גמני קראתי-מומלץ לכולם!!

אודיל1

New member
ברצינות לגבי ספר חשוב לכולנו

הספר החדש כסף-שיעורים בכסף ועסקים לנערים מומלץ בחום.אפשר לקרוא את הפרק הראשון באתר סודות סי או איי אל

בֶל

New member
אמממ קראתי...

ויש לי כמה הערות... 1. את ממש לא מכוערת!!!!
2. דווקא את לא מאמינה באהבה וירטואלית
????WTF? 3. יש לנו כמה תשובות ממש דומות חחח

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif אמממ

1.אני כן! 2.חחחח האמנתי...ועדיין מאמינה..אבל לא חושבת שזה יכול להחזיק מעמד להרבה זמן...

אנייי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

רק עכשיו אני מבינה כמה משעמם לך.. קצת בכללי... שם:רוני פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.54..או משו כזה..[שירן..הגובה עובר בגנים..חח..
] מידת נעליים:
צבע שיער:שטני,אבל הולך להיות חינהההה
אחים/אחיות:4..2 אחיות ו2 אחים.. בת כמה את/ה:13 עודמעט משקפיים?:כן גשר?:לא..בנתיים עבר פלילי:רצחתי את שינון,נחשב?
שפות:עברית,אנגלית,קצת ספרדית.. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:לא זוכרת.. סרט מושכר שראית: ראיתי עם חברה שלי.."איך לאבד בחור ב10 ימים"..נראה לי שככה קראו לו.. סרט בקולנוע:חח..את "מוצאים את נמו" בקולנוע בטבעון..שוב,חברה שלי.. שיר ששמעת:יש לקונו שלי אובססיה עם השיר "ילדה רעה" אז היא התקשרה והשמיעה לי אותו..חח..חמודה.. השיר שנתקע לך בראש:זה די מפחיד,אבל השיר "כשאת עצובה"..אחותי [הביולוגית..]לא מפסיקה לשיר אותו.. הדיסק שקנית:של הדג-נחש.. הדיסק ששמעת:דיסק ששמחה צרבה לי אותו... האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי,ענבר.. האיש שהתקשר אליך:חח..כנ"ל.. תוכנית טלוויזיה שראית:ראיתי אתמול בלילה ארץ נהדרת..ומאז לא ראיתי טלויזיה.. איש שחשבת עליו:אהמממממממממממממממממממממ...
האם... את/ה דלוקה על מישהו:כרגע,לא.. את/ה רוצה לגור במקום אחר:לאאאאאאאאאאא!אני מאוהבת בטבעון
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה [עוד] פירסינג:כן
את/ה אוהב/ת רכבות הרים:כן
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:כן.. להרוג אנשים:חח...ברור
עישון אצל בני עשרה:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אם טוב להם ככה..שיהנו.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:מי סופר? נשבר לך הלב:אהמ... שברת לבבות:לא זוכרת..
השם שלך הופיע בעיתון:הרבה..אם העיתון של טבעון נקרא.. התחרטת על דברים שעשית:פולל.. האם את חושבת שאת/ה... יפה:לא מצחיק/ה:חח..לא כוסי/ת:ממש לא
חברותי/ת:כן..... מעניינ/ת:כן.. מכוער/ת:כן
אהוב/ה:אהמ.. דואג/ת:בערך.. חמוד/ה:לאאא חננה:לא.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אהממ ממתק:במבה רולז
סרט מצויר:מלך האריות,אין עליו... קורנפלקס:אהממ.. מסטיק:בזוקה
צבע:שחור..וכתום גם בערך.. יום בשבוע:שלישי היום השנוא:חמישי ג'לי:יאאאאק תכשיט:השלאקים שלי....
חורף\קיץ:חורף בחדר:לא הבנתי..|אייק של קשת שליטה| האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:לא בכיתי כבר הרבה זמן.. הלכת איתו לסרט:חברה שלי... צעק עליך:אהמ..חברה שלי שאמרתי "כפרה" היא מנסה לגמול אותי..חח..חמודה.. שלח לך אימייל:חח..שירן..תפוז ששלחו לנו[לניק המשותף] שקיבלנו מסר מעוגי,"חג שמח"..חח.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת:מה?! הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?:כן.. היית על במה?:כן נכשלת במקצוע?:כן..
הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא
רצית להיות המין השני?:לא
וסתם. מה השעה עכשיו?:11:19 ותודה לסער
תפוח או בננה?:לא זה ולא זה..
כחול או אדום?:אדום סתיו או אביב:סתיו מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:לרצוח אותך? איזה ארוחה אחרונה אכלת?:בבוקר תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:לא רעש אחרון ששמעת?:הרעש של המסן.. ריח האחרון שהרחת?:אהמ.. יש לכם עבודות לפסח?:כן תכנונים לחופש?:בטח על מה אתם חושבים עכשיו?:על הדרך שבה אני ירצח אותך..כבר גיבשתי תוכנית.. מאכל אהוב?:לא יודעת.. משקה אהוב?:זה לא ברור שאני יכתוב קולה?! תכונה רעה בכם:אהמ..רק אחת? תכונה טובה בכם:אני אופטימית..ומחייכת.. איזה סקר חממממממממממוד
אהבתי

