סקר חדש

chunkym0nkey

New member
בלי לחשוב אפילו - אדם וכריס

ולמה? 1- כי אני לא חושבת שיש לי את החוסן המנטלי שדרוש על-מנת לשמוע את דורקי שר 3 שירים שלמים. מה אני יכולה להגיד? אני אוהבת שיש לי את היכולת לשמוע באופן תקין, ואני מעדיפה לשמור על זה ככה... 2 - כי אני מתה על כריס ואדם, והם היו הפיינל 2 שלי מההתחלה!(ובתקווה - כשאדם זוכה). ואם אליסון הייתה ממשיכה הלאה במקום הסירנה האנושית (דורקי), הייתי מקבלת את הפיינל 3 שלי, אבל לא נורא...2 מתוך 3 זה לא רע בכלל..חח כריס פשוט מקסים, מקורי ומיוחד ולחלוטין מגיע לו להיות מקום שני. אבל אדם הוא...ברמה אחרת, יש לו קול מדהים, ברמות שלא שומעים הרבה. הוא מופיע כמו כוכב, הוא FEARLESS, הוא נועז, יש לו את כל הסטאר קווליטי בעולם, יש לו את הלוק...יש לו את הכל.

Fairywitch

New member
ברור שאדם וכריס.

מה דני גיקי עוד עושה שם?! בעיקר אחרי ההופעה האחרונה

SHTRUDIDI

New member
אדם וקריס

בעייני זה יהיה גמר מגוון מבחינת סגנון ומעניין לצפייה. אדם בעייני הרוויח את המקום בהופעות מקוריות כל שבוע וקריס הרוויח את המקום בכך שהצליח להפוך מהבחור שהראו 13 שניות עם הכובע באודישנים לבחור שיודע לבחור שירים שמתאימים ליכולות שלו ולהפוך את עצמו לבולט. לדעתי זה יכול להיות גמר מעולה ביחד.

LorenT

New member
אדם וקריס.. ../images/Emo23.gif

יש התלבטות בכלל? זה הגמר שלי בערך מהטופ10...

Juliann

New member
טוב הרשו לי להגיד משהו לא פופולארי.

קודם כל ברור שיש לי יותר סימפטיה לקריס מאשר לדני. קריס הוא בחור חמוד ומוזיקאי מוכשר אבל גם הוא לדעתי לא ברמה של גמר. על דני אני לא אגיב (אם אין לך משהו נחמד להגיד וכו')... הגמר היחיד שהיה נכון לדעתי הוא אדם-אליסון אבל מכיוון שזה כבר לא יקרה יש לי תיאוריה אחרת. תארו לעצמכם שקריס עף שבוע הבא- הקולות שלו בחלקם נעלמים (מעריצים שלא ירצו להצביע יותר) וחלקם מתחלקים בין אדם לדני, נניח בצורה בערך שווה (הצעירות למיניהן לאדם השמרנים לדני וכו' וכו'). דני או אדם לא מרוויחים משהו משמעותי מהקולות של קריס ונשארים עם סיכוי די שווה לניצחון. כלומר, מה שיקבע את הניצחון יהיו ה- CASUAL VOTERS והאנשים שרואים רק את הגמר. מה שאומר שמי שיבחר שירים יפים יותר ויתן הופעות טובות יותר ככל הנראה ינצח (או שאני סתם חיה באשליה ואין שום יצור חי שיכול לנצח את המאסות השמרניות של דני? זה יהיה יום עצוב). בכל המקרה הסיכויים של אדם טובים למדי.
תארו לעצמכם שדני עף - אני מוכנה לחתום לכם שהקולות של מערציו (לפחות של השמרנים שהם בערך 90 אחוז מהמצביעים שלו) הולכים י-ש-י-ר-ו-ת לקריס בלי שנייה של התלבטות. מה שנראה פה זה מצב של "הכל חוץ מאדם". השמרנים/דתיים/יצורים/וואטבר לא יוכלו לשאת ניצחון של אדם והם יצביעו בהמוניהם לקריס רק כדי להבטיח ניצחון של ילד טוב מבית טוב, נוצרי מאמין, חבר בכנסיה, סטרייט, נשוי, לבן וכו' ... לעומת .. (האם יש צורך?) רוקר תיאטרלי, אימו, פריק, הומו, יהודי .. בקיצור הבנתם. לאדם אין סיכוי גם אם הוא יקרע לקריס את הצורה בגמר. קריס פשוט יכפיל את הקולות שלו עוד לפני שהם יעלו על הבמה.
תארו לעצמכם שאדם עף - טוב אני לא רוצה בכלל לנתח את זה. אבל נניח. חלק גדול מהקולות שלו יעלמו כי המעריצים של אדם הם די מופרעים בקטע הזה. הם אוהבים רוקרים, קול גדול, יכולת הופעה וכו'... כן חלקם יצביעו קריס כי הוא חביב ופרווה וחבר טוב של אדם וכאלה (לקריס יש יתרון בכל מצב - אין לו שונאים כמו לשניים האחרים). אבל אני מאמינה שרוב הקולות של האדם לא ילכו לשום מקום כי הם יהיו מרירים מדי. בטוח לא לדני... קשה לדעת מי ינצח בגמר כזה אבל הוא יהיה משעמם בטירוף ואני חושדת שסיימון לא יגיע...
בכל מקרה זה
לצערי אני הולכת על גמר של אדם מול דני. סיבות של טקטיקה. לאדם אין סיכוי מול קריס בגלל פוליטיקה.

