השיר היומי 5.8

candyheart

New member
אני אמנם אהבתי את בריטני מאז שראיתי את BOMT

ואת OIDIA קניתי זמן קצר לאחר שיצא,אבל גם אני לא התחלתי ממש לעקוב אחריה לגמרי עד 2005 בערך(קצת אחרי ששון נולד).אז אני דווקא פספסתי את השנים הכיח יפו שלה(בתקופת Britney היא הכי פחות עניינה אותי) והתחלתי להיות מעריצה דווקא בשנים הכי קשות. אנשים מתחילים להתעניין בזמרת כמו בריטני בכל תקופות הקריירה שלה.זה מה שיפה בה ומראה שהיא עדיין רלוונטית.

אני שמח בחלקי ומרוצה מזה שאני מעריץ אותה

לא משנה אם עכשיו או ברטרו
אבל זה צובט, בפינה קטנה בלב.

spiceupmylife1

New member
אין לך מה לקנא.. ../images/Emo13.gif

לא אשמתך.. שנולדת בשנתון הלא נכון .....
אני מכירה כמה כאלה.... :]] אבל בכל מקרה העיקר שעכשיו אתה אוהב את בריטני לא משנה מה היה קודם...
מה הכוונה רכשת תואר מעריץ....? לא הבנתי את העניין כי אם קיים דבר כזה אז יש לי אותו כבר 10 שנים בערך...
------------>>>>>>

לרכוש תואר מעריץ.

טקס התבגרות שבטי, שבחופף לבר-מצווה ביהדות, מסמל את המעבר בין הלמידה וההכרה של עולם הדת ושל האלילה, לבין הבגרות, בה המעריץ בשל ומוכן לקיום תרי"ג מצוות, ביניהן לשנן את הביוגרפיה של האלילה (גם ב-2 בלילה, ובחיוך גדול) ומצוות בצדקה - לרכוש כ-5 עותקים פיזיים חוקיים מכל אלבום סטודיו. חחח אין כזה תואר שאפשר לרכוש, אבל זה מתי שכבר לא "סתם שמעתי מוזיקה טובה, מה איכפת לי אם קוראים לה בריטני או ריהאנה או מדונה", זה מתי ששמעתי בריטני. את השירים, כמובן, אבל גם את הבריטני. זה מתי שכבר אמרת לעצמך, זאת אהבת אמת.
אגב, אתם שם במילואים
אתם גם הרבה השראה, ומוטיבציה. SERIOUSLY! לחשוב שפעם פחדתי לקנות ושעוד חצי שנה אני אסתכל על המדף, והאהבה לא תהיה. שאני אפסיק להעריץ. ואז הבנתי שכשזה מתחיל זה לא נגמר
ואפילו שזה רק התחיל, זה מרגיש כאילו אני עושה את זה חיים שלמים. שתמיד הייתי מעריץ.

spiceupmylife1

New member
הבנתי ...../images/Emo13.gif

אצלי זו הייתה אהבה ממבט ראשון עם בריטני מBOM ... אהבתי כלפיה אולי ירדה ועלתה בתקופות שונות בחיי אבל אף פעפם לא הפסיקה כנראה שזו המשמעות של הערצה בטוב וברע .. אין על בריטני ואף לא תהיה מישהי כמוה

Bright Unicorn

New member
שמע

היית רק בן 3 אל תחמיר עם עצמך
יפה שהצטרפת בכל זאת עם השנים וגילית אותה.. וכל פעם אתה מגלה עוד ועוד וזה באמת נכון.. בריטני היא מסוג הזמרות שצוברות קהל עם השנים זה יפה לצפות בדורות צעירים יותר מתווספים לקהל המעריצים שלה אפילו מוזר במקום מסויים תמיד הרגשתי הדור הצעיר כשהתחלתי להעריץ אותה (כן כן מימיי בייבי, שם ההערצה הייתה הכי עייוורת) ולפתע חלף לו יותר מעשור ואני נתקל במישהו בגיל שאני התחלתי אתה
מה שעוד לא מובן לי הוא שמבחינה חברתית הלגיטימציה שלך לאהוב אותה הרבה יותר מקובלת בדעת הרווחת.. בכל אופן אני ממליץ לרדת לאלבומים הראשונים שלה הם האלבומים שבריטני עצמה במיטבה (בלי קשר לסגנונות המוזיקליים) רק שהפופ מאד השתנה בעשור הזה אני לא יודע אם תאהב... אני ממליץ תשלים את הפערים תכלס לא משנה מתי התחלת

