שאלה

g a g a

New member
פחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יו קרעת אותי XD אני מדמיינת אותו מפליץ למנגינת השפן הקטן רץ בבוקר אל הגן וכל הקהל שואג בהערצה XD + גנבת לי את הבחירה של סומבאדי טו לוב

HOT4Umichael

New member
יודעת מה..

יהיה מאוווווודד מעניין לשמוע את מייקל מסלסל... כי קול גבוה כבר יש לו, שחור הוא היה... עכשיו הוא צריך כמה שיעורים זריזים מאייל גולן והוא פיקס חחעעע

g a g a

New member
ובכן יקירתי, מכיוון ששאלת...../images/Emo3.gif

ראשית - הגבתי לחלק מהשירים שהוצעו כאן. ושנית אני רוצה להזהיר אתכם - יש לי בחירות ביזאריות אש. אז רק שתדעו מראש. ולבחירתי - הייתי רוצה לשמוע את מייקל שר את Pour Que Tu M'aimes Encore של סלין דיון. יכול להיות מעניין לשמוע אותו שר את ההמנון שלנו [התקווה]. בנוסף הייתי רוצה לשמוע אותו שר את מגוון שיריו של נט קינג קול. מסקרן אותי לשמוע אותו שר שירים של אלביס... AGAIN של ג'נט [בשינוי הליריקה כדי שתתאים לזמר ולא לזמרת] יכול להיות פנטסטי. I had the time of my life - מהפסקול של ריקוד מושחת זה חובה מבחינתי
BEAUTIFUL של כריסטינה אגילרה יכול להיות משו משו + HURT של כריסטינה. ובטוח יש עוד אבל אני צריכה לחשוב והשעה מאוחרת לחננה שכמותי. אז לילה טוב וחלומות פז

DANGEROUS GIRL

New member
כשחושבים על זה..../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

הייתי רוצה לשמוע + לראות את מייקל שר את אחד השירים של בריטני/כריסטינה/שאר יצורי המוסיקה שנולדו לפני שנתיים... יכול להיות משעשע ביותר^^

אם כבר אז...

הייתי רוצה לשמוע + לראות את מייקל שר את הסינגל הראשון מאלבומה האחרון של מדונה - "Hung up" עם הכוריאוגרפיה! חחח זה ממש יהיה פיצוץ!

מיסטר גיא (karni's lover boy)../images/Emo133.gif

עם עוד פעם אחת תציין את אשת זנונים באותו משפט עם בן האלוהים מיכאל יוסף בן יעקב... טוב הארנבון שלי כבר ישלים את ההמשך>>>>>>>>

aMJel

New member
כת המיכאלים המשיחיים ייכנסו מחר ישיבת חירום

ועל הפרק הוא גזר הדין שלך! Hung Up? המושחר המסומפל ב40 אג' עם עודף לקרמבו מוקה הזה של מדונה???? תגיד לי אתה ליצן??? לא אתה ממ שלא מצחיק! מה נסגר איתך!

midnightcat

New member
אבל את בכלל אוהבת אותה, לא?

ואפרופו אשת
- היא זכתה במקום הראשון בביקורי הכוכבים בארץ! פחחחחח ומייקל רק במקום ה-5, אחרי המורדים בעע! זה היה בערוץ "בידור ישראלי" של הוט אשר חייבים למות!

pulpula

New member
בפעם המיליון../images/Emo3.gif - יש לי חיבה לשירים של מדונה

לחלקם בכל אופן... אין לי בעיה לשמוע אותה (את השירים שלה) למרות שאני חושבת שיש לה בד"כ קול של צפרדע. עם זאת אני שונאת אותה באותה מידה שאני שונאת את רובי וויליאמס ואמינם. מצטערת לא בא לי טוב כל הקטע של הזנות.

זה ישן אחושילינג...

וזה די מיד אחרי הביקור האחרון שלה בארץ... ככה שאם לא היה את הביקור האחרון הזה אף אחד לא באמת היה זוכר שהיא אי פעם הייתה פה או הופיעה פה....

למעלה