../images/Emo77.gif
לפני בערך חצי שעה חזרתי לבית
הייתי עם אחותי והאחיינית שלי המתוקה בקניון בכפר סבא. טיילנו קצת פה וגם קצת שם ואז נכנסנו לחנות של
. סרקנו את כל המדפים בחנות, "שטפנו" את העיניים כמו שצריך וכמובן שנהנינו מאוד - ואז ראיתי את מה שפעם רציתי לקנות ולא קניתי משום מה (לא יודעת למה אפילו, אולי זה היה מוקדם מדיי בשבילי?) - 2 מחזיקי מפתחות שעל כל אחד מהתליונים שעליהם מתנוססים השמות של שנינו
. איך שדבר כזה קטן קטנטן עושה לי טוב על הלב, יאמי
אז קניתי 2 מחזיקי מפתחות עם תליונים - על אחד מהם כתוב השם שלי ועל השני כתוב השם שלו. אמרתי למוכרת לארוז עם עטיפת מתנה וכמובן עם פרח יפה את המחזיק מפתחות עליו רשום שמו, זה נראה לי כל כך טבעי שהשם שלו יהיה אצלו והשם שלי יהיה אצלי. בדרך חזרה הביתה חשבתי על זה שוב ושוב. עטפתי את התליון עם השם שלו, כדי לתת לו אותו במתנה - כשבעצם אני רוצה שהשם שלו יהיה אצלי והשם שלי יהיה אצלו. מה דעתכם? האם יש חוק בלתי כתוב שאנשים שנמצאים בתוך מערכת זוגית וקונים תליונים עם שמות, כל אחד מבן/בת הזוג הולך עם התליון כשהשם של הבן/בת הזוג מתנוסס על התליון? בהתחלה הרגשתי שזה כל כך טבעי שאלך עם השם שלי, השם שלי מלווה אותי כל הזמן, השם שלי הוא שלי אז למה שהוא יהיה אצלו - האם זו רכושנות כלפי השם שלי? אחרי כמה זמן של חברות ביניכם קיבלתם בעבר משהו דומה? (שרשרת עם שמות, תליונים, חולצה עם השם שלו/שלה, מגבת שנושאת את שמו/שמה).
לפני בערך חצי שעה חזרתי לבית