טלפאתיה

../images/Emo79.gif טלפאתיה ../images/Emo79.gif

מישהו הצליח? איך הוא הצליח? מעניין אותי לדעת כי בעבר אמרו לי שיש דרך אחת בלבד לעשות את זה. אני, השתמשתי בדרך קצת אחרת ובכל זאת הצליח לי. לכן, אני רוצה לדעת מי מבניכם הצליח ואיך הוא עשה את זה. פליז.. אני אשמח לקבל דוגמאות.

Ethan16

New member
אני הצלחתי אבל לא ממש

לקחתי כמה קלפים רגילים (אס מלך וכו') ובקשתי מאח שלי שיבחר אחד. אנרתי לו גם להגיד את זה בלב הרבה ושיסתכל לי בעיניים ומה שעלה לי לראש זה 60 % היה נכון. לפעמים זה היה שגיעה של מיספר, של צבע או צורה..... אבל זה היה לפני איזה שנה....... היום זה פחות הולך לי....

baa

New member
אז אני לא היחידה ש"משחקת" בקלפים :-

בקשר לטלפתיה- לא ניסיתי אף פעם באופן רציני, אבל חברה קרובה שלי ואני חולקות לעיתים קרובות רגעים שאנחנו אומרות את אותו הדבר וכאלו דברים אני לא ממש בטוחה שזה נחשב... בקשר לקלפים- כבר ניסיתי פעם בפורום הזה לשאול (מזמןןןןןן) ואף אחד לא ידע לספר לי חוויות דומות עם קלפים... בעיקרון מה שאני עושה לא קשור לטלפתיה כי למעט אותה חברה (שהצלחתי מספר פעמים לדעת מה הקלף עליו היא חשבה) אני בדר"כ לא יודעת להגיד מה המספר עליו חושבים אבל אני יודעת להוציא אותו מתוך חפיסת קלפים שלמה. אתה עושה דברים כאלו?

Ethan16

New member
לא מזמן קרה לי...

לפני כמה ימים החלטתי לראות אם עדיין יש לי טלפתיה והכנתי שישה קלפים עם שישה ציורים שונים: משולש ריבוע איקס (X) כוכב עיגול וגלים (~) והצלחתי לדעת מה הוא בחר.... אני ממליץ בחום לעשות גם את זה אם רוצים לתרגל..... הבעיה שלי היא לדעת מה אחי מצייר או חושב.... כי שם אין לי ממה לבחור... יש למישהו עצות?

baa

New member
../images/Emo51.gif רבה!

אני אנסה את זה :) אני אעדכן אותך בתוצאות... אגב, אתה יכול לחשוב על קלף (נניח על גלים) ואז להרים אותו? תנסה ותודיע לי... בקשר לבעיה שלך, תבקש בתחלה מאח שלך שיצייר רק סימנים מוסכמים מראש (כמו עיגול, מרובע, וכו') ותראה אם אתה מצליח...

יובינה

New member
קלפים

מתוך נסיון רב אני יכולה לאמר לך שבקלפים מאד קשה לדבר בטלפטיה בקלפים רק אפשר לנחש ואולי יש סיכוי לקלוע. אבל דבר מעניין שבקלפים אפשר תמיד לנבא את העתיד גם אם אתה לא מקצוען.

baa

New member
הכל הולך בקלפים...

קלפים זה רק כלי, מה שאפשר לעשות על קלפים אפשר לעשות על קפה\תה\עצי מנגו... (רק שקלפים זה מאוד נגיש ונוח). אני לא מסכימה איתך שבקלפים אפשר רק לנחש, כשמדובר בטלפתיה אני יודעת (לעיתים, טלפתיה היא לאו דווקא הצד החזק שלי) מה הקלף שעליו חושב מי שמולי ובעקבות כך אני יודעת מה הקלף שאני הוצאתי מהחפיסה (זה נשמע קצת מורכב). אבל כשזה רק אני והקלפים ואני בכל זאת יודעת איזה קלף אני מרימה אז זה לא טלפתיה מן הסתם (וזה בטח מה שניסית להגיד..) ואני לא ממש יודעת מה גורם לכך אבל זה לא סתם ניחוש!

baa

New member
ועוד משהו...

למה התכוונת כשאמרת שאפשר תמיד לנבא את העתיד? כלומר באיזו שיטה? התכוונת לטארוט? כי אני התכוונתי דווקא לקלפים רגילים...

Ethan16

New member
התכוונתי....

כשאמרתי לנבא את האתיד התכוונתי "איזה קלף אני ימשוך עכשיו....." כלומר אני מנבא איזה קלף יצא עכשיו....

baa

New member
אה, עכשיו הבנתי :)

אני דווקא כן חושבת שצריך מיומנות בשביל זה, יש לי תקופות שזה הולך יותר ויש תקופות שזה הולך פחות וזה גם מאוד תלוי בריכוז שלי.. אני משערת שזה בא לך בקלות כזאת שאתה בכלל לא מבין את הקושי :)

Ethan16

New member
לי?

פח... אני עדיין מתרגל.... אני חייב לעבוד על הריכוז שלי אבל חוץ מזה אני בסדר... חוץ מכמה דברים שאני לא מצליח....

Ethan16

New member
הינה קישור שיעזור

אני לא יודע אם הקישור הזה לטלפטיה או לניבוי העתיד, אבל זה יכול לעזור. בבקשה

baa

New member
תודה! זה נחמד מאוד

זה נחמד אבל אני מעדיפה קלפים :) בעיקר משום שאני נוהגת להעביר את ידי מעליהם וזה קצת בעייתי עם המחשב... איך אתה מתאמן?

Ethan16

New member
לשים את היד?

זה נשמע לי מאוד מעניין... את שמה את היד על הקלף וכאילו יכולה לומר מזה? אני פשוט נותן לאח שלי לבחור ומנסה לקרוא מה הוא בחר (ושאני מתרכז אני יותר צודק...)

baa

New member
משהו כזה...

יש לי שתי שיטות- אחת כשאני לבד, אני מעבירה את היד מעל חפיסת הקלפים (לא נוגעת בחפיסה) ומרגישה את הקלף, לפעמים אני גם מרימה את הקלף ועל פי זה אני מרגישה איזה קלף זה. השיטה השניה שלי (והמוצלחת יותר מבין השתיים)- אני מבצעת אותה תמיד עוד מישהו (לא חשוב אם הוא מאמין או לא, כל עוד הוא לא סקפטי) אני מבקשת מאותו אדם שיחשוב על המספר הראשון שעולה לו בראש בין 1 ל-10 (אני לא מוציאה את המלוכה מהחפיסה אבל אני מבקשת לא לבחור בהם) אני מבקשת מאותו אדם להתרכז במספר ואני מוציאה מהחפיסה כ-9 קלפים על פי ההרגשה בידיים (שוב אני מעבירה את היד מעל הקלף מבלי לגעת) מתשעת הקלפים אני מוציאה כל פעם קלף אחד עד שלבסוף נשאר רק קלף אחד- המספר עליו האדם מולי חושב. בדר"כ אני לא יודעת מה הקלף או המספר אבל הוא אותו מספר שהאדם חשב עליו. כשעשיתי את זה עם חברה, אז בפעם הראשונה הוצאתי את הקלף שהיא חשבה עליו (ובתשעת הקלפים שהוצאתי היו עוד שלושה קלפים עם אותו המספר) ובפעם השנייה הצלחתי לדעת את המספר אבל הוצאתי קלף אחר...

למעלה