פטל 11

New member
זה מעניין.

נראה לי שאם הייתי casual voter הייתי מצביעה לאדם בגלל כל הבלגן והרעש סביבו. הוא מאד מאד מרשים. אבל אולי זו רק אני. אבל אחרי הכל- לא נראה לי שיש מצב כלשהו בו אדם לא זוכה.
אולי אני נאיבית. לא הערכתי נכון את ההערצה לדני, משום שבאמת לא נתקלתי בכזו. לא בפורום פה (ממש טיפה), לא בטורים שאני קוראת וכו'. אבל כנראה שיש הרבה, אנא ערף. אית'ר ווי, לדעתי אדם זוכה, ולא משנה מי יהיה אתו בגמר. (ואני בכלל בעמדה נייטרלית כל העונה הזו, אין לי ממש פייבוריט). יש לי הרגשה שאני אריץ קדימה הרבה מאד קטעים בגמר/אשים על מיוט, במיוחד של השופטים. באמת שאין לי סבלנות ועצבים אליהם.

l TearDrop l

New member
עם כל ההסברים ההגיוניים זה נשמע לי מופרך רצח.

אני יכולה להבין את זה שכריס לא ברמה של גמר [למרות שבהתחשב בזה שאדם חייב להיות בגמר, לכריס דפנטלי מגיע להיות זה שיתמודד מולו], וגם את זה שאם כריס יעוף שבוע הבא הקולות שלו ייעלמו ולאדם ודני יהיו אותם סיכויים בגמר, אבל קשה לי מאוד להאמין שאם דני יעוף כל הקולות שלו יעברו לכריס ואדם יפסיד בגלל שמרניים פתטיים. יש גבול אפילו לרמת הטמטום של אמריקה [ואני אפילו אכליל את פאולה כחלק ממנה כדי להדגיש את הטענה]. אני רואה סיכוי מסויים שדני ינצח בגמר, אבל אני לא רואה מצב שבו אדם לא יתמודד מולו ככה שהאפשרות השלישית בכלל נראית לי קלושה. אם שונאים או אוהבים אותו- יש את העובדה הברורה שהוא היחיד שיזכיר את העונה הזאת בהנחה שייזכרו רק באמריקן איידול 18 שהפורמט יצא כבר מהתחת.

קליספרה

New member
לצערי אני מסכימה

עצם העובדה שצרחה הזאת העיפה את אליסון אומרת הכל יש לו שםתותחים והם לא יתנו לו ליפול ואם הוא יפול זה יהיה כוחות האור בכוחות החושך ויביא למקסימום הצבעות ובדיוק בגלל זה ההפקה דוחפת לגמר כזה

maymayush

New member
אדם-דני.

