תיבת ההפתעות

המונשרי

New member
../images/Emo77.gif תיבת ההפתעות

בואו והפתיעו בגילויים מרעישים. אילו 5 עובדות אף אחד לא יודע עליכן? [ ואולי אף פעם לא ידעו
]. אתחיל אני דוברת 3 שפות ברמת שפת אם - מבינה 5 .{לא גב' זליבנסקי , לא כולל שפת גימל}
וגם לא אידיש... חוטאת בכתיבת שירים.
מתעניינת במיסטיקה / טארות/ קבלה .
ילידת שנת סוס האש עפ"י ההורוסקופ הסיני - ( דבר שמתרחש אחת ל60 שנה - פעם היו ממיתים ילדים שנולדו בשנה זו מחשש שהם מביאים מזל רע ).
אוספת בשמים.

שלוש שפות ברמת אם ?? יפה !!

אילו שפות ? נו, אם את מתעניינת במיסטיקה וטארוט את יותר ממוזמנת לבקר בפורום שלי (121 מספרו). שנת סוס האש - מעניין ! יש לך קצת כתובים בנושא ? אוספת בשמים - מלאים או בקבוקים ריקים ? אני אישית לא משתמשת בבשמים. אוהבת קרמים עשירים וריחניים.

חמש עובדות עלי:

שאולי לא ידעתן.... בעבר חטאתי בכתיבת סיפורים אירוטיים. הם מפורסמים תחת ניק ניים אחר באתר מאוד ידוע וותיק ברשת לסיפורים מסוג זה. אני אוספת ספרים וקלפי טארוט. לא מסוגלת להיכנס לחנות ספרים מבלי לרכוש לעצמי ולו במינימום ספר אחד. וקלפי טארוט? אהבתי הגדולה והיקרה מאוד. יש לי אוסף של למעלה מ- 15 סוגים שונים והיד עוד נטויה !! אני משוגעת על תשבצים/סודוקו/חידות מחשבה.... כל חודש אני רוכשת לעצמי את "ניקוי ראש ענק" ונהנית עד מאוד לפתור את התשבצים המקולטגים כ"למקצוענים בלבד". אני יודעת לבשל טוב מאוד ולעתים אף נהנית לחטוא ולהמציא מתכונים משל עצמי אבל לא יודעת לטגן או לאפות. אני מאוד אוהבת פיות, גמדים, אגדות, דמיון וכל מה שקשור לעולם הפנטזיה המתוק (לא הסגנון של הארי פוטר וקוסמים למיניהם).

המונשרי

New member
מתה לדעת

מהו הניק ניים הזה....[ חצי ממלכה בעבורו ]. תשבצים - גם מכורה , דבר ראשון שאני פותחת בעיתוני סופ"ש זה התשבץ ואחריו ההורוסקופ. לגבי הטארות - משהו אקטואלי - בתוכנית הבוקר של היום בערוץ 2 התארחו שתי מיסטיקניות : ריקי קיטארו ועדי אשכנזי ( לא הסטנדפיסטית) הן נתבקשו לתת תחזית לשנת 2007 . ריקי (שניבאה בהצלחה את מקום תפיסתו של בני סלע) הפגיזה - ולהלן מעט מנבואותיה לשנה הצפויה: בוש יהיה חולה מאד. ארה"ב תפגיז את הכור האיראני. בישראל תהיינה 7 רעידות אדמה !! וצונמי
אמאל'ה. תפרוץ מלחמה בעוד כמה חודשים
קצב, חלוץ, פרץ, אולמרט - יוחלפו / או לא ישרדו כהגדרתה. הדולר יתאושש. ביבי , ברק יגיעו לשלטון ( בעניינו של ביבי - הקשר בין ההון לשלטון יתחזק- כמה לא מפתיע). ו...... לציפי ליבני יש סיכוי טוב להיות ראש ממשלה. המיסטיקנית השניה - עדי- הייתה פחות נחרצת ופחות פסימית. באיזה שהו שלב התפתח ויכוח ביניהן - אודות הנבואות. אז ריקי - "זרקה" לכיוונה {בלווית חיוך כמובן} : "אל תשכחי מי גילתה אותך".

