שאלה

g a g a

New member
../images/Emo79.gif שאלה ../images/Emo66.gif

איזה שיר/שירים הייתם רוצים לשמוע את מייקל שר
זה יכול להיות כל שיר ובכל שפה. ותנמקו, אל תתעצלו
יאללה - shoot

HOT4Umichael

New member
וואוו וואוו באמת shoot נתת פה..

מה זו השאלה הרצחנית הזו??!!? בכל אופן...היה מעניין אותי לשמוע את מייקי שר בעברית.. (איך לא..) אבל מבחינת שיר ספציפי....אמממ... ממה שעולה לי ככה בראש בלי מחשבה מוקדמת זה hotel california ......דווקא נראה לי שהוא יכול לעשות לו ביצוע לא רע בכלל.. + היה נחמד לשמוע את מייקל שר בסגנון שונה לחלוטין משלו.... אולי את world hold on (פפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחעעע) או את The House Of The Rising Sun באמת מעניין.... אחלה שאלה איריס- קבלי ח"ח חחעע

lovemichael

New member
וואו....אוקיי זה יהיה כיף!!../images/Emo3.gif

1. here by me-3 doors down 2. landing in london-3 Doors Down 3. Sobre Fuego-Danna Garcia & Michel Brown 4. אם את בעניין-שייגעצ 5. לב הים-מייקל הרפז 6. crying-Aerosmith 7. Come What May-Nicole Kidman & Ewan Mcgreger 8. לחבק אותך-סינרגיה הלוואי ויכולתי לשמוע אותו שר את השירים האלה...

כל שיר של ברברה סטריסנד

MEMORY הוא אחד השירים האהובים על מייקל. מדהים שלשניהם יש סגנון שירה דומה בשירים שקטים ומייקל יכול בקלות לשחזר את העליות הגבוהות והמדהימות של ברברה. יכול להיות נחמד וקצת מצחיק לשמוע אותו שר WOMAN IN LOVE אבל אם כבר לשיר שיר של אמן אחר: אז אני רוצה לשמוע את "בלבלי אותו" של הערס ההוא בגרסת הקפלה ממייקל..

g a g a

New member
LOL

confuse him don't do math confuse him till he can't go to sleep confuse him like you confused me confuse girl !!!CONFUSE

Danielle Nahimi

New member
אממ ../images/Emo141.gif

יהיה נחמד לשמוע אותו שר בעברית.. אולי את "יהיה טוב" של דיוויד ברוזה
וגם את השירים האלה: Chris Daughtry - Home Justin Timberlake - Never Again Westlife - Flying Without Wings Bryan Adams - Everything I Do Lionel Richie - I Call It Love Shrek - Rufus Wainwright - Hallelujah לא עולים לי עוד שירים בראש כרגע

g a g a

New member
../images/Emo99.gif@הום + ../images/Emo99.gif@בריאן

שירים מדהימים
בחירה יפה! את היתר אני לא מכירה. אני מניחה שזו מעין המלצה?

TalovesMj

New member
אולי יש לי כמה../images/Emo3.gif

יהיה נחמד עם הוא ינצל כמה מהקטלוג של הביטלס
let it be שהוא שר פעם עם הג'קסונים אבל השתנה לו הקול מאז
והיי ג'וד חחח XD שיר של סטיבי וונדר I just called to say I love u והשיר what a wonderful world שהוא ת'אמת שר השנה בלונדון באחד האירועים שהוא ביקר בהם בדואט עם איזה פסנתרן. אחרי שקראתי על האפשרות ממש בא לי לשמוע ביצוע שלו לשיר הזה. (התמונה של מייקל עם הפסנתרן מאותו אירוע נכתב על ידי מישהו שהיה שם
) seal - kiss from a rose סתם מעניין לשמוע ו... sir mix a lot - baby's got back שיותר ידוע כ i like big butts סתם כדי לראות את מייקל מתפדח לשיר את זה. ואולי שיר כמו one day in your life וfarewell my summer love של עצמו חחח!

g a g a

New member
בחירות נאות../images/Emo99.gif

גמני התכוונתי להציע את א וונדרפול וורלד!
LOL@ baby's got back מייקל יקפצץץץץץץץץץץץץ לשיר שיר כזה XD

יאללה, ברוח התקופה והשירשור: אחלה שיר...

אשמח לשמוע אותו שר את... "הנה אני בא!"
של הנהגים החדשים ואם לרגע של רצינות יותר, יהיה יפה מאוד, לשמוע שיר בצרפתית של מייק בראנד, לדוגמית... "לסמווא טאמה!" יכול לשבור בקלות כמה וכמה לבבות... (מדעתך איריס?!;)תודי שזה יכול להמיס כאן...)

can anybody find me somebody to love

של QUEEN כפרות אני עליהם
השיר מדהים ביופיו גם ככה וביצוע מרגש של מייקל לשיר יכול להיות מדהים... כל שיר שמייקל ישיר ישמע יפה (מלבד שירי אשת זנונים) מיצידי שיעלה לבמה ויתקע נאד במיקרופון אני עדיין אסגוד לו

פששששיא! מודה!../images/Emo45.gif

אחלה שיר לבחירה! אני כבר מדמיין לעצמי, ת'שינויי-קולות של מייקל ;) לצורך הפזמון של השיר... somebody...somebody to looooveee! ואם כבר שירי המלכה הבלתי מעורערת! כשיר לג'קסונים, כאיחוד;) WE WILL ROCK U + WE R THE CHAMPIONS (די, כבר נגררתי לנוסטלג'י עמוקה של קווין!)

+ תוספת קלילה בקשר עקיף, ג'ורג'...

מייקל ביצע בצורה מדהימה, לא?! במופע הצדקה לזכרו של פרדי!

למעלה