שירי השבוע

../images/Emo79.gif שירי השבוע

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
אלבום השבוע-
קליפ השבוע-
איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)-
תמונת השבוע- (כפי ששמתם לב אני פתחתי את הפינה ולא שי. הסיבה?- שי עצלן.) סופ"ש טוב לכולם

Celebrity Skin

New member
../images/Emo184.gifראשונה!1

שיר השבוע של נירוונה-
where did you sleep last night שיר השבוע לא של נירוונה-
הרבה yeah yeah yeahs,לד זפלין,וביוטיפול סן של הול. אלבום השבוע-
לאדעת. קליפ השבוע-
אין. איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)-
כי הוא כוסון מידיי. תמונת השבוע- אני יעלךה כשישלחו לי תמונות מהטיול.

../images/Emo182.gif

שיר השבוע של נירוונה-Drain You שיר השבוע לא של נירוונה- Orange tree - Billy levi אלבום השבוע- Audioslave - Out of exile קליפ השבוע- cryin -aerosmith איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)- כי הוא שילם להם

J92

New member
../images/Emo54.gifה

שיר השבוע של נירוונה-הארט' איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)- כי הוא חבר ראשי שם. תמונת השבוע- איטליה. (כפי ששמתם לב אני פתחתי את הפינה ולא שי. הסיבה?- שי עצלן.)-אכן שמנו
נרביץ לשי שכנראה אותו סופ"ש טוב לכולם

l i o r a n g e

New member
שוּלוּלוּ../images/Emo215.gif

|מכונית|שיר השבוע של נירוונה-Dumb
שיר השבוע לא של נירוונה- Meds- Placebo |פטריות|אלבום השבוע-Meds- Placebo
קליפ השבוע-Heart shaped box איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים?(זכויות השאלה שמורות לשי)-מי אמר שהוא לא?!
תמונת השבוע- סופ"ש טוב לכולם- גם לך

אני.

שיר השבוע של נירוונה- The man who sold the world שיר השבוע לא של נירוונה- אביב גפן- מרד הדמעות, חלולים, אלימות. אלבום השבוע- אין. קליפ השבוע- אין. איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)- טינקי ווינקי הוא הומו? :O

RoRiL

New member
שבוע כ"כ מהיר..

שיר השבוע של נירוונה- rape me..כ"כ! שיר השבוע לא של נירוונה- עוד ארון אחד- היהודים אלבום השבוע- In Utero ללא ספק.. קניתי השבוע
רק ב30 שקל! קליפ השבוע- לא הייתי ממש בבית איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)-
lala save him! תמונת השבוע- לא על המחשב הזה.

../images/Emo182.gif סוף שבוע ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של נירוונה- הארט.....בוקס שיר השבוע לא של נירוונה- מרד הדמעות- אביב גפן, ג'קי- היהודים, wherever you will go- the calling אלבום השבוע- אין כזה קליפ השבוע- גם איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)- הוא כן הוא כן!!111 תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
../images/Emo183.gifעונה:)

שיר השבוע של נירוונה-
in bloon. שיר השבוע של נירוונה-
יותר מדי.. אלבום השבוע-
החומה של פינק פלוייד. קליפ השבוע-
heart shaped box. איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)-
כי הוא כוסון מש'ו אש.. תמונת השבוע-
>

Queen for a day

New member
יה!

שיר השבוע של נירוונה- הביצוע לSeasons in the sun:) שיר השבוע לא של נירוונה- Ramouns - I wanna be sedated אלבום השבוע- נאבדו לו נברמיינד ודה בנדס[רדיוהד]. |: קליפ השבוע- |אבוקדו|. איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים? (זכויות על השאלה שמורות לשי)- כי הוא סלב. וסגול. תמונת השבוע-

mikaCreep

New member
../images/Emo188.gif

שיר השבוע של נירוונה- Lithium שיר השבוע לא של נירוונה- Exit music-Radiohead אלבום השבוע- Hail To The Thief קליפ השבוע- none. איך זה שטינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים?- הוא הוכה ועוד איך,הם פשוט טיפלו בברני קודם. תמונת השבוע- ניסיתי לצייר את קורט.

נשוא וכל השאר..

שיר: מה לך ילדה-ריח מטאל אלבום: פרח פרי-דן תורן ושליחי הבלוז קליפ- לכת-הג'ירפות איך טינקי ווינקי לא הוכה ע"י הומופובים?- כי הוא לא יוצא מהבית, הוא כל היום יושב שם וצופה בסרטי גייז בטלויזיה שבבטן שלו תמונה- אני בניסיון התאבדות בגיל 9

למעלה