אני די בטוחה שהסברתי את זה כבר בכמה וכמה הודעות פה, אבל אני אחזור על זה שוב. כולם מסכימים שעל גמר דני-קריס אין מה לדבר. גם כולל את דני וגם הניצחון הולך ישר אליו. עכשיו, בגמר אדם-קריס (הפייבוריטים שלי כמובן) יש כמה וכמה בעיות, ויש לי כמה סיבות להעדיף גמר דני-אדם: 1. גמר אדם-קריס פשוט לא מעניין. ברצינות, לא משנה מה תגידו, קולות השמרנים או לא, במצב של אדם מול קריס אין לקריס שום מצב לנצח. לדני יש מעריצים לא רק על סמך הדת, כמה שנחמד לחשוב על זה ככה, אלא גם בזכות העובדה שיש לו קול ממש טוב וגם כמה ביצועים טובים לקראת הסוף. אני חושבת שזה לא נכון שכל קולות השמרנים יעברו לקריס באופן אוטומטי. וגם אם כן, את קריס לא פימפמו כל העונה, להיפך, וגם בגמר כזה הכל יהיה סביב אדם (מכוון מההפקה והשופטים כמובן). ההפקה לא תיתן לקריס לנצח בשום מצב. אז יהיה לנו ערב הערצה לאדם. וויפי. לכל המעריצים שלו זה יהיה נורא נחמד שהוא בטוח מנצח, אבל מעניין? לא ממש. 2. תחשבו שנייה על הערב הערצה הזה. הייתם רוצים להיות המתמודד השני בערב כזה? לא. רחמו על קריס ותנו לו ללכת בראש מורם בטופ 3. הוא הוכיח לסיימון ולהפקה ונשאר שבוע שעבר, כמה שרצו שהוא יעוף, הוא נשאר (וכל מי שקלט את הפנים של סיימון ראה שהוא התעצבן כשקריס עבר. וכל מי שראה את ההפתעה והשמחה של קריס היה מאושר עבורו). כמה שקריס מתוסכל מהכל עכשיו (ורואים שזה משפיע עליו), תחשבו כמה מתוסכל הוא יהיה כשלא רק ההפקה והשופטים יתייחסו אליו כאילו הוא לא קיים ואפילו בזלזול, אלא גם כל הקהל והצופים. 3. אני באמת רוצה לדעת מי לוקח בגמר דני-אדם. אני מאמינה שאדם, ואני רוצה לראות את אדם זוכה בגמר מול דני, ניצחון שישמח אותי באופן מלא בלי להתעצב ולהרגיש רע בשביל קריס, ניצחון לפנים של כל מי שחשב שיש מצב שאדם לא יזכה. אם אתם שואלים אותי, אמריקה שבחרה אובמה מסוגלת לבחור באדם. הם בטרנדים של שינוי עכשיו בכל אופן. אז אולי זו השוואה שיכולה להיראות מגוחכת, אבל אני באמת חושבת שיש קשר כלשהו בין הדברים. קיצר, למען העניין בתכנית והלב שלי שלא עומד יותר בהשפלות של קריס (ובהצלחה לי עם התכנית השבוע), אני מקווה שיהיה גמר דני-אדם.

maymayush

New member
אגב, רק שיהיה ברור...

מבחינת העדפה של הופעות נטו ואת מי אני רוצה לראות עוד שבוע אם זו הייתה תכנית רגילה אז כמובן שאדם-קריס כן? קריס היה הפייבוריט שלי עוד ממהתחלה, לפני שהדברים נעשו אישיים והאישיות של המתמודדים התחילה לחלחל. אדם הצטרף ממש מהר. אני יחסית אובייקטיבית כלפיי דני, למרות הכעס על כל מה שקרה בדואט עם קריס. הוא לוקח את קריס מבחינת קול, קריס לוקח אותו בענקק מבחינת מקוריות ורמת ביצועים ומספר ביצועים טובים בתכנית. ועדיין, הגמרים של איידול וכוכב נולד לימדו אותי שאתה יכול להיות מקורי עונה שלמה ולסיים מקום שני כי הקול שלך לא גדול מספיק. הביצועים בגמר פשוט מותאמים לקול גדול והכוונה הפקתית. בכוכב נולד זה הכי בולט- מי שיש לו את הרגע בשיר שהכל נעצר ושומעים רק תופים למספר פעימות הוא הזוכה והפייבוריט של ההפקה.

