שיר נושא...

פיסטוק16

New member
אי אפשר לנצח....

אני יכול להביא עוד מלא שירים אם אני יתחיל לחפש טוב טוב אני אפילו ימצא לך שירי אהבה בערבית סינית וצרפתית : )

../images/Emo41.gif שימו לב...

אוקי... אני מודה הכללים הם לא הכי בעולם ודורשים שיפוצים
תמשיכו לרשום שמות של שירים בנושא אהבה רק שירים ישראליים יספרו וזה בגלל שזה יותר מאתגר ויותר מעניין :) בשבוע הבא ה"תחרות" תיראה קצת אחרת. לא לדאוג, יהיה בסדר
בינתיים תמשיכו להפציץ עם שירים ישראליים.

חולוני

New member
איזה באסה..

עשיתי עכשיו רשימה של לפחות 1000 שירים, אם לא יותר.. כבר הייתי לקראת הסיום..ואז הדף עשה ריפרש אוטומטי, והכל נחמק.. ועכשיו אין לי כוח לרשום הכל מההתחלה (עד שהוצאתי את כל הדיסקים שלי..).

../images/Emo10.gif

פעם הבאה דברים כאלה רושמים רק במעבד תמלילים או משהו כזה... בכל מקרה אני גם אסתפק ב-50

גונידפ

New member
מאט זה שיר ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה מ"אמריקן פאי" בקטע שרואים את נדיה מתפשטת במצלמת וידאו במחשב! חחחחחחחחחחחחחח, זה שיר ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rshilkrot

New member
אתה מגזים, כי...

כל אחד יכול ללכת לחפש שעות ע"ג שעות שירים בנושא ולתת רשימה עם 1000 שירים. צריך להוסיף חוק שהרשימה חייבת להיות מהראש בלבד, וההודעה צריכה להכתב ב10 דקות בלבד. אחרת זה סתם... רשימה: משינה - אהובתי איפה הילד - מה שעובר עליי אלאניס מוריסט - HEAD OVER FEET לד זפלין -WHOLE LOTTA LOVE לני קראוויץ - STAND BY MY WOMAN מאסיב אטאק - PROTECTION מובי - PORCELAINE נירוונה - COME AS U ARE רדיוהד - HIGH AND DRY U2 - WITH OR WITHOUT U יזהר אשדות - נעה של הים פורטרט - עד אלייך שבק"ס - יום-שמש אריק איינשטיין - אגדת דשא FASTBALL - OUT OF MY HEAD תמוז - לא יודע איך לומר לך וזה מהראש בלבד! (סתם)

liat26

New member
אהבה כמו שאני רואה אותה

אז ככה... Pearl Jam - Black Fine Young Cannibals - Funny how love is Massive Attack - Unfinished Sympathy No Doubt - Don´t Speak Chris Isaak - Wicked Game Ya Ki Da - I saw you dancing Tavares - Heaven must be missing an angel Bob Dylan - I want you Gun´s N Roses - November Claude Chale - Autumn Leaves Nick Cave - Running Scared Elvis Costello - I want you אבנר גדסי - נפרדנו כך מתי כספי - זו ילדותי השניה Screaming Jay Hawkins - I Put A Spell On You וואו, יש עוד, זה מה שיש לי בראש עכשיו

ענת פ.

New member
הםםם אם יהיו פה כאלה שכבר נכתבו

אני מתנצלת מראש הנה שלי: כוורת-היא כל כך יפה גזוז-רוני שרית חדד- הייתי בגן עדן, תשתוק תשתוק, קח את הכל זוהר ארגוב- הפרח בגני שלמה ארצי- אהבתיה ריטה-תפתח חלון ליאורה- אני חולם על נעמי אין לי כוח לרשום עוד ואני גם צריכה לישון אז לילה טוב

Chot

New member
הפרח בגני! גאוני!

חיים משה - קשה לי ממ אדיירר יו יש גם את "דון קישוט" שבין היתר שר דני סנדרסון.

למעלה