dream boys

בטי בופ3

New member
../images/Emo79.gifdream boys../images/Emo79.gif

אוקיי, אז ככה, החלטתי לעשות ספיישל קטן למחזמר החביב DREAM BOYS בכיכובם של קאט-טון וקאנג'ני8 המהממים שלנו!! המיוזיקל הוא משנת 2004 וחוץ משני הלהקות האלו השתתפו הזה גם המון ג'וניז ג'וניור (אני לא מתמצת בשמות של הקטנטנים
אז תיסלחו לי) העלילה- קוקי הוא מתאגרף שהמטרה שלו בחיים זה להפוף לאלוף
והוא מזניח את הגוף שלו ומתעלם ממנו במטרה להפוך לאלוף!
קאמה הוא שחקן שרוצה לעשות סרט
על חייו של קוקי. נשמע טוב ויפה? אז זהו שלא, יש המון המון אנשים רעים
שמנסים למנוע מהסרט הזה לצאת... אני יודעת שזה נשמע לא מפתה, אבל זה מאוד מומלץ, וחוץ מזה שזה מחזמר של ג'וני ככה שיש בו המון (המון) אנשים מתעופפיים עם תרנגול שחוט
בבגדיהם (נוצות אנשים נוצות!), במות מושקעותתתתת וג'וניז!!!
(פרט שולי: בלי חולצה
) לצערי הרב ראיתי רק חצי מהמחזמר כי זה מה שיש בקראנצ'י, אבל עדיין שווה!

בטי בופ3

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אהההה הקטע שג'ין בכיסא גלגלים זה הקטע שלא ראיתי
אוף!! אהה והקטע של הספסל- ממש מושקע ויפה! לכו לראות שמעתם?

בטי בופ3

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

זזתי לאכול
, עוד שנייה חוזרת...

בטי בופ3

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

יודה יודה יא יודה!!! אההה, רוב בתמונות פה גדולות אז תרגישו חופשי לפתוח ולהתענג (חוק מרפי: התמונה הזו תהיה קטנה, חחח)

בטי בופ3

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

למה הוא עם כסא גלגלים?!?! *תיסכול*

בטי בופ3

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

קוקי! תרשה לי להגיד לך שהצעיף שלך

בטי בופ3

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

בטי בופ3

New member
../images/Emo168.gif

נכון זה נראה כאילו הם בכנסיה, קוקי והשני הם השושבינים וקאמה החתן, והם בדיוק רואים את הכלה ניכנסת (ממש סרט הודי עשיתי פה...) דרך אגב, מי זה עם קוקי וקאמה?

בטי בופ3

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

ושוב- התמונת ג ד ו ל ו ת! תאמינו לי שזה חוויה אחרת...

בטי בופ3

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

ילד, אתה לא יודע כמה אני מקנאה בך!
*ירוקה מקנאה*

בטי בופ3

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

זה כ"כ פוזה של "למה מי מת?"

בטי בופ3

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

וואוו המבט שלו פה דומה למבט של אחיין שלי שמסבירים לו משו קשה והוא מנסה להבין...

למעלה