סקר חדש

skootish

New member
אדם וכריס

אבל אם כריס עולה לגמר מול אדם אז אדם לא זוכה, לדעתי, ולכן אני מוכן לסבול 3 שירי גמר של גיקי כדי לראות זכייה של אדם
ופרצוף חמוץ של דני lol .

omrimayo

New member
זה קצת מה שאני חושב...

לכן אולי אני בכל זאת מעדיף את דני... כי... בעצם לא יודע, אם קיים צדק בעולם אז אדם צריך לקחת אפילו מול שניהם עם ממוצע קולות משוכלל.

LolaUn

New member
אלוהים אדירים

אני היחידה שחושבת שלראות את אדם בגמר מול קריס או גוקי יהיה ממש מביך? לא לאחד מהם יש יכולות ווקאליות שמגרדות לאדם את קצה האף, וכן.. אני יודעת שזה לא הולך ככה ולשלושתם בסיס מעריצים מטורף שיפמפמו הצבעות בלי סוף. בכנות, כרגע לא ממש אכפת לי מה הולך לקרות עם אדם. כשהדיסק שלו יצא אני אהיה הראשונה לעמוד בתור וכשיהיה לי המזל לראות אותו בהופעה חיה אהיה הראשונה להתערטל (נגיד). מאז שהעיפו את אליסון המתוקה ואחותי הייתה צריכה להחזיק אותי מלא לשבור את המסך, הבנתי שיש לי בעיה, נשמתי עמוקות ונרגעתי. כי למען האמת עם דני אין לי בעיה ממש, הוא זייפן בטרוף והכל אבל הוא לא ממש מעצבן אותי כמו קריס. שהדרך בה הוא שר והחוסר אישיות שלו כל כך מכעיסים אותי (והסליחה עם 90 אחוז מאנשי הפורום), אני רק מדמיינת את אדם וקריס בגמר ביחד. רק תחשבו על זה. שניהם נותנים את כל מה שיש להם. אדם שורף את הבמה כמו שד וקריס מנסה מאוד ומה בסוף? הסיכויים די נוטים לכיוונו של קריס. וברגע ההכרזה יהיה פשוט מביך לצפות. אז. אדם ואליסון. אותם הייתי רוצה לראות, כי להם באמת מגיע ולנו מגיע עוד דואט נפלא.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif נקודות למחשבה

שעכשיו עלו לי. אם יהיה גמר של אדם וקריס,מה שאני כמובן רוצה שיהיה.שידור הביצועים יכול להיות מאוד מאוד מביך לקריס שסיימון לא יפסיק לרדת עליו בלי הפסקה ויהלל את אדם. ואז בשידור התוצאות יכולים להיות שני מקרים.האחד שאדם מנצח וסיימון עם חיוך האגו מניאק שלו מתהדר לו. והשני שיכול להיות כ"כ מושלם הוא שקריס זוכה וסיימון רוצה לקבור את עצמו מתחת לרגליים של פאולה. זה יהיה כיף
! או שיש את האפשרות של דני ואדם,שאני מניח שהשופטים יהללו את שניהם,אבל סיימון יהיה יותר לטובתו של אדם. ואז אם אדם ינצח,מה שחייב יהיה להיות הכל יהיה טוב ויפה. ואם דני ינצח,אני אקבור אותו איפשהוא,לא משנה איפה!!!! בקיצור,מה הייתה השאלה?! גמר של אדם וקריס וקריס זוכה!

naama59

New member
מסכימה ^^

בא לי שקריס יינצח בשביל שזה לא יהיה צפוי מידי, בגלל שהיו לו יופי של הופעות ואני מקווה שהוא ייתן עוד כמה שיצדיקו את זה, כי הוא היה הפייבוריט שלי ממש מההתחלה.. וגם בגלל סיימון. אם קריס ייקח את זה, תסמוך על סיימון שהוא יידפוק איזושהי התנצלות עלובה כמה דקות לפני התוצאות כדי לא לצאת טועה. למרות שאני לא אתנגד אם זה ייבוא לו בהפתעה והוא ייפול מהכיסא מרוב הלם. :) עוד אפשרות היא שאדם זוכה, אבל ההפקה מראש תנסה להוריד קצת את ההתלהבות ממנו כדי ליצור מתח מזוייף. האמת שזה די אפשרי, במידה וגוקי לא ייעלה לגמר. אבל אין לי ממש הופעות להסתמך עליהם, אני מקווה שקריס ואדם ייתנו הופעות טובות וייעלו
(אני יותר דואגת לקריס, הפאןבייס שלו לא כזה גדול כמו של אדם)

Lady in red2

New member
הצבעתי אדם-קריס

כי אני מחבבת את קריס והוא נותן הופעות טובות, מקוריות וגם הוא עקבי יחסית בכמות ההופעות המוצלחות. הבעיה שאני לא רואה אותו מחזיק גמר, וגם לא את דני. המתמודדת שכן ראיתי אותה מחזיקה גמר הודחה.

למעלה