הווו ../images/Emo13.gif

כן, אני כבר מדמיין את עצמי מתבגר כמעריץ.. חח בטח ישאלו אותי "מה שלום האישה? הילדים? בריטני?" ואני לא מבין מה פשר הדמעה, שאתה פוגש מעריץ מתחיל, כמוך אז. זה נראה לי לגמרי אפיק. התהוות של העבר
מה שעוד לא מובן לי הוא שמבחינה חברתית הלגיטימציה שלך לאהוב אותה הרבה יותר מקובלת בדעת הרווחת.. אפשר בעברית?
ואל תדאג, אני משלים פערים, משלים משלים. הנה ראית, קניתי את אופס ב-2010. כמה שחיפשתי אותו!!!!!!! ברוב הקניות שלי של דיסקים לא היה אותו, רק מאז שחגגו לו עשור מבצבצים עוד קצת עותקים פה ושם. זה רק מראה ש"כאילו" עבר זמנו, אבל IN YOUR FACE! הוא חי ובועט, ומוכר, והרבה. אבל מי שבאמת אין בחנויות זה BOMT. ו-B IN THE MIX. וכל ה-DVD. לפעמים יש לי מחשבות כמעט אובדניות, שיכול להיות שזאת מדינה אנטי-בריטני
כל המהדורות הכי שוו זה אנגליה ויפן, ולנו אין אפילו פוסטרים. טוב, סטיתי מהנושא. ויקיפדיה הם קקות, כותבים רק מה שאני יודע כבר, על אותם ימים. חח אבל לחשוב שפעם היא לא הייתה בקנדיס

Bright Unicorn

New member
התכונתי

מוזר באופן חיובי.. זה יפה בעיניי שדוקא בגיל 14 יצא לשנינו במקרה להתאהב בה. בעשור אחר מעניין אם הייתי היום בין 14 ולסירוגין אתה היית בן 24 היינו אוהבים אותה באותה צורה :p בנוגע למשפט השני אני חושב שבחברה בריטני עדיין נחשבת כמוצר פופ מעט ילדותי לדעתם חלק מן הציבור, עם כל הצלחתה. אני חושב שהרבה אנשים מאד אוהבים אותה ואת המוזיקה שלה אך כשישאלו על כך יענו בשלילה.. ואם שיר שלה יתנגן ברדיו הם ידעו טוב למלמל את המילים. ובסופו של דבר כאילו יותר נורמלי שנער בן 15 יתחבר למוזיקה שלה ואליה מבחור בן 25 (על פני השטח כמובן..) לא שזה ממש מזיז לי באיזשהי צורה כפי שאתה רואה אך זאת הייתה הכוונה

אמ.

אולי זה נראה לך ככה, אבל אני אמהר להצהיר שבשכבת גיל שלי מעריצי בריטני הם תופעה נדירה. הם מחבבים עד אוהבים אותה, הערצה בקושי יש. הדור שלי הוא דור של מזרחית
. ואם כבר לועזית אז זה או מוזיקה שחורה או מטאל. פרט לקאשה ולגאגא, וקייטי פרי, הפופ מת אצלנו למטה. לגמרי. יש רק את האלטרנטיבות, RNB ודאנס, אלה הכי קרובים לפופ שבאמת מושמעים בנגנים שלנו. אולי שם במרכז, ת"א וחברותיה, יש קצת פופ אבל אני מאמין שלא, אולי שם המזרחית לא השטלתה אבל ה-RNB או הדאנס? אני בטוח שכן. אז, רק לידע כללי, הלגיטימציה של בני גילי להעריץ בריטני שואפת לאפס. או בכלל, לאהוב פופ. קח בחשבון שגם אני הייתי משועבד לדאנס לדאנס כשרק התעניינתי קצת בבריטני, ומה שקירב אותי אליה היה פיס אוף מי וברייק דה אייס, ששניהם הרבה דאנס. אני מסתכל אל העבר ורואה שפעם היא באיזשהו מקום, עיצבה את המיינסטרים. היום אי אפשר להתכחש, המיינסטרים מעצב אותה. פופ היא לא עושה יותר, לא פופ אמיתי, היא עושה דאנס וRNB כדי שאני ו"הדור החדש" נשים לב אליה. איתי זה עבד, אבל בכללי היא לא קונה לה מעריצים בגילי יותר. אפילו עם ה"התעקשות" לעסוק במיינסטרים. אולי זה בגלל שלנו היא מוכרת בזכות הקרחת שאני התעלמתי ממנה, לא יודע למה, אבל שורה תחתונה- היא לא מושא הערצה בולט בגילי. רחוק. היום אלו גאגא וביונסה, וביבר. לבריטני יש סיכוי, ואם היא רוצה היא גם תדע מה לעשות. אבל נכון להרגע, הלגיטימציה במחזור הגיל שלי להעריץ את בריטני הרבה פחות גדולה ממה שנראה לך.

theone24

New member
לא בטוח שהמוזיקה של בריטני מוגדרת...

