שרשור Fall Out Boy

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif לא להגיב על זה בבקשה ../images/Emo11.gif

מוחעחע לא קשור אלייך.. זה כדי שלא יתפתח פה דיון על כמה שהיא לא מושלמת וכאלה.. אני חוזרת.. זה לא משו נגגדך!

talkl10

New member
פיט שבר את הרגל? ../images/Emo12.gif

"ive got good news and bad news, which do you want to hear first? for anyone who was at the voodoo fest in new orleans- you got to see me jump around. ended up breaking the bone that connects my shin to my foot. no shows will be cancelled. i am currently trying to get a "rocker" boot so i can have a walking cast. currently my foot is the size of a small car. if you see me at a show come sign my cast." ---->

falloutgirl XD

New member
OMFG ../images/Emo12.gif

עשו עליו וודו?! מי הסיק פריק שיעשה את זה?! O_O שירגיש טוב ויבריא מהר

talkl10

New member
אה? ../images/Emo12.gif

חחחחחחחח לא
הם הופיעו בפסטיבל וודו (?) ואז הגאון קפץ ושבר את הרגל\שוק
*אניחושבת
*

l i o r 1 8 2

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא מסכן פיטי

שיבריא מהררררר מהר מהר מהר!!!!!!!! ואם הוא רוצה אני יכולה לחתום לו אלפי פעמים על הגבס!!!

Yarden X D

New member
וואי מסכן..../images/Emo7.gif

החלמה מהירה..
מה זאת הרגל שלו..? איזה מפחיד..
שיבוא לחופשת מנוחה קטנה בישראל..

תרגום למי שצריכה../images/Emo168.gif

"יש לי חדשות טובות וחדשות רעות, איזו מהן אתם רוצים לשמוע קודם? מי שהיה בפסטיבל הוודו בניו אורלינס זכה לראות אותי משתולל וקופץ. בסוף סיימתי עם רגל שבורה באזור שמחבר בין הרגל לכף רגל. אף הופעה לא מתבטלת. [את החלק הזה לא ממש הבנתי] כרגע כף הרגל שלי נראית בגודל של מכונית קטנה. אם תראו אותי באחת ההופעות תבואו לחתום לי על הגבס". ואיזה דפוק >< מגיע לו על כל השגעונות שלו על הבמה. אבל שלא יפסיק עם זה. XDD

talkl10

New member
הנה הסרטון של זה ../images/Emo6.gif -

http://www.youtube.com/watch?v=XM5Ek02pK98 אח אח פיט.
מסכן קטן

AdiA12

New member
י'מעתיקנים חח סתם, זה בא לי בדיוק בזמן ../images/Emo14.gif

יש עכשיו טקס פרסי הילדים של ניקולודיאון שהיה בבריטניה.. וכבר לפני כמה זמן אני ראיתי את החדשות של MTV HITS במקרה ושמעתי משהו על הטקס, לא שמעתי את הכל, אבל את החלק העיקרי שמעתי, והוא שמקפליי לקחו את פרס הלהקה הכי טובה. ועכשיו ראיתי את החלק בטקס שהוא הלהקה הכי טובה וזה נכון. לצערי, לא הצביעו מספיק ילדים וFOB לא זכו..
טוב, נקווה שבטקס EMA הם יזכו.. ד"א אי אפשר כבר להצביע.. אז מעכשיו צריך רק לקוות.. ביום חמישי יש ב22:00 וביום שישי יש ב14:00 וביום שבת יש ב18:00. שווה לראות!

falloutgirl XD

New member
הופעה אקוסטית? ../images/Emo12.gif

מצאתי תמונה של FOB באמצע הופעה והם מנגנים באקוסטית אבל אני לא מצליחה להיזכר איזה שיר שלהם הם יכולים לנגן באקוסטית.. למישהו יש רעיונות? ^^ דרך אגב.. ההופעה היא חדשה, מה-30.10 :]

falloutgirl XD

New member
מה-20.10 ** ../images/Emo122.gif

ההופעה הייתה בשיקגו ולמטה בשרשור תוכלו לראות עוד תמונות מההופעה שלהם שם ומהחלק האקוסטי :]

Yarden X D

New member
../images/Emo187.gifראיתי כבר כמה שירים שלהם בגרסה

אקוסטית שהם יושבים כזה באולפן ומנגנים..! אז אם אני זוכרת נכון ובאמת ראיתי את זה אני יחפש וישלח לך..
[רק אם את רוצה..!
]

falloutgirl XD

New member
לא התכוונתי לאולפן ../images/Emo3.gif

התכוונתי להופעה, איזה שירים הם ניגנו באקוסטית בהופעה? ותשלחי לי אם את יכולה

למעלה