סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo79.gifסקר חדש../images/Emo79.gif

והפעם- מה הגמר שאתם הכי מעדיפים שיהיה? אתם מוזמנים לבחור את האופציה ולפרט למה. בסקר הקודם הצבענו על הטופ 4. רובנו היינו מרוצים ולא אהבנו רק אחד מהטופ 4 (מעניין מי זה
). הנה התוצאות במלואן
לכל המצביעים

AgAm S

New member
כמובן שאדם וכריס ..

אפילו אני לא צריכה להגיד למה ..

AgAm S

New member
למרות שבא לי לראות את אדם קורע את גוקי בגמר..

אבל לכריס מגיע הרבה יותר מגוקי את המקום השני ..

jess r

New member
למה?!?!?!

את לא יכולה פשוט להכריז דבר כזה ולא להסביר

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אדם ודני!

מבין השלושה כריס הכי פחות טוב ווקאלית, הוא חמוד והכל אבל הוא פרווה לגמרי ולא מגיע לו להיות בגמר. לדעתי הסיכוי קלוש שכריס יהיה בגמר.

t r e c o o l

New member
אני כ"כ מסכימה איתך

לפי דעתי הוא היה צריך לעוף לפני שבועיים, אבל לצערי הסיכוי לא קלוש כ"כ.. בקבלת פנים שעשו לו שליש מהעיר שלו השתתפה.. הם הולכים להצביע לו בהיסטריה.

אני חושבת

שלאליסון הגיע הרבה יותר להישאר עוד שבוע לפחות..... ההרגשה שלי אין מצב שכריס לא יהיה בגמר... ואם כן אז על חשבון מי? לדני יש המון מעריצים ואין מצב בעולם שזה יהיה על חשבון אדם.

frhx

New member
ממתי איידול זה רק ווקאליות?

כל העונה השופטים חופרים שהם רוצים לראות אומן. לדני יש קול טוב ופוטנציאל אבל הוא לא יותר מקריוקי, הוא עושה ביצועים שלדעתו הקהל יאהב ומשחק בטוח ברב המקרים, אין לי מושג איזה אלבום הוא יעשה ולא ראיתי שום כשרון מלבד השירה. אצל כריס אני יודע בדיוק איזה אלבום הוא יעשה, הוא מנצל לחלוטין את הקול שלו ופשוט הופך שירים לשלו, הוא מוכשר על כלי נגינה ובשינוי עיבודים של שירים. הוא מה שנקרא "אומן" והאלבום שלו לפני איידול מוכיח את זה. לגבי מגיע לגמר, למה לדני מגיע? בגלל שאשתו מתה? בגלל שהוא פומפם בלי הפסקה? בגלל שהשופטים רוצים שהוא יגיע? היה לו ביצוע סביר אחד, וביצוע מזעזע במיוחד בטופ 4. כריס רק נדרס ע"י ההפקה שדחקה אותו לצד, הוא היה עקבי רב העונה והביא 3 פעמים את הביצוע הטוב של הערב, הוא האנדרדוג המושלם. אני דווקא חושב שאם ההפקה שוב תכסח את קריס לא בצדק (אמן) אנשים יהיו כל כך עצבניים שיש סיכוי שהוא יגיע לגמר בתקווה במקום דורקי.

jess r

New member
אני היחידה שחושבת

שגוקי גם לא שר טוב? כאילו, פשוט לא שר טוב? בכלל בכלל לא? מזייף? לא מדייק? לא בסולם? מנעד עלוב? רק אני?...

frhx

New member
אני גם חושב אבל ניסית לעדן, בשביל לא להיכנס..

לויכוח דעות.

כל אחד וטעמו הוא

את מתחברת לכריס ואני ממש לא. אני באמת אוהבת דני ומתחברת לקול שלו אבל כל אחד ומה שהוא אוהב....

t r e c o o l

New member
ברור שלא רק

אבל הבעיה היא שאין לו קול יפה כ"כ, יש לו קול סתמי כזה, ותמיד מתווכחים על זה כאן, פשוט יש כאלה שזה כן חשוב להם וזהו. לפי דעתי לדני יש קול מאוד מיוחד, וסוג האלבום שהוא יעשה הוא דיי ברור, הוא לא יכול לעשות דברים אחרים, וראינו את זה בערב רוק..

כריס ואדם. ואיזה כיף זה אם כריס זוכה.

אם לא, וכנראה שלא, אני מקווה מאוד לשמוע ממנו בעתיד.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה בהחלט! התלבטתי בין גמר קריס - דני (כי אז יש יותר סיכויי לקריס לנצח) לבין קריס - אדם (שאם קריס יזכה בו זה יהיה פשוט כיף. אני מעדיפה שהוא ינצח את אדם בגמר מאשר את דני.) וכמובן שבסוף בחרתי את קריס - אדם.

למעלה