כל הספיישלים ברדיו

super girl 15

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo125.gifכל הספיישלים ברדיו../images/Emo124.gif

אז ככה... בגלל שאנחנו הפסקנו לספור את הימים ועברנו לספירת שעות... כולם מפוצצים את הרדיו עם גרך חיינו...
טוב זהו סדר ערוצי הרדיו שלכם השבוע:
הלילה!!!: לכל השבויים בנדודי שינה... ב-02:00, ספיישל דפש בגלצי צהל... למי ששמע את הג'ינגל ברדיו בסופו מרטין מברך אותנו וקובע איתנו פגישה ב3- באוגוסט.. מובטחים שם הוצאות מיוחדות\הרבה מוסיקה\ו הפתעות... אז לכל אלו שכבר מתקשים להרדם בלילה... ויש הרבה כאלו ולאו דווקא אלו עם תינוקות... תהנו.
מחר!!!: יום שני... כולם על רשת א' בשעה 15:00 בדיוק... תוכנית ספיישל של מעיין (Flippy) ואני יהיה שם, אם תישארו עד סוף התוכנית גם תזכו לשמוע ד"ש ממני לכולכם!!! וחוץ מהקול המקסים שלי, יהיה הרבה הרבה דפש מוד! לא לפספס!!!
יום שלישי...: רדיו "קול הים האדום" - רדיו אילת 102FM... אתם מוזמנים להאזין בין השעות 00:00-00:02... תהנו...

ז ו ה ר25

New member
אני מאוד מקווה....

שכול הספיישלים בברדיו יהיו מעניינים ולא צפויים בדרך כלל שעושים ספיישל על להקה תמיד נידמה שהשדרן לא מבין מהחיים שלו והוא קורא מיתוך דף שנתנו לו,אז אני מקווה שבכול ערוצי הרדיו ידברו אנשים שמכירים ואוהבים את הלהקה וזה יהיה משהו שיעזור לאלו שלא כול כך מכירים את דפש מוד ויהיו שירים מעבר ל enjoy the sielence ו free love .

super girl 15

New member
זה בסדר.. ../images/Emo3.gif

ברת א' מחר אני יהיה ואני ידבר ואני טיפלה גם אבין על מה...

ailag

New member
נצל"ש: ובעיתון עכבר העיר

(לא כותבת את זה כתגובה לסופר גירל בגלל החתימה) בעכבר העיר של השבוע, לפחות ת"א, יש כתבה קצרה על דפש וההופעה. הכתבה שטחית ולא מספרת הרבה גם למי שלא מתמצא, אבל מה שנחמד זה שהם חילקו אותה לחלקים לפי נושאים .. ושמו לכל חלק שם של שיר כנושא. למשל "ישו פרטי" והתוכן בהתאם.

ailag

New member
>>>

ברור שהיא בצחוק ושאין לך כוונה רעה בה, אבל אני לא אוהבת שמשתמשים במילה "אונס" בצורה כזאת, אפילו לא בצחוק. אם מכירים את האנשים הנכונים אפשר לראות שמשום מה בדיחות כאלה בכל זאת משפיעות, אפילו שנראה לנו שהן לא. אנשים מתחילים לשמוע ביטויים כמו "דורש אונס" וחושבים שאולי דייב ואת לא, אבל אולי יש אנשים אחרים שכן. הם טיפשים, אבל עדיין זה לא בריא. כלומר, אף אחד לא ילך ויאנוס בגלל החתימה שלך (דהה..) אבל נגיד כן נתקלתי באנשים שצחקו על מישהו שבאמת כמעט נאנס (עד כדי לחץ חברתי שלא להתלונן). הם היו המטומטמים בסיפור הזה אבל הם דיברו ככה כי הם רגילים לבדיחות על אונס.. או מישהו אחר שאני מכירה שלא התלונן על הטרדה מינית כי הוא פחד שיצחקו עליו.. א-קיצר, עדיף "דייב גאהן
תעשה לי ילד"

super girl 15

New member
אמממ... תני לי להבין את זה נכון...

את נעלבת מהחתימה שלי כי כתבתי שדייב הוא אחד שנורש אונס? (
במובן הטוב שך המילה....) אם את יודעת שזה בצחוק... למה לקחת אישית..?!

ailag

New member
-=-=-

לא נעלבתי, לא לקחתי אישית, שומדבר נגדך .. רק נגד שורה בחתימה שלך שעושה לי רע בעיניים. אני לא אוהבת שמדברים על אונס ככה.. גם כשזה לא ברצינות. יותר מדי דיבורים כאלו שלא ברצינות בכל זאת יוצרים לחץ חברתי ("כל אחד הוא אור קטן וכולנו..") שאנחנו לא מתכוונים אליו אבל ככה יוצא, והוא לא בריא בכלל.