jess r

New member
הם שם בשביל לשיר ולהנות מזה

אני בטוחה שכריס יעדיף להיות בגמר עם אדם ולדעת שהם כיסחו לחמור הזה את הצורה בהצבעות מאשר ללכת בטופ 3. אחרי הכל זה עוד שבוע של הופעות ואני בטוחה שבלי גוקי בתמונה כריס היה מקבל הרבה יותר חיזוקים, בעיקר כי סיימון שונא להיות טועה (אהמדיווידקוקאהמ). (אני לא רומזת שלכריס יש סיכוי לנצח או משהו, אני פשוט אומרת שיש לו סיכוי ממש טוב לקבל מחמאות בגמר). בשבילי דני בגמר זה כמו... לא יודעת. זה יגרום לאמון שלי באנושות להתדרדר עוד יותר נמוך. אני אישית מעדיפה לראות את הצדק יוצא לפועל, מעדיפה לראות עוד כמה הופעות איכותיות של כריס - מאשר לראות גמר מותח שיעורר מחלוקות, רעש וכותרות.

maymayush

New member
חח לא אמרתי שקריס לא ירצה להיות בגמר

אני לא רוצה לראות אותו שם. הוא בטח ישמח מזה והכל, אני זו שלא רוצה לראות את זה. רגישות יתר אולי? כנראה שפשוט נמאס לי מפייבוריטים שמפסידים בגמרים של תוכניות בגלל שכל פרק הגמר הופך להיות מצעד הערצה לפייבוריט של ההפקה. אני חושבת שדני לא גרוע כמו שאנשים בפורום עושים אותו, ואין ספק שהוא הפך בתכניות האחרונות לאחד המתמודדים החכמים בתולדות איידול. יכול להיות שבגלל זה גמר עם דני לא מפריע לי כמו לרוב הפורום. והבעיה שלי בהופעות גמר של מתמודדים שהם לא פייבוריטים היא שהן בד"כ לא איכותיות, ההפקה מונעת את זה.

t r e c o o l

New member
אני הייתי רוצה לראות ערב

הערצה לאדם! (כתבתי כל מיני דברים ומחקתי, כדי לא לעצבן יותר מדיי אף אחד..)

maymayush

New member
גם אני הייתי שמחה לראות ערב כזה, אבל

לא על חשבונו של קריס, זה הכל.

naama59

New member
דווקא

ההפקה לא תיתן לזה להיות כל כך שקוף. במידה ואדם וקריס יגיעו לגמר, הם יהיו חייבים להוריד את ההתלהבות מאדם רק בשביל האפקט ההפתעה יום אחר כך. כמו שהיה שנה שעברה, ככה שקריס לא ממש ייצא הכי מושפל. הם רוצים לתת לנו להיות במתח כלשהו, גם אם הוא מזוייף
והאמת, עם כל הרמיזות של ראיין לאחרונה על אנדרדוג שאולי יינצח את כל זה, ועם התמיכה של קריס בזמן האחרון, יהיה באמת מעניין לראות מה ייקרה בטופ 3 או בגמר ביניהם בכלל. אחרי הHomecoming כל הערים שלהם התמלאו הרבה יותר מוטיבציה להצביע, אז קרב קל זה לא יהיה.

maymayush

New member
תמיכה בקריס?

חח לפי דעתי הם ממש לא תומכים בו כרגע, להיפך... וכמה שהם לא רוצים גמר משעמם הם עוד יותר לא ירצו שקריס יזכה.

