Bring the Boys Back Home

FunkyMonk

New member
הוא מהעתיד!!!!!!! :O

אתה יכול להבטיח לי שיהיה טוב??????? ניצלתי!!!!!!!!!!!

FunkyMonk

New member
שמע בסוף עוד יתברר שהוא באמת מהעתיד

תחסוך ממני מלדעת עד כמה זה ימשך!

RoieL

New member
שיר הנושא לדעתי

כאן כל חייו של פינק מתרכזים, וכאן הוא גם בעצם מבין מה קרה לו. קטע מדהים.

jony543

New member
שאלה

איך יודעים לשייך את המלל דווקא ל BRING THE BOYS BACK HOME?

Pete Best

New member
מזתמורת?

אתה מתכוון למה לשהוא אומרים בסוף? המורה והמנהל? זה בגלל שבדיסק השיר מתחלף אחרי ששומעים את כולם מדברים

BTBBH

קצר ככל שיהיה, אני מאוד אוהב את הקטע הזה, אני חושב שיש בו משהו מאוד מרטיט ואני יודע שלא הרבה יסכימו איתי. התגייסות הענקית הזו עם כל הקולות וכל הגרנדיזיות הענקית שאופפות את השיר הזה, אותי אישית זה שובה. ההתפרצות הזו שבאה ישר אחרי ורה, הקצר והשקט, כאילו מין רגע אחד של מחאה קולנית, שאחר כך דועכת והופכת לcomfterbly numb, שהוא כולו וידוי עצמי. הדבר שקצת מבאס בו, הוא שאין תיאום בין הקולות ששרים, אני לא יודע אם זה בכוונה או שסתם נתנו להם את המילים ואמרו להם לשיר, אבל לי זה קצת צורם. בזכות העובדה שווטרס כל כך חובב פירוטכניקות וגרנדיוזיות למינהן הביצוע לקטע הזה בהופעה היה כל כך בלתי נשכח, אחד הטובים בהופעה ומרטיט לחלוטין.

Ivory Flower

New member
בלי ניתוח

השיר הזה עוצמתי איך שהוא - השירה בסגנון של שירת המנון והתזמורת ברקע. אבל בהופעה, זה היה עוד יותר חזק: סוף י"ב, כל החבר'ה עומדים להתגייס, ושם זה התקשר לעולם שלי - החזירו הביתה את כל החיילים, החברים שלי, שלמים ובריאים. ובמהלך המלחמה, שהיתה מספיק קרובה אליי לא רק בגלל הבית, השיר עבר לנו בראש כמה וכמה פעמים.

Jason2

New member
אני חושב אחרת

לדעתי זו קריאה לעזרה של פינק עצמו לפני שהוא מתנתק מהעולם. המשפט "אל תשאירו את הילדים לבד" מדבר על עצמו וקריאה אחרונה למישהו שיציל אותו ושלא ינטוש אותו ברגע הזה ושינסה להחזיר אותו למצב בו הוא היה לפני כל הלבנים בחומה (חזרה הביתה) ולדעתי הוא מגלה סימנים ראשונים של חרטה על הפרידה שלו מהעולם בקטע "Goodbye Cruel World".

למעלה