• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
../images/Emo77.gif

יום שישי דרור מגיע אליי, אני בדיוק פותחת את הדלת והוא מופיע, אני אומרת לו "אווו התכוונתי בדיוק להביא לנו שתיה לחדר לפני שתגיע", אז הוא אומר לי "בסדר לכי, אני הולך לארגן משהו בחדר". הולכת למטבח וחוזרת עם השתיה. נכנסת לחדר ואז הוא שואל אותי "מה שונה בחדר?". מסתכלת מסביב, מנסה לראות מה שונה בחדר איפה שהוא עומד, אומרת לו "לא רואה שום דבר שונה איפה שאתה מסתכל" ואז הוא אומר לי "הסתכלי בכל החדר". מסתכלת על הקיר ורואה תלויה שם מראה חדשה, מראה יותר גדולה מזו שהיתה שם קודם, המראה שלי שאני אוהבת. לא ידעתי אם לשמוח (בכל זאת השקיע הבחור, הרי הביא לי מתנה) או להיות עצובה (למה משנים לי את החדר? מה עם הרגשות שלי? קניתי את המראה הזאת כי רציתי אותה). חשבתי לעצמי מה הייתי עונה אם היתה עולה הודעה כזאת בפורום: א. לדבר (דיברתי ואמרתי לו את מה שאני מרגישה, שמצד אחד אני שמחה על היחס ועל האיכפתיות, אך מצד שני זה פוגע בי). ב. לשים 2 מראות בחדר (נשמע קצת מוזר, אבל האם מערכת היחסים לא שווה יותר מאשר מראה או 2 מראות?). מה דעתכם? איך הייתם מרגישים עם הפתעה כזאת? מצד אחד אני שמחה על ההפתעה שחושבים עליי ומשקיעים בי, אך מצד שני אני אוהבת את החדר שלי כמו שהוא.

וונקי

New member
אני חושבת ש

רוצה לשקיע בך, רצה לראות לך שהוא חושב ואוהב אותך אני חושבת שצריך פשרה שני מראות בחדר יכול להיות רעין נחמד לפעמיים קצת שנוי זה בריא וטוב לפחות את יודעת שהוא חשב אילך עוד עצה את יכולה לשים את מראה במקום אחר בית וכול פעם שתסכלי במראה תזכרי מי נתן לך אותה

Aussie Girl

New member
בדיוק קרה לי מקרה דומה.

לפני יומיים קרה לי משהו דומה ואני אגיד לך מה אני עשיתי. אמא שלי תלתה לי תמונה בחדר שלי. ולא בדיוק איפה היא תלתה אותה וגם בכלל לא רציתי לתלות אותה עדיין. אז הראתי לה שאני לא הכי מרוצה מזה שהיא לא התיעצה איתי קודם, אחרי הכל זה החדר שלי, ע"י פרצוף חמצמץ אבל השארתי את התמונה כי אני יודעת שהיא עשתה את זה מהלב, והרגשות של השני יותר חשובים לי. למה לי להתחיל לריב איתה על תמונה?!? מה כבר קרה? אפשר להתרגל!

As היחידה

New member
סורי שושי ../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל הבחור עשה לך דבר נחמד ויפה ואת עושה סיפור ענק בגלל מראה אז תשימי שתיים עם לא בא לך.. או את המראה שהוא נתן לך תשימי במקום אחר...

נינושש

New member
לדעתי..

לדעתי זה יפה מצידו מאוד שהוא משקיע בך.. ואפשר לדעתי לתלות שתי מראות בחדר.. אני מאוד אוהבת מראות ואישית הייתי מוכנה שיהיו לי גם 1000000000 מראות בחדר... ותמיד טוב לשנות קצת דברים...! ואם לא בא לך לתלות שתי מראות בחדר את יכולה לתלות אחת מהן במקום אחר בבית...

BaBy LiS

New member
ברור שאת אוהבת 10000 מראות.. ../images/Emo3.gif

להסתקל על עצמך... חיחי.. סתם מוואה

נינושש

New member
חח נכון ..!

אני כל היום עומדת מל המראה סתם ככה... רק להיסתכל על עצמי... חחחח

ת מ ו ז

New member
הוא פשוט חמוד באופן שתלטני!

תראי, אין לי ממש מה להציע לך, מה שהיה כבר היה. אבל... לדעתי את פשוט לא צריכה להעלב מזה, ברור שגם לך יש רצונות/דעות/מחשבות זה שהוא לא שאל אותך עליהם, זה בהחלט מעצבן. לדעתי הוא בסך הכל רצה להפתיע אותך. בקיצור דברי איתו עלזה וזהו:)

BaBy LiS

New member
תתלי אחת מהמראות בסלון או במקום אחר

אבל לריב על מראות..!? לא נראה לי הגיוני.. ונראה לי אני מכירה מלאן אנשים שיש להם יותר מ-2 מראות בחדר... מתה עלייך מוואה ליסוש

שושי שושי שושי...

