• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
../images/Emo77.gif

מי מאיתנו לא אוהב לקבל/לתת
? וכמובן כמה שיותר
אז יותר טוב בלב ויותר שמח לנו. עד כמה חשוב לכם לקבל או לתת מתנות בתוך המערכת הזוגית שלכם? האם מתנות זה משהו מיוחד ובומבסטי ששומרים לימי הולדת, כדי שלא נרגיש שכל שני וחמישי אנו מחליפים בינינו מתנות? האם מתנות זה משהו שצריך לתת מידי פעם אחד לשני כדי לשמר את החברות שבינינו? האם יש לכם העדפות למתנות מסוג מסויים? איך אתם בוחרים את ה
בשביל הצד השני? מתנה - קונים או מכינים לבד? מה עדיף מבחינתכם? קיבלתם מתנה שנראית לא מי יודע מה
, אבל אתם יודעים כמה המתנה יקרה לצד השני, כמה עבדו ועמלו בשביל המתנה הזאת. איך אתם מגיבים במקרה כזה? האם יש לכם פני פוקר ואתם יודעים לחייך במקרה כזה ולומר תודה, או אולי אתם לא יכולים להעמיד פנים ומצב כזה הוא בבחינתכם לשקר למי שאתם הכי אוהבים?

As היחידה

New member
../images/Emo9.gif מתנות.... חיחי ../images/Emo23.gif

אמ... אני אוהבת מתנות שמכינים לבד.. כמובן שאם אני צריכה לבחור בין דובי ענק לבין ברכה הייתי לוקחת את שניהם! או את הדובי! חחח אני פשוט מתה על דובים..
חיחיחי.... ואם יש מתנה שאני לא אוהבת אני לא אשקר .. אני לא אגיד מה אני חושבת עליה אני אתחמק.. אבל היא תהיה חשובה לי מאוד!

H i L o N e T

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif. ../images/Emo54.gif

עד כמה חשוב לכם לקבל או לתת מתנות בתוך המערכת הזוגית שלכם? מתנות לא ממש מעניינות אותי
האם מתנות זה משהו מיוחד ובומבסטי ששומרים לימי הולדת, כדי שלא נרגיש שכל שני וחמישי אנו מחליפים בינינו מתנות? לא ידועת... האם מתנות זה משהו שצריך לתת מידי פעם אחד לשני כדי לשמר את החברות שבינינו? לא חייב. לדעתי מתנות לא מסמלות הרבה... האם יש לכם העדפות למתנות מסוג מסויים? לא ממש איך אתם בוחרים את ה
בשביל הצד השני? לפי דברים שהוא אוהב מתנה - קונים או מכינים לבד? להכין לבד, מראה שזה יותר מושקע ועשיו ביותר אהבה מה עדיף מבחינתכם? לא ממש משנה לי
קיבלתם מתנה שנראית לא מי יודע מה , אבל אתם יודעים כמה המתנה יקרה לצד השני, כמה עבדו ועמלו בשביל המתנה הזאת. איך אתם מגיבים במקרה כזה? האם יש לכם פני פוקר ואתם יודעים לחייך במקרה כזה ולומר תודה, או אולי אתם לא יכולים להעמיד פנים ומצב כזה הוא בבחינתכם לשקר למי שאתם הכי אוהבים? אני אעריך כל דבר שייתנו לי, לא נראה לי שאני אטרף לזייף חיוכים.

למעלה