שרשור יצירות

Mr Invisibilety

New member
אני :)

טוב אז ת'אמת יש מלא יצירות שאני מנגן ככה בקטנה, בלי להתעמק יותר מדי רק בשביל לספק את היצר הזה של לנגן את אותן יצירות P: סונטה של מוצארט K310 (הפרק הראשון) מבחינת תווים כמעט הכל מוכן, רק צריך לחזור לזה ולעבוד עוד טיפה על הנקודות החלשות יותר.. ערבסקה של דביסי (המוכרת יותר.. נראה לי מספר 1) יצירה מאוד יפה! נוקטורנו אופ 55 מספר 1 של שופן - אחד הנוקטורנואים היפים ביותר של שופן אחרי אופ 48 (נדמה לי P:) וולס של שופן אופ 64 מספר 2 וולס של שופן אופס 69 מספר 1 וולס של שופן אופס 69 מספר 2 וולס של שופן ב C SHARP MINOR המפורסם ההוא מהפסנתרן באך: פרלוד ופוגה מספר 6 מהספר ה-1 ברה מינור. (הפוגה לא ממש ברמה =\) אטיוד אופס 10 מס2 של שופן. אחח הוא הורג אותי . חודש יוני, מתוך עונות השנה של צ'ייקובסקי. (פעם היה לי את כולם על המחשב גם בתווים וגם באודיו, הכל נמחק לצערי, אני לא מבין למה כולם מתלהבים מאוקטובר?! אם כבר יוני הוא בין המפורסמים והיפים, וגם מאי חביב ביותר) ובטוח יש עוד מלא דברים ששכחתי, אני אזכר ואכתוב, אין לי כוח ללכת לתווים ולחפש בתוך כל הבלאגן הזה P: זהו בעיקרון :)

ArchangelD

New member
o=

מסכים לגבי יוני! נגנתי אותו גם, פשוט יצירה מדהימה. אהובים עלי גם ינואר, מאי, אוגוסט (שנגנתי גם) ודצמבר. ד"א יש לי את התווים והקלטות של כל החודשים אם אתה מעוניין. את הפוגה ברה מינור עוד לא שמעתי משום מה (עצלנות כנראה p=) אבל הפרלוד מקסים וכמובבבן שכל הוולסים והערבסקה גם (את הנוקטורנים אני פחות מכיר, כנ"ל לגבי הסונטה של מוצרט). האטיוד השני של שופן מפחיד אותי oO אבל אולי הרצון שלי לנגן אותו יעלה על הרתיעה מהנזק שהוא יעשה לי לאצבעות ^^.

Spianist

New member
אני

קודם כל אני מצטער על אי הפירגון Molchansky אני במקרים מסוימים מעלה קצת צל של ספק עד שמבהרים לי את הפשר. טוב אני מעדיף שלא לחשוף את היצירות שנגנתי בעברי היצירות שאני מנגן בעת הזו: Inventions No.1 ,8 Sonata Op.49 No.1 ואני מנגן את שיר סתיו של מנדלסון יצירה קלילה וחביבה ויחד עם זאת מאוד יפה ומרשימה זהו זה רשימת היצירות שאני מנגן בימים אלו

היצירות שאני עובד עליהן כרגע..

-CUBA של אלבניז מתוך SUITE ESPANOLE LOVE DREAM של ליסט -נוקטורן אופוס 9 מס' 3 של שופן -ואלס רומנטיק של דביוסי בקשר לרפרטואר אני לא מוצרט אבל עדיין יהיה מתיש לרשום את הכל.. :)

יונתנז

New member
עונה!

בעקרון, אני עכשיו מלטש את היצירות לרסיטל (שנה הבאה
): מוצרט - סונטה בדו מז'ור k330: סיימתי שנה שעברה את שני הפרקים הראשונים - ועכשיו אני עובד על הפרק השלישי. זו אחת הסונטות האהובות עלי של מוצרט! באך - פרלוד ופוגה מספר 12 בפה מינור (מהספר השני) (מוכן
) שופן - נוקטורנו בדו מינור op. 48 nu. 1 (גם מוכן
) פרוקופייב- "יוליה הילדה" מתוך רומיאו ויוליה ממש סיימתי "לקרוא" את היצירה - ולבינתיים אני די בלחץ מהמהירות הסופית. לוין - הומורסקה זו היצירה הישראלית שלי (לרסיטל). אין לי יותר מדי מה להוסיף - עוד לא הצלחתי כ"כ להתחבר אליה... למרות שמבחינה טכנית היא באמת פשוטה. <><><><><><><><><><><><><><><><><> ויצירה נוספת ("בזמני הפנוי" - שלא לרסיטל): שופן - אטיוד המהפכה עוד לא הצלחתי להגיע למהירות הרצוייה

יונתנז

New member
מסכים עם כל מילה!

הוא פשוט הנוקטורנו האהוב עלי! וד"א - אתה ממש (
) לא נדחף - ואחד הדברים האהובים עלי בפורם הוא השירשורים שלך!

למעלה