בחירה קשה (וחפרנית)

מצד אחד אני מתה לראות את אדם קורע לדני את הצורה בגמר. אפילו אם דני בסוף ינצח זה לא ישנה כלום. זה יהיה ברור לכולם ההבדל התהומי בין הכשרון האדיר והאמיתי לבין הבחור שניצח בגלל הסיפור האישי העצוב, ההפקה שפימפה והחלק של הציבור שמצביע מסיבות של אידיאולוגיה ולא של מוזיקה. שום ביקורות סלחניות מהשופטים לא יעזרו. לא תהיה שום דרך לטשטש את הפער ביניהם. מצד שני, אני רוצה את כריס בגמר מכמה סיבות: 1. כי מגיע לו. הוא לדעתי מוכשר בהרבה מדני, וגם מכל שאר הטופ 13 פרט לאדם. הוא היחיד חוץ מאדם שהיו לו 2 הופעות שהיו ברמה של "וואו" מבחינתי. (לכל ה-11 האחרים היו 0 כאלו, ככה ששתיים זה הרבה). נכון, הוא לא הפרפומר שמסוגל כל פעם לדפוק הופעה ולפעמים היו לו בחירות שירים גרועות מאוד, אבל כשהוא שר שיר שמתאים לו אז מרגישים שזה מהלב ומרגישים שהוא מוזיקאי אמיתי עם נשמה. 2. כי הוא כזה מותק של בחור, ואחרי כל היחס המגעיל שהוא סבל מהשופטים, זה יהיה כיף לראות אותו מאושר ומקבל את ההכרה שמגיעה לו. 3. כי כל כך יהיה כיף לראות את השופטים ובעיקר סיימון אוכלים את הכובע ונאלצים לתת לו את הקרדיט ולהיות נחמדים אליו על אפם ועל חמתם. נקמה מתוקה! 4. כי אם הוא יזכה, זה יהיה כל כך כיף לראות את האנדרדוג הצנוע הזה מחייך בהלם מתחת לבלונים שנופלים עליו. גם דני וגם אדם שניהם די מצפים לזכות בשלב זה, ואי אפשר להאשים אותם. אדם עושה רושם של בחור צנוע או לפחות מנסה, אבל כשכולם אומרים לך שאתה מלך העולם במשך כמה חודשים טובים... אתה לא יכול להמנע מלהאמין שיש לך סיכוי גדול לזכות. ודני.... דני בטוח שהוא צריך לזכות גם כשכל העולם אומר שהוא גרוע. כריס היחיד שיהיה באמת המום שהוא זכה וזה יהיה רגע מרגש ומקסים. (נ.ב. למען הסר ספק ולמרות כל מה שכתבתי........... ADAM FTW
|מלך| )

רק לא דני ../images/Emo5.gif

אז ברור שכריס-אדם. ולמרות שאני חושב שמבין השניים אדם יותר מלהיב ומוכשר ויותר מגיע לו לזכות, הייתי רוצה לראות את כריס זוכה, ולא רק בגלל שהוא אנדרדוג ושיש לי סימפטיה לא כ"כ מובנת אליו... יש לי הערכה ע-צ-ו-מ-ה לדרך שהוא עבר באיידול, לפני הטופ 36 אף אחד פאקינג לא ידע מי הוא, איך קוראים לו ואיך הוא שר! למרות שאין לו את האישיות הכי כריזמטית ואת הקול הכי עוצמתי, הוא הצליח איך שהוא להשתחל לטופ 3 ולהעיף מתמודדים שפימפמו הרבה יותר ממנו. (ותעשו לי טובה, זה לא רק בגלל שיש לו פרצוף יפה) מעבר לזה, הזכייה ממש תעזור לו אחרי איידול ותדחוף חזק את הקריירה שלו.. ביננו, אדם לא צריך לזכות כי אני בטוח שהוא יהיה כוכב ענק לא משנה מה. אז הזוכה שלי כרגע הוא כריס, אם הוא לא יגיע לגמר- Adam all the way :]

למעלה