בא לי להוסיף עוד קצת על השיר...
אז הנה... היום כשרשמתי את ההודעה הראשונה שלי, זה היה בבית ספר, ולא השקעתי, ולכן אני אשקיע יותר! התחלתי לשמוע את השיר מההתחלה עכשיו, כדי להזכר בתחושה המדהימה שאני עובר בכל פעם שאני שומע את השיר המדהים הזה. רייט עם התו החוזר על עצמו, כמו הד, מתפתח לסולו מעניין של קלידים. ואז גילמור נכנס עם סולו, אחד המרגשים ששמעתי אותו מבצע. רייט עדין עם הקלידים מאחורה. אך מאחורה גילמור מגבה את תחילת היצירה עם סולו חלש מאוד, שממחיש איזה pad של קלידים. ואז מייסון, אם קטע תפוף, רייט מגביר את קצב הניגון, יותר אגרסיביות, שגורם לי לחשוב, הנה מתחיל השיר, אבל לא, זה מאין עלייה ל"שיא", כן ככה אני אקרא לזה, ואז התופים נרגעים. צמורמורת עוברת בגוף שאני שומע את זה עכשיו... והנה התופים חוזרים, עלייה לשיא נוסף, עם אגרסיביות נוספת ועם הריף המוקר של אקוס. ואז... רייט וגילמור מתחילים לשיר, עם השילוב של שני הקולות הממוססים האלו גורמים לי לצמרמורות. רייט מנגן על הקלידים בצורת פאנק כזאת, מעניינת, זה מאוד מזכיר גיטרה אפילו. עד כה הסולו של גילמור מאחורה, החלש, לא נעלם לרגע, מוסיף המוןןן. ואז הפזמון, עליה...עם התגברות האגרסיביות, וסולו ברקע, עליה ועליה. ואז הריף המדהים, ברקע הקלידים. עם הדיסטורשן המוחלש. ואז נגמר ויורדים... חוזרים לבית, עם נגינת ה"פאנק" של רייט על הקלידים, והשירה שוב, צמרמורות. ושוב הפזמון מגיע, עלייה אל השיא. ואז הריף החוזר מגיע שוב, ברמה יותר גבוה, הריף עם הדיסטורשן, מעט יותר אגרסיבי מהקודם. מנסים להביע פה משהו אולי, אולי זאת הסערה, שלפני השקט. ואז מגיע סולו מדהים של גילמור, מרגש, משאיר טעם של עוד, ואז עליה אגריסיבית אל שיא חדש. והריף המוכר נהיה בהרבה יותר מהיר וחזק, ומצמרר. והמהירות מתגברת, הסופה בעיצומה, כל הכלים בועטים, כל הנגנים במלוא עוצמתם מעבירים את רגשותם דרך הכלים. ואז השקט, החלק הפאנקי מאוד בשיר הזה. כאן לאט לאט, גילמור עם סולו מדהים נוסף, מריד אותנו לאט לאט אל הקרקע, לאט לאט אל הקרקע היבשה, הרחק מהעננים שהיינו שרויים בהם ממקודם בעת השירה המלאכית שקדמה לקטע המעבר עכשיו. היצירה נרגעת, יש fade לתופים ולגיטרה, ואז מגיעים כל מיני "רעשים" ממוזרים ניתן לומר, אבל באותה מילה ניתן לומר גם שהם מאוד מעניינים. אחד כאילו אומרים לנו, תתכונן, מחכה לך עוד דרך ארוכה, ומעניינת, חכה, אל תלך, ואכן הקולות האלו,למרבה הפלא, גורמים לי להשאר. להרבה אנשים אחרים הם היו גורמים ללכת, ויש הרבה שירים שאכן יש שקט מוזר, שהוא לא מעניין וגורם לאנשים פשוט להפסיק לשמוע את השיר באמצע. מתחילות להשמע צווחות עורבים ברקע. הקלידים מתחילם לחזור אלינו, עם pad חלש וגבוה. ואז חוזר לנו אותו תו בהתחלה, ההד ההוא, הגבוה, החלש. אנחנו מתחילים להזכר בהתחלת השיר ואומרים, " היי רגע, אני זוכר את זה מאיפשהו!" פה מגיע העניין, שווטרס מהאלבום הזה והלאה, כל האבומים של הפלויד(חוץ מהשניים החארונים, הם אלבומי קונצפט. בעלי התחלה וסוף שווים, או בעלי רעיון דומה לאורך כל האלבום. ופה אנחנו חוזרים להתחלת האלבום. הקבצ בנתיים מתגבר...נוספים לנו עוד ועוד אקורדים. הגיטרה של גילמור מתחילהל להשמע ברקע, היא מתגברת לאט לאט. הכל מתגבר אנחנו מתחילי לעלות אל שיא חדש? תכף נגלה! רייט מגלם פה את כישוריו לפנינו עם סולו מעניין, שמוסיף לאוירה האפלולית. ואז יש ריף מדהים מבחינתי של גילמור, שיכלו עוד לפתח הרבה ממה הוא מופיע פה, פריטה מדהימה, עם סלייד(כנראה?) ברקע על הדגש האקורדים. אנחנו מתקרבים אל השיא...הקצב מתגבר...הנה זה מגיע... ואז השירה חוזרת...ווואו! איזה צמרמורת חלפה בי. והנה הפזמון חוזר מתקרבים אל השיא, מתגבר הקצב...והריף המדהים של השיר חוזר... הקצב עדין לא מהיר מדי. ואז בבאת אחת מתגבר לקצב מטריף חושים, בא לך פתאום לקפוץ, לנער את השיער(אם יש לך) באויר, להתחרפן, להרגיש את המוזיקה הזאת מצמררת את כל הגוף, והמהירות מתגברת לאט לאט, ויותר ויותר ויותר... ואז ברגע אחד, המהירות ירדה,נשמעת קצת רוח, סולו של דו שיח בין הקלידים המדהימים של רייט לבין הגיטרה של גילמור. יש לנו fade הרוח מתעצמת, בולעת את הקלידים והגיטרה,המוזיקה נעלמת ברוח, כן, גם בה אני נזכר, זה אותה רוח שהיתה בשיר הראשון של meddle אותה רוח שהיתה ootd! ואז fade לרוח עצמה. מדהים אני אוהב את היצירה הזאת. טוב, אני מקווה שהצלחתי להעביר את מה שרציתי. תהנו! וומר גילמור עומר.