|
מסיבה!

MC JaNaNa

New member
../images/Emo41.gif אממממ...התחנפות לזדעתי ../images/Emo13.gif

מישהו ביקש עוף מוקפץ!!!!

DoubleD

New member
../images/Emo9.gif

טוב נו, אם אתה מתעקש- אני לא אביא מתנה :)
WoooorrrrD. |נשיכה|DouBle-D-

Gershenman

New member
הייייי היייייי

זה היה עומר,האם התאום הרשע שלי דיבר.... תביאי מתנה!

shkoozit

New member
מה נסגר עם ההקפצות?!

בלה... תומר,אינני באה למסיבה,אבל מאחלת לך כל טוב ותהנו והרבה מזל טוב וכל הברכות האלה (כושר!אושר! לסופרים עושר...וכ´ו...) מזל טוב,חולה עלייך...

musical truth

New member
יש יצא לי טוב

אני עושה עכשיו שיעורים ואני אומר לעצמי איזה כיף להקפיץ הודעה של מסיבה שאני בא אליה וזהו זה כל מה שחשבתי זו הייתה הודעה מק
אורי כתב את זה בשביל כפיר כפיר לא אמר כלום תכתוב רק אמר יש יצא לי טוב מינוס ארבע!! מינוס ארבע!!

Gershenman

New member
שווווווווווווווווווווווהההה!

כפירררר! אוהב אותך אח שלי! יצאתי מקפיץ

BIGO-G

New member
גרש גרש, תרגע..

אני ואני בטוח שכולם פה מעריכים את המאמצים שלך, אבל כלל שהזמן יתקדם יהיו הודעות חדשות ושירשורים חדשים בקשר למסיבה שלך שאני (ובטוח שעוד הרבה) יבואו. בכל מקרה מזל טוב, ויהיה כיף, אבל מה קורה איתך?

Gershenman

New member
טוב ומשהו יותר רציני עכשיו

במסיבה גם יהיה ערב אופן מייק בי סייד,לוקאץ´ ועוד...שווה לראות

MC JaNaNa

New member
../images/Emo80.gif לוקאץ´ זה לא...

זה ששר על המעדנים הכפריים והטבעונים של טבעול? הוא עשה קרחת נכון?
I DONT "MAKPITZ" MESSAGES!!!

G-Ruff

New member
וגם בקופות יימכר האלבום של בי סייד!

ייחכו לכם כמה נתנייתים קשוחי נפש עם כמה עותקים של הדיסק של בי סייד שיצא לפני שבועיים, מחיר סמלי של 20 שקל! אז מסיבה ודיסק ביחד זה כולה 40 שקל, לא להתקמצן ולהקפידדדד לרכוש!!
באופן מייק בי סייד יתן איזה טעימה או שתיים מהאלבום, אם אתם רוצים להבטיח לעצמכם עותק אתם יכולים לפנות אליי במספר 055-355921 או לרואי(בי סייד בכבודו ובעצמו) 051-393565 ושוב, להגיעעעעע! זה גרש זה חשוב !

MC JaNaNa

New member
../images/Emo12.gif ממתי יש בג´י קופות? אני רואה...

לא הייתי הרבה זמן שם בטח זה שתי קומות עכשיו ,יש כוסיות ,מחירי הקולה ירדו ויש קופות!!!!!!! קופות!!!! אתם קולטים? קופות!!! אבל גרג "קופות (KUFUT) תמיד היו בג´י ספוט מאז ומתמיד חחחחחחח

M A D G I R L

New member
תומרררררררר

רק קציתי להגיד לך שאתה מותק.. ואפ אחד לא יכול להגיד שאני לא צודקת.. נתראה במסיבה!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב

Miss Craze

New member
אין לי שמץ מי זה גרש אבל...

מזל טוב!!! (סתם כדי לעזור לכם להקפיץ שששששש)

למעלה