השיר היומי 5.8

Bright Unicorn

New member
../images/Emo79.gif השיר היומי 5.8

(הקודם כבר לא קופץ) סופ"ששששששששששששששששששששששששששש
מה אתם שומעים עכשיו

theone24

New member
Katy Perry - Teenage Dream

ממכר. וככה בקטנה... אני שונאאאאא את המחשב שלי! הוא טרנטה, עושה לי מלא בעיות ונמאס לי ממנו סופית! זהו.

Bright Unicorn

New member
../images/Emo214.gifהשיר היומי 6.8

ספרו לנו מה אתם שומעים עכשיו
ואם אפשר קצת יותר השתתפות בבקשה
סופ"ש נעים לכולם. . .

בריטני ג'ין

WHAT U SEE (IS WHAT U GET) לא מזמן קניתי את האלבום האדיר הזה, והוא אצלי בתהליכי חרישה בלתי פוסקת.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ואו רק קנית אותו../images/Emo35.gif זה דיסק ישן

אוי כמה חרשתי עליו.. הזכרונות...

אוף דיי ../images/Emo10.gif

אני מקנא בכם הותיקים, כל כך.............. אני מעריץ רק מסירקס, אולי מהחלק הממש ממש אחרון בבלאקאאוט. לסקול אותי
אם היה לי קצת שכל, אני יכולתי להיות מהמעריצים האגדיים, שפעילים עוד מאז בייבי. זה שהייתי בן שלוש זה ממש לא תירוץ
מה אני אעשה, החלון לעולם המוזיקה נפתח בערך בגיל 9-10, ואז העולם היה בשליטת ביונסה/ריהאנה, וכך גם אני.הייתי צריך את פיס אוף מי כדי לאהוב את בריט. ואני קורא דברים שאלו שמעריצים מההתחלה כותבים, ואני כל כך רוצה להיות שם, זאת הייתה תקופה מדהימה. ולא רק אופס, גם בריטני ו-ITZ. בעצם אני שמעתי בריטני עוד לני, עכשיו כשאני חושב על זה, כשהייתי בן שבע TOXIC היה נון-סטופ בגלגלצ, ובזכותו הכרתי את המילה הזאת! חחח אני זוכר שאמא שלי מסבירה לי שזה רעל, ואז אומרת שרעל זה גם פוזין, אבל זה טבעי וזה מלאכותי, ולא הבנתי כלום
לחשוב שרכשתי את התואר מעריץ רק בקליפ של RADAR. איו. זה עצוב. STRAWBERRY. YEAH, ITS SAD.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif שלמותתת

ללא ספק התקופהה הכי טובה שלה
וגם Britney

ITZ לגמרי מכניס אותי למוד!!!!!! |מרייר|

אבל כל מה שמצליח לחבר אותי עם רוח התקופה זה קטעים מאוניקס והריאיון עם דיאנה סויר
אגב, אם זיהיתם, המילים האחרונות שלי זה משם
נו, אז איך היה בימים ההם?

theone24

New member
במילה אחת? מדהים.

בשתי מילים? מדהים ביותר! להיות שם מההתחלה ולעבור איתה את כל השינויים היה מדהים ומפחיד ביחד. אני זוכר איך ממש התפללתי בVMA 2001 שהשיר שהיא מופיעה איתו לא יהיה הסינגל החדש שלה, הסאונד החדש הזה אחרי כל הפופ מסטיק של 2 האלבומים הראשונים היה כל כך זר בשבילי והרגיש לי כמו טעות. מיותר לציין שהיום, I'm A Slave 4 U הוא אחד השירים הכי טובים שהיא הקליטה אי פעם בעייני, כל כך מקדים את זמנו שהוא נשמע עדכני גם היום, 8 שנים אחרי שהוא הוקלט. אבל להיות מעריץ אמיתי שזה גם לתמוך בה בתקופות הלא טובות והיתה לה אחת שהעולם לא ישכח. דווקא אז הכי החזקתי ממנה, והאהבה שלי כלפיה התעצמה על כך שהיא מסוגלת להיות בקרשים מבחינה אישית, אבל ברמה המקצועית לספק את האחד האלבומים הכי טובים של 2007 ,אם לא הטוב ביותר, בכללי, ואחד האלבומים הטובים שלה בפרט. כן, היא עברה הרבה בעשר - אחת עשרה שנה בתעשיה הזאת, אבל היא עדיין נותנת בראש גם היום אז אל תתבאס. אתה יוצר את הזיכרונות שלך עכשיו.

Bright Unicorn

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט כיף להתבונן בה מתפתחת עם השנים, גודלת ומתעצמת.. כיף להיות שם בשבילה... שהייתה ילדה בת 16 שעשתה לי ילד בן 14 כיף בנשמה אני אוהב ומעריך הרבה אמנים אבל היא היחידה שזכתה ליחס הכי מיוחד :p בהחלט נותנת ותמשיך לתת בראש עוד המון עשורים

למעלה