חצי ממלכה לא מספיקה ../images/Emo3.gif

האמת, לא יודעת למה אני לא מרגישה חופשי לפרסם את זה... זאת אומרת שאני אסנת כתבתי את הסיפורים הללו. הם אמנם אירוטים אבל כתובים טוב מאוד (בצניעות כמובן חחחחח) אפילו לחברות קרובות שלי לא מרגיש לי נוח להראות את הסיפורים הללו, אולי בגלל שהם מתקופה אחרת לחלוטין בחיים שלי ואם מוציאים את האירוטיקה אז אפשר ללמוד הרבה מאוד מה עבר עלי אז פעם מזמן. ריקי קיטרו שנויה במחלוקת. היא מציגה את עצמה כמכשפה ואוהבת לנבא את הפסימי והשלילי. היא העידה על עצמה כך לא מזמן. הבן שלה זיו היה גולש פעם הפורום שלי, הוא כתב ספר מדהים על פיות ! ממש מחקר אמיתי. פעם עם כסף מיותר אני ארכוש את הספר בשביל ההנאה ותו לא. כשמזמינים אותי אגב לתכניות טלויזיה על מנת לתת תחזית כזו או אחרת אני משיבה בשלילה. לא אוהבת תחזיות בכלל ותחזיות שנתיות למדינה בפרט. לא חושבת שזה מדויק ו/או אפשרי להיות מדויק אם כי עם עצמי אני משתעשעת לעתים ואף מדייקת ביותר.

המונשרי

New member
ההזמנות לטלוויזיה

חכולות להוות מנוף פירסומי / שיווקי מעולה. כי מספיק שתקלעי רק בחלק מהחיזויים. הדבר ידבק בך. ותמיד יזכרוך כמישהי שחזתה משהו שהתממש. לגבי מה שכתבת שלפעמים את משתעשעת עם עצמך ומדייקת ביותר- אצלי קוראת תופעה מוזרה - הקלפים שלי מתארים לי היטב את המצב בעכשווי ( שהוא נהיר לי בלאוו הכי) ומסרבים לגלות מה צפוי לי בעתיד. [ ואולי יש להם סיבה מעולה לכך - רק שהיא נסתרת מבינתי]. אוסנת, האם תרימי את הכפפה - איך את רואה את השנה הבאה עלינו ( לטובה נקווה).---> ולו על קצה המזלג. אולי לא הכל שחור ושלילי כ'כ...

הסנדלר הולך יחף

מאוד קשה להיות אוביקטיבים לגבי עצמנו לענין קריאה בקלפים. הרי לכל קלף יש כל כך הרבה משמעויות והקשים שונים. רק אחרי מדיטציה מאוד מכוונת אני יכולה לקרוא לי בקלפים. לא, לא מרימה את הכפפה. אני לא עושה תחזיות שנתיות למדינה ובכלל. לא עוסקת בקריאת עתידות. סורי :)

nataly36

New member
5 עובדות מפתיעות עליי? אנסה.

1. אני דוסית, בעצם הרבה יותר ממה שנשמע מדבריי ותחומי ההתעניינות שלי! 2. אחד ה"תחביבים" שלי אם אפשר לקרוא לזה כך, זה היסטוריה , קוראת אנציקלופדיות היסטוריות בצורה שיטתית! (ואני בכל זאת שפויה!!!) 3. יש לי בת עם צרכים מיוחדים. בת שלימדה ושינתה אותי המון המון. 4. יש לי קשר מאד מאד רופף עם משפחת המקור שלי, למרות שזוהי משפחה עניפה מאד. רחוקה מאד (פיזית ונפשית כאחד) מהם. 5. אני מנגנת בחליל, חלילים שונים ליתר דיוק, אבל מרגישה שזה כל כך אישי שאני כמעט ולא מנגנת בנוכחות אנשים. למרות שאני מנגנת די טוב. כרגע לא עולה לי עוד....

