תשעה אחוזים
New member
ננסה ../images/Emo13.gif
אז ככה, אני מנגן יצירות פסנתר רק 3 שנים בערך, אז הרפרטואר שלי ממש מצומצם, אבל ניגנתי עוד המון יצירות ג'אזיות ודברים מסובכים בקלידים. אבל בפסנתר- מוצרט-סונטה K545 חלק ראשון באך-פרלוד בדו מינור, ובדו מז'ור כמובן אינוונציה ראשונה בטהובן-סונטת אור הירח חלק ראשון כרגע מסיים את הפתטית חלק ראשון שופן-ואלס אופוס 18 אופוס 64 מספר 1, ואופוס 64 מספר 2 נוקטורן אופוס 55 מספר 1 היפיפה פרלוד מס' 4 של שופן סרנדה של שוברט ג'ימנופדיה של סאטי מכונת הכתיבה של אנדרסון
וקצת ג'אז... Satin doll Take the "A" Train Evening in Paris (יצירה מדהימה!) Ballade for Duke ועוד רבים וטובים
אז כרגע, אני עובד על הפתטית חלק ראשון ועל הואלס אופוס 64 מספר 2. ועכשיו התחלתי יצירה מדהימה שלא חשבתי להתקרב אליה, אבל עם הרבה רצון אני מקווה להצליח. מתוך פיינל פנטזי 7 או משהו... Advent children-Those who fight יצירה מדהימה, טיפה מסובכת, כי היא מודרנית ודיסוננטית כזאת. בטח ייקח לי חצי שנה לעבוד עליה...
אז ככה, אני מנגן יצירות פסנתר רק 3 שנים בערך, אז הרפרטואר שלי ממש מצומצם, אבל ניגנתי עוד המון יצירות ג'אזיות ודברים מסובכים בקלידים. אבל בפסנתר- מוצרט-סונטה K545 חלק ראשון באך-פרלוד בדו מינור, ובדו מז'ור כמובן אינוונציה ראשונה בטהובן-סונטת אור הירח חלק ראשון כרגע מסיים את הפתטית חלק ראשון שופן-ואלס אופוס 18 אופוס 64 מספר 1, ואופוס 64 מספר 2 נוקטורן אופוס 55 מספר 1 היפיפה פרלוד מס' 4 של שופן סרנדה של שוברט ג'ימנופדיה של סאטי מכונת הכתיבה של אנדרסון