כדאנס או R&B. כן, זה לא הפופ הטהור של שני האלבומים הראשונים, אבל עדיין בבסיסו זה פופ, פופ עם השפעות מסוגים שונים של מוזיקה. הפופ שלה מאוד התבגר עם השנים, בהתאם לטעם שלה ושל מעריציה, שהתבגרו יחד איתה. בריטני במיטבה כאמנית היא בריטני של ITZ וBLACKOUT לדעתי. ותתפלא לדעת כמה מעריצים יש לה שלא מודים שהם כאלה....

Bright Unicorn

New member
טוב לדעת

מה קורה בשכבת גילכם.. אני חושב שמנית את רוב הנוער הישראלי אך כמו בכל דבר יש יוצאים מן הכלל. אני חולק עליך בכך שבריטני כרגע מעוצבת ע"י המיינסטרים. זה לא מדוייק מבחינת זרמים מוזיקלים אולי בריטני הולכת עם הזרם אך כאמן בריטני תמיד הייתה נאמנה לעצמה ולמי שהיא בטוב וברע... היא בריטני מדי כדי לתת לסובב אותה להשפיע עליה כיום. פרט למדונה, מייקל.. שאלה אמנם שהיא גלדה עליהם בתור ילדה שכמובן יש להם חלק ממי שהיא היום. אני חושב שהיא ממשיכה להכתיב פופ בתעשייה אל תשכח את בלאקאאוט האגדי שעד היום מכה גלים בענף. עד היום קמים אמנים שמודים כי בתור ילדים היא הייתה ההשראה שלהם בין אם זה לשיר או לקום ולרקוד. העבודה הקשה שלה בעשור האחרון עדיין מניבה פירות (ואני מדבר על כל העשור ופחות על אלבום ראשון שני או חמישי) אז יש את סירקס כן שהוא אלבום קצת יותר פושר שבכלל מטרתו הייתה להחזיר את בריטני אל התלם ואל אהדת הציבור מה שלא ניתן לומר שהאלבום לא עשה. הוא עשה זאת ובגדול מהר מדי לקבוע כי היא נסחפת עם הזרם העובדות בשטח פשוט מעידות אחרת. תן לה עוד אלבום שניים וננהל את הדיון הזה מחדש

../images/Emo13.gif

I LIKE YOU
ואני ממש לא התכוונתי לומר שהיא זמרת שמה שאין זה מה שהיא, שהמיינסטרים הוא כל עולמה, רחוק מזה!! אבל פעם היא הייתה 100% בריטני, שמה על כולם פס שמנמן וארוך ועשתה מה שנשמע באוזניה טוב. טוקסיק בזמנו היה שונה מכל מה שהכרתם, וזאת בריטני בריטנית. ובאותם זמנים, הייתם מעלים בדעתכם שהיא תשמיע משהו "דומה למה שיש ברדיו"? לא חושב. האמת, גם בלאקאאוט הוא לא מיינסטרים (במונחי המיינסטרים של השנה שהוא יצא), אבל ממש לא ההפך המוחלט. RADAR הוא לגמרי סאונד שהאוזן רגילה אליו, הוא מאוד מיינסטרים, והוא היה חלק משמעותי ב"גילוי הבריטניי" שלי. ואני לא אתן לה אלבום או שנים, אני מאמין בלב שלם שבאלבום הקרוב היא כבר תחזור להיות הבריטני הבריטנית.

spiceupmylife1

New member
הייי זו הפינה שלי ../images/Emo13.gif אבל אני אשתתף

מחר אני אתחיל חדשה טוב
אני שומעת את love the way you lie - אמינם וריאהנה

Bright Unicorn

New member
אין בעיה

ראיתי שהשרשור הקודם כבר לא קופץ... תשתדלי לפתוח חדש אם הקודם במצב הזה. מחר את מוזמנת להתחיל מחדש
אגב גם אני שומע את אמינם וריהנה עכשיו..

spiceupmylife1

New member
סבבה ../images/Emo13.gif כן זה שיר טוב

והקליפ גפם.... אקח לתשומת
את מה שאמרת

למעלה