שיר השבוע שיר(י) השבוע של ג'ן שיר(י) השבוע לא של ג'ן דיסק(י) השבוע
Q QueIronia New member 7/1/06 #1 ../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo26.gif שיר(י) השבוע של ג'ן שיר(י) השבוע לא של ג'ן דיסק(י) השבוע
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo26.gif שיר(י) השבוע של ג'ן שיר(י) השבוע לא של ג'ן דיסק(י) השבוע
Q QueIronia New member 7/1/06 #2 השבוע אצלי היה עמוס ../images/Emo13.gif שירי השבוע של ג'ניפר 1. If You Had My Love 2. If You Had My Love (Darkchild Master Mix) 3. If You Had My Love (Live is Puerto Rico) 4. If You Had My Love (Video Version) 5. (Can't Believe) This Is Me 6. Get Right 7. Step into My World שירי השבוע לא של ג'ן אין דיסק השבוע 1. Rebirth 2. This Is Me... Then
השבוע אצלי היה עמוס ../images/Emo13.gif שירי השבוע של ג'ניפר 1. If You Had My Love 2. If You Had My Love (Darkchild Master Mix) 3. If You Had My Love (Live is Puerto Rico) 4. If You Had My Love (Video Version) 5. (Can't Believe) This Is Me 6. Get Right 7. Step into My World שירי השבוע לא של ג'ן אין דיסק השבוע 1. Rebirth 2. This Is Me... Then
L Lopezit New member 7/1/06 #3 שלי../images/Emo26.gif שירי השבוע לא של ג'ן: Kelly Clarkson Hear Me Beautiful Disaster דיסק השבוע: Kelly Clarkson - Breakaway
שלי../images/Emo26.gif שירי השבוע לא של ג'ן: Kelly Clarkson Hear Me Beautiful Disaster דיסק השבוע: Kelly Clarkson - Breakaway
מ מיסטר זנגביל New member 7/1/06 #4 שלי ../images/Emo27.gif של ג'ן: he'll be back, כי הוא מיוחד בסופו של דבר לא של ג'ן: Dee Robert - Come Inside My World, כי זה שיר דאנס מעולה אלבום השבוע: אין לי שום אלבום חדש... אבל שבוע הבא יהיה לי את של רוייקסופ
שלי ../images/Emo27.gif של ג'ן: he'll be back, כי הוא מיוחד בסופו של דבר לא של ג'ן: Dee Robert - Come Inside My World, כי זה שיר דאנס מעולה אלבום השבוע: אין לי שום אלבום חדש... אבל שבוע הבא יהיה לי את של רוייקסופ
ח חדש123 New member 7/1/06 #5 שלי../images/Emo26.gif שירי השבוע של ג'ניפר: I'm Gonna Be Alright no me ames שירי השבוע לא של ג'ניפר: השבוע די חרשתי על פסי קול של סרטים I Dont Wanna Miss a Thing (ארמגדון) My Heart Will Go On (טיטניק) Pussy Cat Dolls - Stickwitu
שלי../images/Emo26.gif שירי השבוע של ג'ניפר: I'm Gonna Be Alright no me ames שירי השבוע לא של ג'ניפר: השבוע די חרשתי על פסי קול של סרטים I Dont Wanna Miss a Thing (ארמגדון) My Heart Will Go On (טיטניק) Pussy Cat Dolls - Stickwitu
O oren456 New member 7/1/06 #6 אמאאאאאאאאאאאאאאאאא תמונה מזעזעת של סלין, נראה כאילו מתחו לה ת'פנים אחושרמוטה.
O oren456 New member 7/1/06 #7 שלי של ג'ניפר: WYWD לא של ג'ניפר: אלון דה לוקו- אור שי 360 - שבור ת'דממה Pussy Cat Dolls - Stickwitu אלבום השבוע: TALLER IN MORA WAYS של ה-SUGABABES
שלי של ג'ניפר: WYWD לא של ג'ניפר: אלון דה לוקו- אור שי 360 - שבור ת'דממה Pussy Cat Dolls - Stickwitu אלבום השבוע: TALLER IN MORA WAYS של ה-SUGABABES