רגע יהיה טוגנים בחינם?
D DJ$upreme New member 17/12/02 #22 ב-וו-ד-אייייייי בואו לעזור לגרשנמן לעזור לי להתפרנס!!!!! זה חשוב, זה מאוד מאוד חשוב!! ותהיה אחלה מסיבה, מה אכפת לכם. ותביאו מתנות, יא חארות. אה, כן, וגם לגרשנמן.
ב-וו-ד-אייייייי בואו לעזור לגרשנמן לעזור לי להתפרנס!!!!! זה חשוב, זה מאוד מאוד חשוב!! ותהיה אחלה מסיבה, מה אכפת לכם. ותביאו מתנות, יא חארות. אה, כן, וגם לגרשנמן.
M MC JaNaNa New member 17/12/02 #25 ../images/Emo41.gif ניר נקנה לך את המתנה.... שתמיד רצית - חוטיני עפ הדפס של פרינס! הבלהלבהלבלה אהווווו ,מיאווו מדוזה גזעית במחזור מלאנ´תאלפים חפו חפו!
../images/Emo41.gif ניר נקנה לך את המתנה.... שתמיד רצית - חוטיני עפ הדפס של פרינס! הבלהלבהלבלה אהווווו ,מיאווו מדוזה גזעית במחזור מלאנ´תאלפים חפו חפו!
T TeeAnTee New member 17/12/02 #26 להתיייייייצב! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה!
להתיייייייצב! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה!
M MC JaNaNa New member 17/12/02 #28 ../images/Emo80.gif הוא עוד לא גדול...הוא יהיה.. גדול אחרי היומולדת כאילוווו דהההה.... שמעתי שזאת לא הקפצה...
../images/Emo80.gif הוא עוד לא גדול...הוא יהיה.. גדול אחרי היומולדת כאילוווו דהההה.... שמעתי שזאת לא הקפצה...
S sUbLiMiNaLiT16 New member 17/12/02 #29 יש לי רק דבר 1 להגיד על זה!!!!!!!!! מזל טוב בונבון! בהצלחה בג´י!!!!!!!!
D donslam New member 17/12/02 #34 מזל טוב!!!!!! מזל טוב לך למרות שאתה לא כל כך מכיר אותי!!!! אבל יש לי שאלה קטנה....לאלה מאתנו שאחר כך גם הולכים לבית הספר....מתי תיגמר המסיבה???
מזל טוב!!!!!! מזל טוב לך למרות שאתה לא כל כך מכיר אותי!!!! אבל יש לי שאלה קטנה....לאלה מאתנו שאחר כך גם הולכים לבית הספר....מתי תיגמר המסיבה???
D DJ$upreme New member 17/12/02 #35 המסיבה מתחילה בדיוק בתשע בדיוק בשביל מי שיש להם בצפר למחרת. היא תמשך כל עוד יש יותר מעשרה אנשים במועדון.
המסיבה מתחילה בדיוק בתשע בדיוק בשביל מי שיש להם בצפר למחרת. היא תמשך כל עוד יש יותר מעשרה אנשים במועדון.
D DoubleD New member 17/12/02 #38 לא לא לא.... דיס איז אן הקפצה ! מזלללללללללללללל טוווווווווווווווובבבב !!!! גרש- אני שם וגם ה שלך (אל תפתח ציפיות, אני מובטלת C ya There. |נשיכה|DouBle-D-
לא לא לא.... דיס איז אן הקפצה ! מזלללללללללללללל טוווווווווווווווובבבב !!!! גרש- אני שם וגם ה שלך (אל תפתח ציפיות, אני מובטלת C ya There. |נשיכה|DouBle-D-