../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo79.gif

חשבתי לעוף לזרועותייך פשוט... ליפול עלייך לא איכפת לי שיש לך אישה ביד, לא מפריעה לי שיש לך אהבה בלב. אתה טוען שאתה הטיפוס הנאמן... רק אני יודעת כמה בלילות אתה חרמן. ...אני בחורה טובה... בך לא משתטה לאן שהרוח שממך באה,לשם אני נושבת לא מפתחת ציפיות,אבל מכירה ברצונות מבטינו ניפגשו רק פעם אחת, פעם אאחת שהספיקה לשבור אותי לכל החיים- לרצות בך למשך ימים ארוכים חודשים נצחיים... כיף לה...שאתה נאמן. כיף לה שאליה כל לילה בגללי אתה מגיע חרמן. בסוף עוד נממש את זה...

שמים1

New member
ים של תחושות ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

נשיקה מרחפת על שפתיי לוחשת וכולי כבר לבה רוחשת.. עוטפת רותחת בים של תחושות בוערת רוצה עוד ים נשיקות..... בים של תשוקות טובעת אובדת שפתיי נצמדות מרגישות את חומך לשונך בתוך פי רוקדת ריקוד פתלתל של אהבה שפתיי נפשקות נשמתי נעצרת נשקתי אותך נשיקה מרפרפת... ובערתי...באש שלהבות

ערן65

New member
תחושות

תחושות מהבהבות סביבי כגחליליות-אש קטנטנות נוגעות ולא נוגעות ואני מרוב תחושות כבר לא מאמין לאף תחושה ורואה רק גחליליות מהבהבות נעלמות כשעמוד השחר מבצבץ בפאתי מזרח.

שמים1

New member
שחר ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

כאשר עמוד השחר מבצבץ בפאתי מזרח עיניך יהבהבו אלי כגחליליות אש קטנטנות ידך נוגעת לא נוגעת ליבך עוטף ונעטף ואני אסער אליך בים של תחושות כל יום מחדש.

ערן65

New member
בוקר עלה

בוקר עלה ציפור מצייצת ואגל טל נושר משערך ידך חובקת כתפיי ופיך מגשש אל שפתיי ועיניי רואות רק אותך.

שמים1

New member
בוקר עלה ../images/Emo79.gif

בוקר עלה ואני נרגשת ציפור שיר את אהבתך לוחשת אגל טל שנשר מליבי ידי שמגששת את גופך חובקת ואותי ששרה לך אהבה. ערן , אתה כותב נפלא

ערן65

New member
תודה

תודה שאת עמי עת קרן שמש נושקת צווארך כמו ששפתיי טמונות בשערך להריח ריח שחרך ובושמך רענן כגופך שסודותיו חפצתי לגלות.

שמים1

New member
סוד ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

קרן שמש נושקת צווארי ואני אשק לטיפות הטל הנוצצות על שפתותיך עם שחר במבט יוקד אחבוק את הזוהר הקורן מעיניך את נשמתך הנושמת אותי בלגימות קטנות של תשוקה גופי ימתיק לך סוד.

ערן65

New member
אנשק גופך

אנשק גופך עוטה הסוד ברכות. בתשוקה, בתאווה אראה פנייך זוהרות ואנשום הבל נשימתך מתאבך מול פניי.

למעלה