השיר שלנו

Blue Aura

New member
אם כבר יש שנאה אחד לשני...../images/Emo189.gif

מבחינת המעריצים, אני לא אומרת, חס וחלילה שהמעריצים של קלי מלאכים, בגלל לא, גם הם יורדים על איימי, ואותו דבר פה, אתם יורדים על קלי בלי שום סיבה, אז מה אם יש להם שמות משותפים לשירים, אז זה אומר שקלי מעתיקנית? ועוד פעם, השורה התחתונה היא ש: אוונסנס וקלי זה בכלל לא אותו דבר! היא לא מנסה לחקות אותם, הם לא מנסים לחקות אותה, יש לה את הסגנון שלה שהוא מוכר כפופרוק, היא תמיד תהיה זמרת פופ, גם אם היא אומרת שהיא הולכת על צד רוקיסטי יותר, אבל זה נטייה לרוק, זה לא אומר שהיא שרה רוק, בגלל לא, לפחות לא כמו אוונסנס, אתה לא שומע בשירים של קלי שיש סולו של גיטרה, או סולו תופים כמו לאוונסנס. לקלי אין שירים שהם מן שירי מקהלה[?] כמו LIES למשל. ><"

yotem 17

New member
אני ממש ממש לא חושב../images/Emo83.gif

שיש בכלל בסיס להשוואה בין אוונסנס לקלי קלארקסון. אני שומע את שניהם, אוהב ונהנה משניהם, ולא מבין בכלל מאיפה ההנחה שהם דומים. זה שאנשים אוהבים את שניהם לא אומר שהם דומים, אני אוהב המון אמנים שמאוד שונים אחד מהשני. זה שאני אוהב כמה אמנים לא אומר שהם אותו דבר. אני לא רואה שום דמיון בין אוונסנס, לכריסטינה אגילרה, לבלאק אייד פיז ולקלי קלארקסון, למשל (את כולם אני שומע). אומנם יש דמיון בין אוונסנס ליהודים, שגם אותם אני אוהב מאוד, אבל בכל זאת זה רק כי זה פחות או יותר אותו סוג מוזיקה. זה בלתי אפשרי להשוות בין אוונסנס למאריה, כריסטינה או קלי.

Blue Aura

New member
../images/Emo4.gif ואיך זה בדיוק? ../images/Emo189.gif

כי יש להם כמה שירים שיש אותה מילה? אותו שם שיר? אז מה? בגלל שקלי כתבה שיר שיש לו אותו שם כמו לשיר שאוונסנס כבר הוציאו? אז בגלל שהם הוציאו לפניה שיר אז זה בגללה? אוי, תעשו לי טובה. במקום להאשים את קלי בכל דבר, תתחילו לפתח היגיון.

תגידי את בכלל קוראת את מה שאני כותבת???

את סתם עצבנית!! אני אומרת שהיא חשה את עצמה איימי כי רואים את זה לפי איך שהיא מציגה את עצמה לפי תמונות ולא דווקא השירים או שמות השירים! אוי נו באמת...

Im Not Dead

New member
../images/Emo45.gif

Haunted מהדיסק שלה כ"כ כמו איזה שיר בונוס של אוונסנס שלא יצא... אבל זה הדמיון היחיד שלה עם אוונסנס במוזיקה ב"ה :] כנראה ששיעמם לה להיות אבריל לאבין ואלניס מוריסט

SallySkelly

New member
טרלללללללה../images/Emo79.gif

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? BMTL
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? לא שמעתי הרבה מוזיקה השבוע, אז אין
מהו אלבום השבוע שלכם? אתם מנסים לזרות מלח על הפצעים?! אין לי שיר, אז יהיה אלבום?!
מיהו אמן השבוע שלכם? אוונסנס, כמובן
מהו השיר הנוסטלגי שלכם?
מדוע דווקא שירים אלו? כי... ככה יצא ><
מה אתם שומעים עכשיו? כלום
ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע? דרז א הול אין מיי באקט, דיר לייזה, דיר לייזה, דרז א הול אין מיי באקט, דיר לייזה, א הול [השיר מהפרסומת של החיקוי לאקטימל
]
צרפו את מילות השירים: הרגע עשיתי את זה
צרפו תמונה לבחירתכם: הנה - מולן רוז'

2nd me

New member
sharmootah!

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם: Imaginary.
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם: Pierro The Clown, של Placebo.
Round Here, של Counting Crows.
Trains, של Porcupine Tree.
Dark Shines, של Muse.
מהו אלבום השבוע שלכם: יש הרבה... August And Everything After (של Counting Crows)
Origin Of Simmetry (של Muse)
Meds (של Placebo)
In Absentia (של Porcupine Tree) מיהו אמן השבוע שלכם: כל ההנ"לים. ]: מהו השיר הנוסטלגי שלכם: שמעתי השבוע Astral Romance (של Nightwish)
, וIris (של Goo Goo Dolls)
.. וואע! ובכלל שמעתי את כל Under My Skin (האלבום השני של אבריל לאבין.)
מדוע דווקא שירים אלו: כי הם מזכירים לי דברים של פעם, נו...
מה אתם שומעים עכשיו: Feeling Good, של Muse.
! ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע: אני במילא שרה לעצמי כל הזמן את Mr. Jones (של Counting Crows)... שהלהלהלהללהלההההה!!!!!!!111111 מממ יההההה!!!!!111111
צרפו את מילות השירים: נו. אם זה באמת מעניין אתכם, תבדקו מה שאתם רוצים מתוך כל המליון שאמרתי.
צרפו תמונה לבחירתכם: זה דווקא מקובל.
(היה כל כך כל כך יפה.
)

Evi Virus

New member
אה, ורציתי לשאול...

