ה3 החודשים האחרונים שלי בתור Little 15
I Ice machinE New member 1/8/06 #37 סתם שאלה על מה בדיוק היית מתלוננת בפני? שהחתימה שלה פוגעת בך? ומה בדיוק את חושבת שהייתי עושה? או עונה לך?
סתם שאלה על מה בדיוק היית מתלוננת בפני? שהחתימה שלה פוגעת בך? ומה בדיוק את חושבת שהייתי עושה? או עונה לך?
S steelwater New member 30/7/06 #24 כן, זה נחמד הכתבה די משעממת ולא אומרת הרבה אבל הכותרות עשו לי ממש טוב על הלב חח. היו כל מיני כמו ישו פרטי, אנשים הם אנשים וקנה של רובה.
כן, זה נחמד הכתבה די משעממת ולא אומרת הרבה אבל הכותרות עשו לי ממש טוב על הלב חח. היו כל מיני כמו ישו פרטי, אנשים הם אנשים וקנה של רובה.
R reach out and touch New member 30/7/06 #5 תודה על התזכרות אני מבינה שרדיו אילת מקדישים לדפש ספיישל של 2 דקות שלמות!! כבוד.
B Bavmorda New member 31/7/06 #32 ../images/Emo41.gifוהיום ב-88FM שעתיים רק לנו ../images/Emo23.gif היום בליילה בשעה 2300 ישדר גל אפלרויט שעתיים מוקדשות במלואן ל -DM, הלהקה שגם הוא מאד אוהב. תקשיבו, יהיה טוב BAV.
../images/Emo41.gifוהיום ב-88FM שעתיים רק לנו ../images/Emo23.gif היום בליילה בשעה 2300 ישדר גל אפלרויט שעתיים מוקדשות במלואן ל -DM, הלהקה שגם הוא מאד אוהב. תקשיבו, יהיה טוב BAV.
B Bavmorda New member 31/7/06 #33 גלגל משדר כעת ועד 1200, וגם בשעתיים הקרובות צפויים שירים נוספים של DM.... כהבטחתו . BAV.
S super girl 15 New member 1/8/06 #36 זיכרו... ../images/Emo124.gif היום עוד 20 דקות (ב-22:00) ערוץ 88FM... ספיישל דפש מוד...