תמונה אחרונה של אנדי ולורה
F falloutgirl XD New member 30/10/07 #21 ואחרון חביב.. פיט ^^ נתחיל עם האקסית שלו ג'ייני[?] וויט - Jeanae White
F falloutgirl XD New member 30/10/07 #26 תמונה אחרונה של ג'ייני ופיט יש לי עוד המון תמונות שלהם אבל אין לי כוח להעלות אז מי שרוצה עוד תמונות שלהם שיישלח לי מסר
תמונה אחרונה של ג'ייני ופיט יש לי עוד המון תמונות שלהם אבל אין לי כוח להעלות אז מי שרוצה עוד תמונות שלהם שיישלח לי מסר
F falloutgirl XD New member 30/10/07 #28 עוד אקסית של פיט.. אלישיה סימונס - Alicia Simons למי שלא יודע אלישיה היא כרגע אישתו של מייקי וואי מ-MCR! סססס'חמודים
עוד אקסית של פיט.. אלישיה סימונס - Alicia Simons למי שלא יודע אלישיה היא כרגע אישתו של מייקי וואי מ-MCR! סססס'חמודים
F falloutgirl XD New member 30/10/07 #32 עוד תמונה של אלישיה ופיט בזמן חלוקת חתימות למעריצי FOB :] יש לה נעליים של מיספיטס!! ;;;;;;;;;;;;;;; יש לי עוד מלא תמונות של אלישיה ופיט ועוד אנשים או סתם לבד ואין לי כוח להעלות אז מי שרוצה שיישלח לי מסר
עוד תמונה של אלישיה ופיט בזמן חלוקת חתימות למעריצי FOB :] יש לה נעליים של מיספיטס!! ;;;;;;;;;;;;;;; יש לי עוד מלא תמונות של אלישיה ופיט ועוד אנשים או סתם לבד ואין לי כוח להעלות אז מי שרוצה שיישלח לי מסר
J Jo MilleR New member 30/10/07 #39 ../images/Emo152.gif כוסית ../images/Emo99.gif אין לכם מה להגיד היא ממש יפה עאלק מייקי משחק אותה חנון ובסוף משיג את כל הכוסיות
../images/Emo152.gif כוסית ../images/Emo99.gif אין לכם מה להגיד היא ממש יפה עאלק מייקי משחק אותה חנון ובסוף משיג את כל הכוסיות
C Could Be ME New member 3/11/07 #84 OMG! הם היו חברים?!?!?!טחחחחחחחחחח../images/Emo19.gif אלישיה הרבה יותר מתאימה למייקי! -אני-
F falloutgirl XD New member 3/11/07 #85 לא ידעת שהם היו חברים? ../images/Emo12.gif היו גם כתוב על זה ממזמן בפורום MCR ^^ ו.. לאן נעלמת בזמן האחרון? ז"א מהפורום
לא ידעת שהם היו חברים? ../images/Emo12.gif היו גם כתוב על זה ממזמן בפורום MCR ^^ ו.. לאן נעלמת בזמן האחרון? ז"א מהפורום
F falloutgirl XD New member 30/10/07 #35 והחברה הנוכחית של פיט.. תנחשו יפה, צדקתם! D: אשלי סימפסון - Ashlee Simpson וסתם לידיעה כללית.. זאת תמונה מהיומולדת של אשלי אאל"ט :] אני אשים רק תמונה אחת שלהם כי יש מלאאא תמונות שלהם ביחד וכולם כבר יודעים מי זאת
והחברה הנוכחית של פיט.. תנחשו יפה, צדקתם! D: אשלי סימפסון - Ashlee Simpson וסתם לידיעה כללית.. זאת תמונה מהיומולדת של אשלי אאל"ט :] אני אשים רק תמונה אחת שלהם כי יש מלאאא תמונות שלהם ביחד וכולם כבר יודעים מי זאת