Bring the Boys Back Home

../images/Emo79.gif Bring the Boys Back Home ../images/Emo79.gif

מי שהיו בהופעה בנווה חומוס בתחילת הקיץ, זוכרים את השיר האנטי-מלחמתי הבומבסטי הזה. מיקומו באלבום, אחרי Vera אינו מקרי: וורה לין מקושרת בזכרון הקולקטיבי עם מלחמת העולם השניה, ו-Bring the Boys עוסק בשאיפה לשלום ולקץ המלחמה. אך האם זה באמת שיר בפני עצמו, או רק קטע מעבר, בין "ורה" לבין CN?
Bring the boys back home Bring the boys back home Don't leave the children on their own Bring the boys back home Teacher: Wrong! Do it again! [telephone rings] Wrong! Do it again! [knock on door] Manager: Time to go! Girl: Are you feeling okay? Telephone Operator: There's a man answering, See he keeps hanging up! Is there anybody out there?​
החזירו את הבנים הביתה החזירו את הבנים הביתה אל תשאירו את הילדים לבד החזירו את הבנים הביתה מלל: המורה: שגוי! תעשה זאת שנית! [הטלפון מצלצל] שגוי! תעשה זאת שנית! [דפיקה בדלת] המנהל: הגיע הזמן לצאת בחורה: אתה מרגיש טוב? מרכזנית: יש גבר שעונה, הוא כל הזמן מנתק. האם יש שם מישהו בחוץ? ----------------------------------------------------- לקראת סוף השיר, מתערבבים זכרונותיו של פינק זה בזה: ילדותו במלחמה, המורה בבית הספר, המנהל הדוחק בו לעלות על הבמה אף כי הוא מסטול, המרכזנית המגלה את בגידת בת הזוג..... כל הזכרונות שמהווים את ההקדמה לשיר הבא, Comfortably Numb. מה דעתכם על Bring the Boys Back Home, קצר ככל שיהיה?

לדעתי זה נכתברק כקטע מוזיקלי פוליטי

בלבד המשלים את VERA. בכל מקרה אני לא אוהב את 2 הקטעים האלו.אבל יש לציין שוא ממש האיר את נווה חומוס בזכות התצוגה הפירוטכנית שהיתה ברקע הבמה על המצגים.

תחזירו לי את הילדים הביתה.ניתוח.

הכתובות האדומות , היו בהדרן , והאם רוג'ר ווטרס בעצם חזה את חטיפת החיילים שלנו , ופתיחת המלחמה ? או שזה אלוהים או השטן בתוכנית נישגבת מבחינתנו ? כשרוג'ר ווטרס הגיע ארצה להופעה , היתה מישהי (עם הכינוי pink בפורום עשרים פלוס) שאמרה : איפה זה נווה שלום ? זה איפה שיתחיל השלום . פשוט יש כל כך הרבה שנאה כלפינו , עדיין , השלום יבוא עוד הרבה מאוד זמן . והחיילים החטופים , מי יודע אם ישובו , אפילו רון ארד לא שב מהשבי של החיזבאלה , כבר 20 שנה . יש דברים שנשגבים מבינתנו . ציף ? חבל שפיספסתי את הניתוח של ורה . מתפלל לאלוהים , לא לפספס את השיר שחתם את ההופעה : השיר האהוב ביותר על נ' (שגם שלחתי לה sms כשהיה השיר) . comfortably Numb . והאש שחיממה והרסה אותי . |אש| .

itaikuskus

New member
אני אגיד לך למה לא יהיה שלום

"יש כל כך הרבה שנאה כלפינו" הכל בגישה, תמשיכו לחיות בתסמונת גטו, ונראה מה יהיה.

wish i was here

New member
חבל כל-כך שהקלישאה הזאת נכונה

המלחמה שתסיים את כל המלחמות במזרח התיכון תהיה המלחמה בה תושמד מדינת ישראל,כמובן שנקווה שלעולם לא תגיע המלחמה הזאת.

CrazySheep1

New member
טעות. קבל תיקון:

המלחמה שתסיים את כל המלחמות תהייה המלחמה בה תושמד ישראל וארה"ב. כמובן שהמלחמה הזאת לעולם לא תגיע, גם אם נקווה וגם אם לא (ולא נקווה).

ליטן א

New member
מישהו אמר לי פעם

"תן לי את הצבא הגדול והחזק בעולם, ואני אתן לך שלום עולמי". תמיד יהיו מלחמות, תמיד ירצו לכסח אחד את השני, לא משנה מה. הדבר היחידי שיגרום למדינות להתאחד כולן, הן בשביל להילחם במשהו גדול מהם. אז פעם זה היה היוונים והרומים, אח"כ הערבים והאנגלים (שוב על ישראל..), אח"כ אנגליה וצרפת, מלחמת האזרחים בארה"ב, מלה"ע ה-1, ה-2, המלחמה הקרה, מלחמות ישראל, מלחמת איראן-עירק וכל זה, זה אחוז קטן מתוך מניין עצום של מלחמות. זה לא יגמר אף פעם. אלא אם כן יהיה משהו גדול מהם, שהם ירצו להילחם בו - דבר שיאיץ בהם להתאחד.

wish i was here

New member
האמת

שהרבה מהמלחמות שציינת נכנסות תחת חלק מ"המלחמה הקרה" שבעצם כל מלחמה שהתרכשה בין השנים 1950-1990 קשורה אליה בדרך זו או אחרת.

FunkyMonk

New member
כבר הזכרת..

איראן-עיראק.. המדינות הערביות הולכות מכות על ימין ועל שמאל, אבל נגד האויב הציוני הן יודעות להתאחד (כן אעלק..).

כן, הוא בטוח

זו היתה בדיחה עתיקה בפורום. כעת, לאחר מותו של סיד, נראה לי שהיא אבדה מליחה.

אני יודע דברים , ואני לא חי בגטו .

אני יודע למה יש שנאה כלפינו . זה לא בגלל הגישה . יש טעויות שאנשים עושים . יהיה טוב , אני יכול להבטיח . אבל הכל תלוי ביהודים .

למעלה