אז... איך אתם מעבירים את הזמן עד שהפאץ' יגמר? מתרגשים?חוששים?תוהים מה יהיה הלאה?
X xFade New member 7/12/10 #1 ../images/Emo79.gifאז...../images/Emo182.gif איך אתם מעבירים את הזמן עד שהפאץ' יגמר? מתרגשים?חוששים?תוהים מה יהיה הלאה?
../images/Emo79.gifאז...../images/Emo182.gif איך אתם מעבירים את הזמן עד שהפאץ' יגמר? מתרגשים?חוששים?תוהים מה יהיה הלאה?
X Xx DarkBanana xX New member 7/12/10 #3 ../images/Emo209.gifעליתי רמה בPERFECT WORLD משחק ממש חמוד 3: וכע, אני מתרגשת D; אני אוהבת שינויים
D Don Nirtin New member 7/12/10 #5 פרפקט וורלד זה משחק ממש משעמם. ../images/Emo267.gif בערך אחרי רמה 10 הבנתי שהמשחק הזה לא יביא לי תועלת
פרפקט וורלד זה משחק ממש משעמם. ../images/Emo267.gif בערך אחרי רמה 10 הבנתי שהמשחק הזה לא יביא לי תועלת
X Xx DarkBanana xX New member 8/12/10 #16 ../images/Emo209.gifזה נחמד להעביר את הזמן וניסיתי לחזור לFLYFF אבל זה באמת משחק שאין לי כוח לחזור אליו וצריך למצוא תעסוקה לSC, אז תמיד יש משחקי MMORPG אחרים P:
../images/Emo209.gifזה נחמד להעביר את הזמן וניסיתי לחזור לFLYFF אבל זה באמת משחק שאין לי כוח לחזור אליו וצריך למצוא תעסוקה לSC, אז תמיד יש משחקי MMORPG אחרים P:
א אנונימי95 New member 7/12/10 #6 עוד כמה זמן נגמר? עוד כמה זמן נגמר הסרבר צ'אק? חשבתי שהוא עד שמונה...
X xFade New member 7/12/10 #8 ../images/Emo79.gifדבר אחד לא הבנתי. זה העדכונים של הביג באנג או סרבר צ'אק?
H Hasselblad New member 7/12/10 #9 ממה שאני הבנתי ואני לא רוצה להתחייב על זה... זה רק סרבר צק... הפאצ יצא מחר או מחרתיים ואם אני מבינה נכון כבר אפשר להוריד מהאתר את העידכונים של הפאצ' מראש.
ממה שאני הבנתי ואני לא רוצה להתחייב על זה... זה רק סרבר צק... הפאצ יצא מחר או מחרתיים ואם אני מבינה נכון כבר אפשר להוריד מהאתר את העידכונים של הפאצ' מראש.
פ פעם 3 סוכריה New member 8/12/10 #15 זה ה BB בכבודו ובעצמו ויש הארכה עד חצות ויש מצב שזו לא ההארכה האחרונה....
G GינGית New member 7/12/10 #10 עכשיו הזכרת לי את הבן שלי ../images/Emo6.gif כל הזמן הוא אומר לי דבר אחד לא הבנתי לינה רק דבר אחד לא הבנת? אני לא הבנתי הרבבבבה דברים
עכשיו הזכרת לי את הבן שלי ../images/Emo6.gif כל הזמן הוא אומר לי דבר אחד לא הבנתי לינה רק דבר אחד לא הבנת? אני לא הבנתי הרבבבבה דברים
א אנונימי95 New member 7/12/10 #13 לא נגמר עדיין עוד מעט 10 וכבר לא הסתיים הפאץ',אני מקווה שזה הפאץ' ולא הסרבר צ'אק כי בא לי כבר להתחיל את העבודות החדשות. מישהו יודע אולי בוודאות מתי הוא יגמר? והאם זה הפאץ' הסופי שבו הכל משתנה והעבודות החדשות נכנסות?
לא נגמר עדיין עוד מעט 10 וכבר לא הסתיים הפאץ',אני מקווה שזה הפאץ' ולא הסרבר צ'אק כי בא לי כבר להתחיל את העבודות החדשות. מישהו יודע אולי בוודאות מתי הוא יגמר? והאם זה הפאץ' הסופי שבו הכל משתנה והעבודות החדשות נכנסות?
D Don Nirtin New member 8/12/10 #14 העבודות החדשות זה לא בפאץ' הזה../images/Emo267.gif ביג באנג מתחלק ל3 חלקים. החלק הראשון זה שינוי מפות אקספי ושות'. החלק השני זה ווילד האנטר+ באטל מייג'. החלק השלישי והאחרון הוא המכונאים.
העבודות החדשות זה לא בפאץ' הזה../images/Emo267.gif ביג באנג מתחלק ל3 חלקים. החלק הראשון זה שינוי מפות אקספי ושות'. החלק השני זה ווילד האנטר+ באטל מייג'. החלק השלישי והאחרון הוא המכונאים.