המונשרי

New member
מחתברת לנושא

ההיסטוריה - במיוחד תק' יוון ורומי העתיקה. והייתה בחיי גם תק' שניגנתי בחליל אבל זה היה באופן חובבני. [ בפסי מצאתי את האפיקומן - זה מה שעלה בדעתי לבקש...
- זה היה בעידן הטרום מחשבי - כשהילדים עדיין שיחקו בדוקים, חמש אבנים ותופסת].

nataly36

New member
בעיני לנגן , מעבר ליופי המוסיקלי

שהוא ללא ספק חשוב. כי מוסיקה זה דבר אדיר בכלל. זו אפשרות לנשוף החוצה את כל מה שאני חשה - שמחה ועצב כאחד. להביע רגשות שלא תמיד אפשר במילים או בדרכים "מקובלות" אחרות. אחרי נגינה ארוכה ולבבית, אני חשה מרוקנת אך שמחה כמו "עייפה אך מרוצה".... למרות שאף אחד אחר פרט לי לא "יודע" מה אני מביעה, נראה לי נורא חושפני לנגן לפני אנשים אחרים, בכל אופן זרים. לפני הילדים שלי ובעלי לא איכפת לי בכלל. כי כנראה גם את כל הרגשות שלי אני יכולה להביע לפניהם. אם אהבת את זה כילדה, גם כיום תאהבי, גם אם זה ברמה של בטהובן....!
חוץ מזה שבטהובן כבר היה אחד, לא צריך עוד!!!
לגבי ההיסטוריה, יין ורומי העתיקה היא תקופה שיש המון מקבילות להיום - גם בקטע הבין לאומי של השליטה והתרבות וגם בתכנים. אהבתי את התקופות האלה עד שלמדתי אותן יותר לעומק - גם היוונים וגם הרומאים, היו כל כך רעים ומרושעים שזה שבר לי את הרומנטיזים שחשבתי שתקופות אלה מיצגות.... היתה לי תמונה לא מדוייקת של התקופות.....

המונשרי

New member
אכן

ארה"ב היא בהחלט המקבילה לרומי של אז. המעניין הוא שתמיד חשבתי שפעם היה יותר פשוט לחיות ( אולי הייתה זו תפיסה נאיבית / רומנטית שלי של הדברים). ככל שהתעמקתי לקרא וללמוד את העובדות הגעתי למסקנה -שבצד ההמצאות /הגילויים הנפלאים שליוו את התקופות הנ'ל היו גם מעשי אכזריות בלתי נתפסים כיום.[ כנראה שהרע והטוב צועדים יד ביד לאורך ההיסטוריה]. ומה שיותר חשוב הוא הטבע האנושי שאינו משתנה.משום מה, נהוג לחשוב שפעם האנשים היו אחרים ושונים ממה שהיום. לי נראה שגם כאן דבר לא השתנה , למעט הטכנולוגיה - שמקלה על הקיום האנושי אך גם גורמת לניכור ולבדידות. לגבי המוסיקה - אכן בטהובן אין בילתו ( למרות שאוהבת לשמוע גם את ויולדי ושופן) מוצאת בשנים האחרונות - כמו אצל שאול המלך - שהמוסיקה משפיעה בצורה מרגיעה ביותר.

אני אוהבת ידע

וכל הכבוד לך על קריאת האנציקלפודיות !! זה וואו אחד גדול מבחינתי. את רוצה לשתף על הצרכים המיוחדים של הבת ? מעניין לקרוא את שאת כותבת.... דווקא הדוסית לא הפתיע אותי. חשדתי בכך חחחח איך זה דווקא במשפחה דתית עם ערכים שמבוססים על אחדות המשפחה, אין לך קשר עם משפחת המקור שלך ? אני כבר כמה שנים - למען האמת מאז שאבא שלי נפטר לערך - בקשר רופף עד כדי כמעט ולא קיים עם הצד הזה של המשפחה. לי אישית זה כואב ועצוב אבל השלמתי עם כך.