הגר26

New member
זה קצת כמו שאני אגיד לך עכשיו

שהמשפט בחתימה שלך "אין לי ארץ אחרת, אף שאדמתי בוערת" מעודד להבעיר שריפות ברחבי הארץ או מעודד מהומות בין היהודים לערבים/אשכנזים לספרדים וכו'. אני מבינה את כוונתך, אבל קשה לי להאמין שיש מי שמבין מזה שניתנת פה לגיטימציה לאונס. זה עניין של טרמינולוגיה בלבד. להגיד שדפש מוד הם להקה סוף הדרך לא אומר שהם הגיעו לסוף הדרך ולא מעודד אף אחד לגמור אותם... אם ירדת לסוף דעתי

ailag

New member
קצת..

.. אבל בהצתת שריפות אין כ"כ לחץ חברתי כמו שיש בדברים שקשורים לאונס ולדיווח על אונס. ולא, אפחד לא יחשוב שבגלל סופרגירל15 צריך לאנוס (אלא אם הוא ממש, ממש דפוק) אבל זה מוסיף ללחץ חברתי. זה קצת כמו להגיד לפני 95 שרבין "דורש רצח" ולהתכוון בעצם שלא מסכימים עם הדרך שלו וחושבים שהיא לא נכונה (שזה דבר לגיטימי לגמרי להגיד). אז בסדר, לכולם ברור ש"דורש רצח" במקרה הזה זה לא באמת אומר לרצוח את הבנאדם.. אבל ליגאל עמיר אחד זה יקצר את המרחק בין "דורש רצח" ל"רצח". בעוד שאם לפני רצח רבין כולם היו מדברים על רצח בתור "אוי ואבוי אל תזכירו אפילו את המילה הזאת" אולי זה לא היה קורה. דיברתי קודם עם חברה בטלפון על זה והיא חשבה שאני עושה ביג דיל, אז אני רוצה להבהיר למי שחושב כמוה: אם זה באמת היה ביג דיל לא הייתי מגיבה פה אלא מתלוננת למנהל. זה סמול דיל, אבל עדיין דיל אז אני פשוט מגיבה
in fact i cant blame them for wanting you you look good and they need something to do מה אתם חושבים על זה, אגב?

super girl 15

New member
רגעעעעעעעע ../images/Emo6.gif

אז בכללי אני לא יכולה לחתוב את זה כי זה יעודד אחרים לאנוס את דייב?! חיחליחיחי... מצחיקולי.. (אם לא הבנתי תסבירי לי שוב..
)

הגר26

New member
*sometimesI don't blame them

קטנוניות. העניין הוא שאין הרבה אנשים שלוקחים מילים בכזו רצינות. צריך להיות ממש מטורף כדי שאמירה כזו תעודד אותך לצאת ולעשות מעשה. ואם בן אדם מסויים הוא כזה, הוא יעשה את זה בכל מקרה

ailag

New member
ו-שוב

אמירה כזאת לא תעודד לצאת ולעשות מעשה, אבל מאה אמירות כאלו מכל הכיוונים יוצרות איזה שהוא לחץ חברתי, שאולי לא יגרום לאנשים טובים לעשות מעשה רע אבל לאנשים פחות טובים יטשטש קצת את הגבול ואת החומרה של המעשה. או לאנשים טובים יטשטש את החומרה מבחינת תלונה על המעשה. ושוב, זה נשמע מוגזם אבל יש מקרים בהם בנים מתביישים להתלונן על הטרדה או שמסרבים להגדיר אותה כהטרדה למרות שהם נפגעו ממנה, בגלל לחץ חברתי. נתקלתי בעקיפין בשניים. אם זה לא היה קורה לא הייתי מתלוננת, אבל לשמוע ממישהו שהוא הרגיש מוטרד אבל לא התלונן כי הוא התבייש וחשב שיצחקו עליו - היי, זה גרם לי להתייחס הרבה יותר בקפדנות גם לחתימות שטותיות כמו זו. כי בין אם זה טפשי או לא, יש לזה השלכות בשטח.

Limbonic Art

New member
משפטים מעין אילו, הקשורים לסלבריטאי

הם סוג/ סמל של הערצה רחוק מאוד מכוונת הפשע עצמו או חלילה ביצועו לחץ חברתי ממש לא קשור כאן... אלא הערצה והתלהבות תמימה של מעריצה (סביר להניח צעירה מאוד
)

למעלה