יש לך את הגרסה של Imaginary שבה יש את החלק "Something waits for you to breathe again..."?

2nd me

New member
מה משעשע כאן? ו... כן. יש. [[:

תפרגני באיזה מסר, נשמה.

Evi Virus

New member
פורגנת בזאת ../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif [זה לא נשמע כמו מילהXD]

Yaaraus

New member
וואי ,כמה זמן לא הייתי פה .

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם: too מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם: שייגעצ - חייל של מאה שערים . מהו אלבום השבוע שלכם: the best damn thing - אבריל לאבין [אין לי מושג איך לכתוב באנגלית P:] מיהו אמן השבוע שלכם: יובל מנדלסון! מהו השיר הנוסטלגי שלכם: gu - evanecsence מדוע דווקא שירים אלו: כי מלא זמן לא שמעתי אותו ו..לא יודעת ..חח מה אתם שומעים עכשיו: כלום X: ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע: when your gon - אבריל לאבין צרפו את מילות השירים: From Yesterday 30 Seconds To Mars He's a stranger to some And a vision to none He can never get enough, Get enough of the one For a fortune he'd quit But it's hard to admit How it ends and begins On his face is a map of the world (A map of the world) On his face is a map of the world (A map of the world) From yesterday, it's coming! From yesterday, the fear! From yesterday, it calls him But he doesn't want to read the message here On a mountain he sits, not of gold but of shit Through the blood he can look, see the life that it took From the council of one He's decided when he's done with the innocent On his face is a map of the world (A map of the world) On his face is a map of the world (A map of the world) From yesterday, it's coming! From yesterday, the fear! From yesterday, it calls him But he doesn't want to read the message here [חוזר על עצמו עוד 3 פעמים] On his face is a map of the world From yesterday, it's coming! From yesterday, the fear! From yesterday, it calls him But he doesn't want to read the message here From yesterday, From yesterday, From yesterday, the fear From yesterday, From yesterday But he doesn't want to read the message here צרפו תמונה לבחירתכם:

Yaaraus

New member
אוחחח התבלבלתי X:

תיקון : ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע: From Yesterday - 30 Seconds To Mars .

PerfectSP

New member
השיר שלי[=

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם: Going Under מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם: We Believe-Good Charlotte מהו אלבום השבוע שלכם: 30Seconds To Mars-A Beautiful Lie מיהו אמן השבוע שלכם: Lostprophets מהו השיר הנוסטלגי שלכם: Welaome To My Life-Simple Plan מדוע דווקא שירים אלו:אה...אני חושבת שרובם משקפים את השבוע הזה...[= מה אתם שומעים עכשיו: My Chemical Romance-Disenchanted ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע:דיסאנצנטד... זה רק שיר עצוב,בלי שום דבר להגידP: צרפו את מילות השירים:שניה...אני אחפש.... Disenchanted-My Chemical Romance Well I was there on the day They sold the cause for the queen, And when the lights all went out We watched our lives on the screen. I hate the ending myself, But it started with an alright scene. It was the roar of the crowd That gave me heartache to sing. It was a lie when they smiled And said, "you won't feel a thing" And as we ran from the cops We laughed so hard it would sting Yeah yeah, oh If I'm so wrong (so wrong, so wrong) How can you listen all night long? (night long, night long) Now will it matter after I'm gone? Because you never learn a goddamned thing. You're just a sad song with nothing to say About a life long wait for a hospital stay And if you think that I'm wrong, This never meant nothing to ya I spent my high school career Spit on and shoved to agree So I could watch all my heroes Sell a car on tv Bring out the old guillotine We'll show 'em what we all mean. Yeah yeah, oh If I'm so wrong (so wrong, so wrong) How can you listen all night long? (night long, night long) Now will it matter long after I'm gone? Because you never learn a goddamned thing. You're just a sad song with nothing to say About a life long wait for a hospital stay And if you think that I'm wrong, This never meant nothing to ya So go, go away, just go, run away. But where did you run to? And where did you hide? Go find another way, price you pay Woah, Woah, Woah, Woah, Woah, Woah You're just a sad song with nothing to say About a life long wait for a hospital stay And if you think that I'm wrong, This never meant nothing to ya, come on You're just a sad song with nothing to say About a life long wait for a hospital stay And if you think that I'm wrong, This never meant nothing to ya At all, at all, at all, at all צרפו תמונה לבחירתכם:דיויד הכוסון!!D:

למעלה