nataly36

New member
חשדת בזה?../images/Emo3.gif

זה נשמע מסוכן ומפחיד!!!
האמונה הדתית והרצון לקיים את התורה הם משהו מאד מאד מרכזיים בחיי. אבל אני לא מתחברת ל"דתיים" במובן של רבנים, אחידות בכל (בעיקר במחשבה) וחוסר שאלת שאלות.... בשאלה שלך לגבי המשפחה המורחבת יש הנחה שאינה מדוייקת - מי אמר שאצל דתיים יש ערך שהוא אחדות המשפחה??? יש ויש כמו שאומרים. לגבי המקרה הספציפי שלי - התשובה דווקא מאד מתאימה לפורום ולנושא שלו - המשפחה שלי , למרות שחיצונית נראת מוצלחת מאד, הם בעצם אנשים די מגעילים. חלקם מרושעים ממש, אנוכיים, קשים עד לאכזריים..... ומעבר לילדות העצובה שזה יצר והשאיר לי כזכרון, זה אנשים שלהיות איתם במגע - זה ההיפך המוחלט של צמיחה רוחנית. אני חשה שאני נובלת ממש בחברתם. זה מביא אותי למקומות שאני לא רוצה לחזור אליהם. זה עושה לי רע ממש. שלא יובן לא נכון, אני בקשר סביר עם כולם. כאשר נפגשים, מדברים וצוחקים - אבל מבחינתי זה חייב להיות מעט מאד פעמים ולמעט מאד זמן. גם לא יכולה לחשוב על ללכת ל"שטח שלהם" - כלומר לבוא אליהם. נפגשים בדרך כלל בשמחות.... וגם זה לא תמיד. לפני כמה חודשים אחיין שלי - בן של אחי - התחתן, וממש לא התחשק לי ללכת לחתונה, הייתי אז אחרי לידה, עייפה נורא - ומכאן גם חלשה ופגיעה יותר נפשית - שזה אומר לא מחוסנת מספיק נפשית כדי לעמוד בחברתם - אז לא הלכתי. ונראה שהם הסתדרו מצויין בלעדיי!!
סוג הקשר איתם הוא בחירה שלי. בחרתי גם לעזוב את עיר מגורי הוריי - שם הם כמעט כולם התקבצו סביבם... (פרט לאח אחד שהתרחק צפונה, בעוד אני גרה בדרום) . מה גם שבניגוד לכולם שם, לי מתאימים מגורים בכפר קטן, בבית עם גינה בעוד הם כולם בבנייני דירות ..... זהו בגדול.

מילת המפתח כאן היא בחירה

ואת עשית את הבחירה הנכונה והטובה עבורך אני שמחה ומאושרת בשבילך שאת שלמה עם הבחירה שלך. גם אני עשיתי בחירה והתנתקתי משניים במשפחה שלי - אך לעתים הבחירה הזו קשה לי. אני שלמה איתה כי אני יודעת שהיא הכי טובה ונכונה לי, אבל לעתים יש לי את הקושי. מורידה את הכובע בפנייך יקירתי ולגבי משפחה ודתיים - סטיגמה לכל דבר.

מממאיה35

New member
5 עובדות עלי

שאף אחד לא יודע? לא יודעת אם יש כאלה.. אבל בטח כאלה שאתן פה לא יודעות עלי..
הייתי צמחונית 15 שנה וחזרתי להיות קרניבורית לפני שנה בערך. מאז אני לא מפסיקה לאכול בשר, בעצם בעיקר עוף.
אני רוכבת על טוסטוס
יש לי חתולה חמודה
אני מרכיבה פאזלים בכמויות
זה סוג של מדיטציה עבורי.
אני תל אביבית מלידה
למרות הניק שלי פה - אני לא בת 35, הרבה פחות מזה

אז למה .35 ??? מצחיקולה

איך חוזרים לאכול בשר אחרי תקופה כל כך ארוכה של צמחונות ? פאזלים ? כל הכבוד לך !! זו אחלה תרפיה אבל המקסימום שהגעתי אליו זה פאזל של מעין בן 250 חלקים בלבד, ואת לא רוצה לדעת כמה זמן זה לקח לי להרכיב את הכל. תל אביבית מלידה ? זה כבוד ! חחחחחח

טל30י

New member
עונה

אני חושבת על זה ומדהים אותי לגלות שנראה לי שיודעים עליי הכל. זה די מטריד לחשוב על זה..:) אה מצאתי, אני לובשת גטקס מתחת למכנסיים כי קר אבל זה בעלי יודע. פולניה או לא ? אוהבת את הסדרה תשוקות שהיתה פעם בערוץ 3 , גילוי מביך, תודו. אוהבת מוזיקה מזרחית ואפילו ערבית, במיוחד לרקוד. טוב אין לי יותר. בהחלט משימה טובה לבוקר חורפי !

למעלה