שירי השבוע

i hate myself

שיר השבוע של נירוונה- the man who sold the world
שיר השבוע לא של נירוונה- nightwish -wishmaster|סגידה|
אלבום השבוע- הראשון של אפיקה
קליפ השבוע- http://www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ&NR |סלינק| חחח זה משהו קורע של נייטוויש
איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? כי הוא גר באנגליה. כאן אנשים היו שוחטים אותו שבוע טוב לכולם!!

לפחות תיכנסו לראות את התמונה

שיר השבוע של נירוונה- לא שמעתי^_^ שיר השבוע לא של נירוונה- I never cry אלבום השבוע- big hits& nasty cuts- Twisted Sister קליפ השבוע- I wanna rock- Twisted Sister || Nymphetamine Cradle of Filth איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)- כי הוא גר בתוך קומקום תמונת השבוע- מי מלכה מי???D: (כפי ששמתם לב אני פתחתי את הפינה ולא שי. הסיבה?- שי עצלן.) סופ"ש טוב לכולם

clean grunge

New member
|יבחוש|איפה הצנזורה?!?!?!?!?....

יש פה קטינים שאסור להם לראות קרוקס שמחובר אליהם שני דילדו**אים ענקיים!!!...

**טוויסטד

"I got a good mind to slap your fat face.. now tell me, no- stand up and tell the class- WHAT DO YOU WANT TO DO WITH YOUR LIFE?????" "*קול ממש נשי* I WANNA ROCK!"

I WANNA ROCK X 100

כמעט כל השיר ככה.. והוא מתנגן בראש ימים אחרי ששומעים אותו.. אבל אני מחבבת את די שניידר(חח יהודי), כשהיה 50 הגדולים של המטאל אז הוא ממש החמיא לליין וג'רי(אליס אין צ'יינס).

nothingman1

New member
1 2... שומעים?

שיר השבוע של נירוונה- לא שמעתי נירוונה שלושה שבועות בערך... שיר השבוע לא של נירוונה- tool- 10000 days אלבום השבוע- metallica- master of puppets קליפ השבוע- אין איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)- ההומופובים מפחדים שאם יתקרבו אליו הוא ינסה לאנוס אותם ויזמין את דיפסי לעזור לו תמונת השבוע- הלוואי ומחר הוא יהיה שלי...

שכחת לציין שאני ילד מלך

שגם מתקשר בשמך בקשר למגבר וגם מביא לך טישו חינם אין כסף! וכל זאת אחרי שאתה צוחק עליי!

nothingman1

New member
בסדר, בסדר... חזקוש ילד מלך!!

שלא עובר מטר עשרים בקפיצה לגובה! עלק "פציעה"...

../images/Emo46.gifשתוק!!!!

בכיתה ט' עברתי 1.30! אם אתה כ"כ רוצה הוכחה לך לתמיר ושאל אותו! וחוצמזה, אתה לא היית מצמליח גם לעבור 1.20 ב-5 וחצי, כשבאותו מיום היה ספורט, כשאתה לא מרגיש טוב ושכואב לך האגן (ואני צולע עד עכשיו ><) עכשיו תהיה ילד גדול ותגיד "תירוצים תירוצים" (טוב נו..זה גם מה שאני הייתי אומר
) אז אני שונא אותך! והלואי שתקום מחר עם אשך אחד, עם זין בגודל של בדיד ראשון, ותהיה כושי קריח!!

למעלה