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif רוני!!!

שתקי!! את ממש מצחיקה!! ומאוד יפה!!!! את מושלמת!!

As היחידה

New member
../images/Emo9.gif עונה ../images/Emo23.gif

קצת בכללי... שם: אנה פירסינג: אין
קעקועים: יהיה עוד שנתיים שלא אצטרך אישור של אמא שלי חחח
גובה: 1.66 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: 2 מפלצות גדולוץ בת כמה את/ה: 14 וחצי משקפיים?: לצערי כן גשר?: לא עבר פלילי:
אני אשאר חסויה בקטע הזה שפות: אממממממ הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: פחחחחח סרט מושכר שראית: וואלה לא זוכרת תשם.. סרט בקולנוע: טירה מכושפת סרט מגעיל!!! שיר ששמעת: 'יום ועוד יומיים' השיר שנתקע לך בראש: 'יום ועוד יומיים' הדיסק שקנית:
הדיסק ששמעת:
האיש שהתקשרת אליו: המורה למדעים
האיש שהתקשר אליך: אמא שלי
תוכנית טלוויזיה שראית: אמ.. לא זוכרת.. איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כבר לא. =\ את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטח
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה [עוד] פירסינג: כן את/ה אוהב/ת רכבות הרים: לא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: [חחח]בעד
עישון אצל בני עשרה: נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד למה לא... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן! הוא עדין שבור.. שברת לבבות: לא חושבת.. השם שלך הופיע בעיתון: לא
התחרטת על דברים שעשית: כל יום מתחרטת על זה שנולדתי. :-| נחשב? האם את חושבת שאת/ה... יפה: לא מצחיק/ה: לא כוסי/ת: לא חברותי/ת: לא מעניינ/ת: לא מכוער/ת: לא אהוב/ה: לא דואג/ת: כן חמוד/ה: לא חננה: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אלו-ה-י-ם. ממתק:
סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום השנוא: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: אביב וקיץ בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אבא שלי חחח ראה אותך בוכה: וואלה כל העולם... הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת: הא!? מה אתם רוצים החיים שלי!? הופעת בציבור בפיג'מה?: כן
בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן נכשלת במקצוע?: כן
הורידו אותך כיתה?: לא
הקפיצו אותך כיתה?:לא
רצית להיות המין השני?: לא וסתם. מה השעה עכשיו?: 11:35.. 11:36.. 11:40 תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: להרוג תצמי איזה ארוחה אחרונה אכלת?: תפוח
תיכון או אוניברסיטה?: תיכון
את משועממת?: מן הסתם.. את/ה לא רואה אותי עונה על השאלון?! רעש אחרון ששמעת?: שיר ריח האחרון שהרחת?: של דם.. בעע
יש לכם עבודות לפסח?: כן.. תכנונים לחופש?:
סודי על מה אתם חושבים עכשיו?: על החתך. מאכל אהוב?: - משקה אהוב?:קולה תכונה רעה בכם: קודם כל שאני חייה. לפרט?! תכונה טובה בכם: אין

למעלה