שאלון שיר

נסיכת pop

New member
../images/Emo79.gif שאלון שיר../images/Emo79.gif

השיר להיום....
אף אחת
תו|מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
האם אהבתם את הקליפ?
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
בינוני
המשפט המועדף בשיר
"נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד"
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
רוני
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר
נראה לי נינט
לא יודעת למה...
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאאפ
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אין...
כי הוא מתאים
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
מירי
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?מאוד מאוד
האם אהבתם את הקליפ?
מאוד
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? כמה שמירי יפה..
ושהקליפ מהמם

../images/Emo6.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

רוני שליטה
או שלא
מיקו שליטה^%^%$#%$@%$@#
והוהווהוהוהוהווההוהטוהוהוה

חחחחחחחחח דיי את הורגת אותי../images/Emo6.gif

יווווווו אני לא מפסיקה לצחוק על זה שפני תימניה!!!!!!!!
חחחחחחחח מסעודה הרוסיה!
$@#%@!^@#^$@#^$@^$#^ מיקו אכן שלייייייייייייייייייייייייט

חחחח כן פני אכן תימנייה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ומיקו ממש לא שליטטט היא ערס מפגר
אם כבר מדברים על שולטים אז טייכמן שולטטטט

קודם כול../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo26.gif

אם כבר אז מיקו הוא ולא היא
ערס מפגר
והיית מתה
לא ערס ולא מפגר&%$&^%^$#
טוב אולי קצת ערס
אבל לא מפגר
והוא שליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
גו שנווווווווווווו

מדברים על שולטים?!

שאלתיאל קוואק שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *)U&^%$$#@#$%^%^*&)&&%%$##@%^* בעבעבעבעבע)(&*Y%$#%$#@$##@##^%&&^&)%^%%#@@!!@#$R%*(_()*&^%$#!!@#$%^&*)*&^%$%^*()I*&^#$#!_+_%

Mr pop

New member
דניאל אל תתחילי איתי../images/Emo46.gif

מה שבמסן זה במסן בלבד

מרגול../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היית רוצה לשמוע את מרגול שרה תשיר
ילדה שלנו^&*%^&%$&^4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Duvdevan Girl

New member
אני עונהה

נעים מאוד אני חדשה כאן, קוראים לי לטם , ואני אוהבת את השירים של מיירי מאוד!! מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוהה המשפט המועדף בשיר: "נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! ארכדי דוכיו זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עברי לידר שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן!! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? "פעם היו שורפים נשים על המוקד" האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצר מדיי האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא!!! כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אהבה יפה שלא תגמר לעולם כנראה, למרות הכל. . במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אממ, די מתאים. אבל אם היתה לי אפשרות לביים אותו הייתי עושה אותו שונה.. יותר אקשן האם אהבתם את הקליפ? לא ממש מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? שלמירי יותר יפה עם שיר פזור

../images/Emo41.gifעונה!../images/Emo41.gif

המשפט המועדף בשיר:"אני רואה לך את החלומות ורואה ממה אתה פוחד נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זהבה בן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:שירי מימון(מסקרן איך היא תעשה את הביצוע...) שם השיר מתאים לתוכן שלו?:לדעתי כן כי השיר הוא בעצם דיאלוג בין כביכל מירי מסיקה לאהבה שלה שהמשיכה הלאה ובה היא אומרת לאהבה שלה שהיא יודעת שהוא עדיין חושב עליה ולמרות שהוא התחתן והמשיך הלאה היא בלב שלו... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?: כבר התרגלתי, אני לא מצליחה לתאר אותו בשם אחר... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?: באורך המתאים עם הבן אדם המתאים בביצוע הכי יפה שיכול להיות! האם יש קטעים מיותרים בשיר?: לא!!! כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?:אני תמיד עושה לעצמי קליפ בראש, מן סרט כזה לפי המילים... זה אינסטינקט אצלי... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?: לדעתי לא ממש וזו אכזבה גדולה בשבילי אחרי הקליפ של "לשם". הייתי מצפה לקליפ מושקע שמתאים ממש לתוכן ולמילים של השיר...
האם אהבתם את הקליפ?: אני אף פעם לא אגיד לא להזדמנות לראות את מירי מסיקה.. מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?:לא עובר לי, אני מהופנטת מול הטלויזיה...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה מאוד המשפט המועדף בשיר: "נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד.." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמממ ממיקה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מלי לוי גרשון
שם השיר מתאים לתוכן שלו? מתאים מאוד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אממ השם המקורי מתאים האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? שום דבר לא מיותר כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מיריייי
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?כן מאוד האם אהבתם את הקליפ? כן מאוד,רק חבל שאורי לא שם כמו בקליפ של "לשם" אבל לא נורא.. מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? טייכמןןןן
חח סתם סתם אממ מירייייי אורייי טייכמןןןן

../images/Emo12.gif../images/Emo46.gifמה לא את מימיקה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

רוצה מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
כלבה
|פאקצה||תמותי|
מיקו&$%^%#^$#^%$^$^$#^%&^%*&^*%*

../images/Emo46.gifיפעת../images/Emo46.gifאל תעצבני אותי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

היית מתה
מיקו שליטה
Y&%^%$^$#%^$#%@#%#@%#$^$&^%&*^$ וסתמי

למעלה