היי

../images/Emo79.gif היי

היי אני אור ואני חדשה פה. אני נורא אוהבת את שלמה ארצי. ואני גם לומדת לנגן סקסופון עם הנגן שלו, ניצן עין הבר. סתם רציתי לדבר עם אחד מכם...

Dor K

New member
רק עם אחד???

מזתומרת? לא ידעת שכל מי שחדש פה, כל הפורום בא להתנחל אצלו בבית לשבוע (ואת אחראית על הכיבוד)?

../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

איזה כייף לך!!!!!!!!!!! את לומדת עם ניצן? היית כבר בהופעות? אני לומדת לנגן על גיטרה (אבל לצערי לא עם סינגולדה..
)

וואו, ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

זה נשמע פשוט פיצוץ. הוא באמת וירטואוז מדהים. נ.ב. באיזה שעה באים אלייך? אני מקווה שבערב, אני מעדיף שתאפי עוגת שוקולד, שיהיה לך מספיק זמן להתכונן.

מאיושית

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo6.gif

אולי תנגני לנו משהו? נ.ב.יש לי מתכון מצוין לעוגת שוקולד!

שייני

New member
אהלן אור ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים הגעת לפורום הכי כייפי בעולםםםםםםםםם
מקווה שתהני כאן את יכולה בינתיים להוריד נעליים ואם את רוצה יש קצת פיצוחים (טרי טרי) אבל קפה..... אני לא יכולה להכין לך כי התפקיד שמור לרום... אפרופו רום, איפה נעלם ?
נ.ב ד"ש לניצן

ספלינטר

New member
שלום, גם אני חדש פה

קורים לי יהונתן ואני בן 12, אבל אוהב את שלמה מאוד מאוד. אני חושב שהוא הזמר הכי טוב בארץ. מקווה שאני לא קטן מדי לפורום הזה... תמיד אומרים לי שאני ילד קטן ושרק מבוגרים אוהבים את שלמה, אבל לדעתי זה לא נכון, כי הוא הזמר הכי טו שיש גם בעולם, אני בטוח שהוא יכול להיות הזמר הכי מפורסם בעולם עם הוא ירצה. ביי

שייני

New member
ברוכים הבאים גם לך../images/Emo8.gif

זה לא נכון שרק מבוגרים אוהבים את שלמה. להפך. לדעתי אחד הדברים היפים שקיימים במערכת היחסים שבין שלמה והקהל שלו זאת העובדה שמכל שכבת גיל מגיעים להופעות, שרים את השירים, קונים אלבומים ואוהבים אותו כ"כ : החל מילדים קטנים ועד למבוגרים מאוד. שלמה מצליח "לרתק" את הקהל שלו ולהחזיק אותו חי כל הזמן, והקהל ממשיך להגיע ולפוצץ את קיסריה, וקונה 150,000 עותקים (בינתיים) מאלבום חדש. איך הוא עושה את זה? יש הרבה סיבות. בינתיים ברוך הבא

ברוך הבא יהונתן

הגבלת הגיל היחידה שיש פה, זה על סבתות סניליות בנות 98, שלא מבחינות בין שלמה ארצי לשלמה יידוב... הן לא תורמות הרבה.
חוץ מהן, כולם יכולים לכתוב פה, ואולי תתפלא, אבל גילם של רוב חברי הפורום, לא עולה על 25, וזה לא נחשב מבוגרים. כך שתרגיש בנוח וברוך הבא.

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifאהלן יונתן!

ברוך הבא!!! תצטרף בלי חששות.. כמו קודמיי שבירכו אותך גם לדעתי אין גיל לאוהביו של שלמה ובטח שאין סלקציות פה בפורום.. הצטרפת לפורום הכי מטורף והכי כייפי שיש!!!!
-זה לך..

אור ויהונתן ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
אתם בטח תהנו פה, כי יש פה אנשים מקסימים, והנושא של הפורום בכלל ...
אור, ד"ש לניצן, הוא מדהים, ממש מעולה. תמסרי לו שאוהבים אותו פה :) ויהונתן, למעריצי הזמר המופלא שלנו - אין מגבלת גיל. וכמו שאנשים פה אמרו לפני, זה מה שמיוחד בו. שאותו אוהבים כולם, ילדים ומבוגרים. אז תתרווחו לכם, ותהנווווו ......
דנה

אור ויהונתן

ברוכים הבאים לפורום. ויהונתן, כל אחד יכול להצטרף, לא משנה מה גילו. אם אתה מתחבר אליו, אתה מוזמן לכתוב פה.

shoogy

New member
שלום אור ויהונתן

ברוכים הבאים הגעתם למקום הנכון תהנו יהונתן אל תתבאס- אולי אתה הכי צעיר פה אבל אני חושבת שאני הכי זקנה פה אז אתה לא לבד

Dor K

New member
למה הכי זקנה?? אני מוחה בתוקף!

אני בן 26, ההוא משם בן איזה 40 פלוס, בטח יש פה עוד כמה קשישים... למה את סתם אומרת? יש לך הוכחות שאת זקנה?? יש כרטיס מועדון???
ויהונתן, ברוך הבא לדלת פורומינו.

יהונתן

אז מה, גם אני בת 13, ומעריצה מאוד גדולה של שלמה. מה הקשר בכלל? שכל אחד יעריץ את מי שהוא רוצה. אותו דבר כמו שמישהו מבוגר יעריץ את הבקסטריט בויז. כל אחד והטעם שלו במוזיקה.

ישישים ותינוקות ושני היקרים../images/Emo3.gif

ברוכים הבאים לחדשים, ולא לריב. "כי כולנו שונים וכולנו שווים, וכולנו חברים, בבית המשוגעים". לשירת התקווה, הפורום מתבקש לעמוד.

למעלה