שאלון שיר

עונהההההה../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

תו|מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוה
המשפט המועדף בשיר:ואתה לי
סתם
אממממממ
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני דואני
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מרגול
ילדה שלנו
חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם
אמממממ מיקו
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך מתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא
כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?מירי
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
האם אהבתם את הקליפ?בערך
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?מירי&%$^$#^$#^&%$&%^

עונה נה נה נחמן מאומן

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוהה+ המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:היהודים
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:שירי מימון.
שם השיר מתאים לתוכן שלו
:כן.
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם
שום פנים ואופן לא
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים
סבבה...
האם יש קטעים מיותרים בשיר
'בנות כמוני היו שורפים על המוקד...'
כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש
מתאים לי...
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר
לא ראיתי ...
האם אהבתם את הקליפ?לא ראיתי
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?אני לא רואה ... שאלון נחמד
-קרן-

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo23.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוהה המשפט המועדף בשיר: "נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד.." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ..קורין אלאל
בעעעע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גלי עטרי אולי.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא^^ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים
חח האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אממ.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? לא במיוחד
האם אהבתם את הקליפ? ^^^ מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? אם הדבר הפרוותי הזה אמיתי

EVGIRL

New member
גם אני...עונה../images/Emo9.gif

תו|מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-בינוני המשפט המועדף בשיר:"אבל אני מכירה אותך ורואה ממה אתה פוחד גיבור חמוש בנעלי בית משתיק קולות ומצנזר ואני יודעת שאתה חושב עליי" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-מאיה בוסקילה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מירי היא עושה את זה מושלם!
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא..השם מעולה בשביל השיר!לא לשנות כלום!
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?מירי מסיקה-כי שלמות היא לא מילה גסה
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?אממ..לא נראה לי..אבל קליפ נחמד
האם אהבתם את הקליפ?לא כולכך..
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?עובר לי בראש מתי תיהיה הפעם הבאה שאני יראה שוב את מירי המושלמת שליי

נטלי המלכה אני מבקשת../images/Emo6.gif

סתם
ודיי לכתוב לי מהכינוי
לי יש כבר בעל
מיקוווווווווווווווווווו
^&$%^$#^$@#%^$@%#@$#$%#@%$#@

EVGIRL

New member
חחחחחחחח יוווו אתן האחיות הכי

קרועות שראיתי!!!!!!!

Duvdevan Girl

New member
אני עונהה

נעים מאוד אני חדשה כאן, קוראים לי לטם , ואני אוהבת את השירים של מיירי מאוד!! מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוהה המשפט המועדף בשיר: "נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! ארכדי דוכין זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עברי לידר שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן!! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? "פעם היו שורפים נשים על המוקד" האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצר מדיי האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא!!! כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אהבה יפה שלא תגמר לעולם כנראה, למרות הכל. . במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אממ, די מתאים. אבל אם היתה לי אפשרות לביים אותו הייתי עושה אותו שונה.. יותר אקשן האם אהבתם את הקליפ? לא ממש מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? שלמירי יותר יפה עם שיער פזור

oneheart1

New member
עונה

המשפט המועדף בשיר:'אף אחת לא תתפוס את המקום שלי בלב שלך' זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:ריטה שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?הקצב של השיר כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?המאהב,האישה הנבגדת במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?לא האם אהבתם את הקליפ? לא מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?כלום

סוף סוף שמעתי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): בינוני המשפט המועדף בשיר:כולו. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני או מאיה בוסקילה. בעעעעע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:שירי מימון שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא יודעת איזה שם. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האורך בסדר אבל השיר איטי רצח! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? המצגת שעשיתי לבאה אליכם. [לא יודעת למה] במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?לא ראיתי האם אהבתם את הקליפ? לא ראיתי מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? לא ראיתי זהו!! אבל אתם לא חושביםשזה שיר קצת אגואיסטי כי היא בטוחה שהוא אוהב אותה למרות שאמרו לה שהוא התחתן ועניינים?

למעלה