77punk

omerdo

New member
../images/Emo77.gif77punk

למי שלא שם לב, מתישהו כתבתי כאן בפורום על אתר ממשיך דרכו של go britney. האתר - www.77punk.org, מציע כל יום סרטונים, ןקבצי שמע, מדהימים ומקוריים... תכנסו, ותראו שכבר פחות חסר go britney. בין מה שתוכלו למצוע כרגע באתר: סרטוני וידאו של סלייב ובייבי מDWAD TOUR, סטרונגר מאופס טור, קטע מספיישל חג המולד של האוסבורנס שבו הופיעה בריטני(שדרך אגב היה היום בMTV בשעה 22:00), קטע הפלייבק שהיה מאחורי אופס בDWAD TOUR (לא לייב), אקפלות של אנטיספייטינג, MATM, רמיקסים ועוד ועוד... כנסו
ואם כבר אני פה, אז הנה משו על טוקסיק לדעתי... לדעתי, הוא ישבור שיאים או משהו... הוא ממש ממכר, אני בפעם הראשונה ששמעתי אותו בקטע קצר מתוך השיר, ישר התאהבתי, וידעתי שזה השיר שאני הכי אוהב בדיסק... וגם שמעתי אותו בביצפר, ומישהי שלא אוהבת את בריטני(בשפה עדינה) שמעה, ואמרה לי(כי היא יודעת שאני מעריץ) שהשיר יפה, ולקראת סוף השיר שמעתי עותה מזמזמת(אחרי שמיעה אחת!) "
יור טקסיק...
" אז כמו שאמרתי, לדעתי השיר יעשה מהפך לגבי בריטני בעולם... וגם אני מקווה שבריטני תוציא לו את הקליפ הכי יפה שהיה היום!!! ז'תומרת, אני אוהב את הקליפים של בריטני, אבל בינינו, הם לא מדהימים עד כדי כך, ומהפך לא יזיק... אני יודע שזה לא היה קשור אבל כבר כתבתי את זה מקודם, ולא ידעתי איפה להכניס את זה, אז העתקתי והדבקתי את זה פה... לילה טוב
ודרך אגב אני לא כותב מהבית כי המחשב שלי מקולקל, והוא בתיקון, אז סביר להניח שאני לא יגיב על תגובות להודעה... אז עוד פעם, לילה טוב
ועוד דרך אגב קטן, קצת אחרי החופש אני ישים פה תמונות של חדר בביצפר שלי שאני מעצב(אני במגמת עיצוב, למי שלא יודע) וזה פרוייקט עם ציון, ואני כל יום בחופש שלי נמצא בביצפר ועובד על זה... אז עוד פעם, והפעם באמת, לילה טוב
אמאלה
הסתכלתי למעלה... איזה מגילה!!! תשתדלו לקרוא, למרות שאני יבין אם לא...
לילה טוב

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo93.gif

ראיתי את הרבע שעה הראשונה,ולא היה מעניין אז סגרתי ת'
....
אבל
על העידכון לגבי 77punk.... ו...לילה טוב
/בוקר טוב
/צהריים טובים
... נ.ב מחכה לתמונות,אגב איך אתה מעצב בדיוק את החדר
ז"א תמונות וכאלה,של מי/ה

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאבל.....אבל.....

עכשיו נזכרתי שהאתר נסגר עד לראשון בינואר.....
=/

למעלה