ברור שאת מעריכה את המתנה ואת האיכפתיות של דרור אבל גם אני חושבת שצריכים להתייעץ קודם..אולי היה סתם מביא לך אותה קודם ואת היית מחליטה איפה לשים אותה. אני לא אוהבת בכלל שנכנסים לי לחדר אז שתולים בו משהו זה יותר גרוע. חוצמזה אין לי עוד איפה לתלות הקירות שלי מלאים בפוסטרים...חחח נמנמ אמא באמת פעם שמה לי איזו תמונה ואני התרגלתי כבר,אחרי הכל זה בא באמת מהלב ולא היה איכפת לי כל כך..אבל עכשיו עדיף שלא יתקרבו לחדר שלי..גרררר!.. חחחח... קיצר,את תתרגלי למראה..ואם לא שימי שתיים,יותר טוף..לא?
ביוש, דרוש.

שושי...

אני חושבת שהוא בסך הכל עשה הכל בשביל לשמח אותך הכוונות שלו באמת היו חיוביות ואני בטוחה שהוא לא עשה את זה כדי לפגוע ברגשות שלך... וזה לא כזה נורא כמו שאת מתארת את זה.. את קצת קטנונית... הוא בסך הכל רצה להפתיע... אז את יכולה לשים 2 מראות או להעביר אחת למקום אחר בבית אני לא חושבת שזה כזה עקרוני... לא היית צריכה לבאס אותו היית מעבירה אותה מקום וזהו.. צריך לקחת דברים בפרופורציות ולא להעלב מכל דבר קטן.. אני בטוחה שכשאמרת לו שזה פגע בך הוא הרגיש ממש לא נעים... כי הוא רצה להפתיע אותך ואם הוא היה מתייעץ איתך לפני זאת כבר לא הייתי הפתעה... יכלת להגיד לפי דעתי המראה הזאת יותר מתאימה במסדרון... או בכל מקום אחר ופשוט להעביר אותה וזהו... אני בטוחה שזה היה נותן לו הרגשה הרבה יותר טובה... כשיש קשר זוגי צריך לראות גם את הצד של מי שאיתך... לא לראות דברים רק מנקודת התצפית שלך... מצטערת שאני קצת מבקרת אותך... וזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה.... אבל באמת שזה מכוונה טובה... כי לפעמים צריך להסתכל גם על הצד השני לפחות זה מה שאני חושבת...את יכולה להסכים איתי או לא.. זה כבר שיקול שלך...

spirit noa

New member
שושי שושי ../images/Emo23.gif lvoeeeee

חח אוי שושי.. דרור אוהב אותך, ואת יודעת טוב מאוד שהוא רק רק לטובתך, שיהיה לך כיף ושתרגישי שאכפת לו ממך ושהוא אוהב אותך הכי שבעולם, ורוצה להעלות לך חיוך על הפנים, ותאמיני לי שאם הוא היה יודע שזה מציק לך לשים את המראה בחדר, הוא לא היה עושה את זה , הוא רק רוצה לטובתך, ואם הוא היה יודע שזה מציק לך הוא בכלל לא היה חושב על הרעיון לשנות לך דבר בחדר. ואני חושבת שזה לא צריך להציק לך,
מה רע בשתי מראות בחדר?
,

enjoi butterfly

New member
פיתרוון......./images/Emo13.gif אז ככה מאוד פשוט...

לי אין מראה בחדר... אז תבחרי אחת ותתני לי גם תרגישי טוב וגם אני ירגיש סבבה כי אז יהיה לי מראה... ועם לא אז תגידי אני יקרה אחת לאצמי.... בקשר לבעיה הממש קטנה צרות של עשירים... כאליו מה הסרט פשוט תלי שני מראות וזהו.. ועם לא אז האפשרות האשונה גם סבבה..

מצב לא פשוט...

ואפשר להסתכל עליו במיקרו או במקרו...להסתכל על זה כ"רק מראה" או לחשוב "זה סממן של משהו אחר". אני חושבת שלדבר איתו זה חשוב. אם המראה שאת קנית לא מאוד חשובה,אז לאפסן אותה בינתיים, או באמת להציב את שתי המראות. ולהיות עם היד על הדופק...כדי שקודם כל הוא לא יעלב, ודבר שני-כדי לראות שלא מדובר ב"השתלטות". אני שמחה לקרוא שבן הזוג שלך חושב עלייך

sh53

New member
יש לאשה הזאת בלוג מקסים

אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב שם (קישור בכרטיס האישי).

הייתי שמחה...

לא היה לי משנה אם הוא שם שם מראה יותר יותר גדולה ממה שאני בחרתי. אחרי הכל אני סומכת עליו, והוא יודע מה אני אוהבת ומכיר אותי (במקרה הזה, אני מעמידה את עצמי בנעלייך רק שמדמיינת את התרחיש קורה עם בן הזוג שלי.)

למעלה