קוויר מזמור.

שרימפי

New member
../images/Emo79.gifקוויר מזמור.

יש 3 הומואים מזמרים שכשאני חושב על הומואים בתחום המוזיקה קופצים לי לראש.(לא כולל זמרים שמעולם לא היו בארון, כי זה היה כל כך ברור) סטיבן גייטלי מבויזון. עברי לידר וג'ורג' מייקל. תמיד נראה היה לי, שבתקופה ששלושת אלו היו בארון(ואני פחות מדבר על עברי, למרות שבטח גם לו יש קטעים כאלו) חלק מהשירים שלהם לא היו ברורים. חלקם הקדישו שירים דווקא למין הנשי, או ניסחו אותם כך שלא יהיה ניתן להבין באופן הכי ברור מה הם בדיוק. אולי כי זה לא ענייננו, אבל בטח שזה כן מעניין אותנו. נראה לי לפחות. סטיבן בתור חבר בבוי באנד מן הסתם שר שירי אהבה לבחורות, ג'ורג' מייקל הפיק הרבה(מידי) קליפים מזילי ריר על בחורות. ולגבי עברי לידר, אני יודע שחוסר ודאות היה קיים, בעיקר אחרי שהתחילו לרוץ שמועות עליו ועל יניב שהם זוג ושעברי הומו. אז מלבד השאלה הברורה, מי הכי שווה
ואת מי אתם הכי אוהבים
נשאלת השאלה, האם השירה ההומואית העכשווית(ואני לא מתכוון לפואטרי, אלא לשירי פזמונים) היא הרבה יותר מסוות וקצת יותר מתביישת מהשירה הלסבית(קורין אלאל, המכשפות ועוד)

featherhead

New member
[נו, שיתחיל כבר כוכב נולד]

קצת התבלבלתי מהשאלות, מר אבי, אז אני אתייחס רק לאחרונה ש'ך- האם השירה ההומואית העכשווית היא הרבה יותר מסוות וקצת יותר מתביישת מהשירה הלסבית(קורין אלאל, המכשפות ועוד) תראה, העניין הוא נורא אינדיבידואלי- כל יוצר בוחר עבור עצמו את התכנים של השירים שלו וכמה הם אישיים ומַסווים את האמת(או להיפך), כך שאם למשל, ניקח את מייקל סטייפ לעומת בריאן מולקו (סולן להקת פלסיבו)- ששניהם ייכנסו תחת ההגדרה האכזרית "זמרים הומואים עכשוויים", קשה להגיד שרמת חשיפת הנטייה המינית שלהם (במילים של שירים, או אפילו כשהם מתראיינים וכו') היא דומה. כי אם בראיין מולוקו שר על הזיון האחרון שלו, שהיה כל כך טוב (למרות שעכשיו צריך למצוא לו אישה לחיים) (אכזרי, אבל משעשע:), הרי שמייקל סטייפ משתמש יותר בקודים (או שזה פשוט הסגנון שלו).. השירים שלו באמת לא מרמזים בבירור על הנטייה המינית שלו. וכך גם אצל חברותינו הלסבואיות. הרי כל אומן שיוצר את המוזיקה שלו בעצמו הוא שונה ואחר, לכל אחד יש את השיקולים המקצועיים שלו, וגם אם לא מתחשבים בשיקולים מקצועיים- אז את הסגנון שלו. בגלל זה אני לא חושב שיש הבדל בין זמרות הומואים לזמרים לסביות (אני יודע). אבל אם כבר.. אז אני מוכרח לציין שדווקא האומנים שלא פוחדים לדבר ולהציג את הנטיות שלהם- הם הפחות פופולריים (אני מדבר על התקופה הזאת.. לא על תקופת האלטוןג'ון-מוריסי-דיווידבואי), דוגמת רופוס וויינרייט, סקין, פלסיבו, סיזורז סיסטרז (טוב, הם ממש מחורבנים, אז מה הפלא..:))) שלטעמי, הם הרבה יותר מוכשרים מסטפן גייטליף ג'ורג' והשותפים לכנופייה. מה זה פה?! אפליה על רקע נטיות מיניות?! בושה.

למעלה