שיר נושא...

../images/Emo79.gif שיר נושא...

שיר נושא, כשמו כן הוא...שיר עם נושא מסויים. בכל שבוע אני אפתח שרשור חדש עם נושא חדש. כל שעליכם לעשות הוא להביא לי (כתגובה להודעה כמובן) כמה שיותר שירים באותו נושא שנתתי. צריכים תמריץ? אוקי... המשתתף שיביא לי את מספר השירים הגדול ביותר בנושא שבחרתי יזכה להיות מלך הפורום לאותו שבוע. ויקבל את
המלוכה...
כאשר השרשור התעופף לו מהפורום (לעמודים קודמים) אני אפתח מאמר חדש עם רשימת כל השירים שניתנו לי, בסוף המאמר יוכרז כמובן מי הוא מלך הפורום (שקיבל את
המלוכה לנושא זה). וכמובן אני אעלה הודעה רשמית שמכריזה על המלך. נשמע טוב? נושא השבוע הוא טיפה צפוי, אני חושב -
אהבה
יאללה...לעבודה!

פיסטוק16

New member
אז ככה....

יגאל בשן-ואת יפה ארקדי דוכין-יש בך ארקדי דוכין-היא לא דומה lionel richie-hello billey joel-uptown girl שלמה ארצי-האהבה הישנה יצחק קלפטר-האהבה שלי היא לא האהבה שלו יצחק קלפטר-צליל מכוון מתי כספי והפרברים-שיר אהבה רחוק berlin-take my breath away brayen adams-heaven צביקה פיק-אהבה בסוף הקיץ אבי דור-מביט מהצד fugees-killing me softly כוורת-סיפור המכולת יגאל בשן-סיון אריאל זילבר-ואיך שלא אריאל זילבר-ללכת עמך סמיר שוקרי-רונה כוורת-היא כל כך יפה גידי גוב-למה ליבך כמו קרח גידי גוב-בואי נשאר שלמה ארצי-פתאום כשלא באת cher-it´s in his kiss police-every breath you take דני סנדרסון ומזי כהן-זה הכל בשבילך fugees-killing me softly גבי שושן-ילדונת bap kennedy-moonlight kiss rolling stones-angie בועז שרעבי-פמלה רמי קליינשטיין-אין כמוה אריאל הורוביץ-רנה כמו צועני-את שתלכי אחרי שימי תבורי-עוד סיפור אחד של אהבה גידי גוב-רוני shawn colvin-when you know יגאל בשן-ביישן יגאל בשן-אני אוהב אתך יפה שלי מתי כספי וריקי גל-הוא שלו והיא שלה מתי כספי-לא ידעתי שתלכי ממני מזי כהן-אם זאת אהבה מתי כספי-אוהב אותך הלילה sting-mad about you phill colins-you´ll be in my heart השרוף-אהבה אפרים שמיר-נכון את יפה

Chot

New member
והנה שיר שקורע את שלך

סתיו October´s ProJect´s -------------------------- Am Em c B7 (פריטה קצרה) תופים נשארו לי כדורים במחסן מאז שעבדתי בכת השטן עברתי תקופות של חוסר איזון המציאות אצלי נמצאת במיתון כבר לא נותרה לי סיבה לחיות בגלל זה אני עם הזין ביד -(deep echo) פזמון: (פריטה ספרדית פראית. ( סתיו, סתיו , סתיו , סתיו לאן כל האושר הלך עכשיו? סתיו, עכשיו, אפור שם בחוץ בכלל שם שרב סתיו סתיו את גרמת לי להרגיש מאוכזב נותרתי בחיים ללא תוכן האור של השמש בשבילי הוא חושך אוסף את כל מה שנותר מעצמי אם לחיות עכשיו אז בשביל מי? פזמון: משחקים מוזרים, קר כשנוגעים האוויר שנושמים מרגיש לא נעים את מה שעשית ומה שרצית יש סיכוי שיום אחד אבין פזמון: מים שקטים ,חיים מושלמים שלמה מבחוץ ,שחורה מבפנים הכל מתבהר , הכל מתחוור שוקעת עמוק החיים נגמרים ----------------------- סיום - אקורדים גבוהיים. לאדון מנהל הפורום- אין שום סיבה שתמחק את השיר הזה, כי יוצר השיר אינו מעורב כלל וכלל עם אנשי אקו"ם ובטח שלא מרויח ממנו אף לא פרוטה! אז בבקשה אל תמחק את זה כי זה שיר האהבה הגדול בזמנים!!!!!

הרשימה שלי:../images/Emo99.gif

1.אריאל הורוביץ- רנה 2.יואב יצחק- ילדונת 3.רמי קלישטיין-תפוחים ותמרים 4.ריטה ורמי- שבועה 5.שלמה ארצי- האהבה הישנה 6.עופרה חזה- שיר אהבה לחייל 7.עופרה חזה- סימנים של אוהבים 8.עופרה חזה- מכתב אהבה 9.גידי גוב- לא דיברנו עוד על אהבה 10.פבלו רוזנברג- אהבה אסורה 11.when a man loves a woman- parcy sledge 12.only you-the platters 13.stend by you-??? 14.tell laura i love her- ray peterson 15.שלמה ארצי- לב שבור 16.היי פייב-אפשר אהבה 17.היי פייב-סיפור קטן פשוט 18.בן ארצי- כנראה שאהבתי אותך 19.בן ארצי- את 20.let love be your energy- robbie williams 21.every breath you take- sting 22.ריטה- שיר אהבת הספן 23.bryaN adams- all for love 24. baby i love your way 25.can you feel the love tonight-elton john 26.love is all around- ball cant help falling in love.27 28.ill make love to you 29.whats up- linda perry 30.דנה ברגר- אהבה 31.gorge michael-fast love 32.kissing afool 33.דוד דאור-רק אהבה 34.דוד דאור- אוהב אותך 35. דוד דאור- את ואני 36.אמבולנס אהבה- יהודית רביץ 37. all i have to give- backstreet boys 38.what can i do- the corrs 39. my hart will go on-celine dion 40.שרון חזיז- הולכת ממך 41.show me love- robyn 42. natlie imbrulia- turn 43.גלי עטרי- חורף חם והיד עוד נטויה לילה טוב שלכם תמיד!

חולוני

New member
טוב שלא העתקת מפיסטוק חצי רשימה.

ויש לך טעות קטנה..רשמת Stand By You (??), בטח הכוונה היא ל Stand By Me של Ben E. King..או שיש שיר כזה שנקרא Stand By You? ואם כן, אז של מי?

עוד לא עברתי על הרשימה של פיסטוק

אז אני לא יודעת עם יש שירים זהים!!! וחוץ מזה שיש ליר כזה של thomas kelly

Ran-182

New member
האחד והיחיד

Blink 182 - Mutt אבל אני באמת רוצה לנצח, פשוט אנ´לך לספרית שירים של אבא שלי

Ran-182

New member
ואם אני כבר פה

אמיתי! למה אין תמונה של בלינק בגלריות?

למעלה