שרשור- מה קורה-

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שרשור- מה קורה-

לאור העובדה שאני רואה עוד שניה שיחים מתגלגלים ברוח בפורום, שירשור התפקדות ומה שלומכם.
איך היה החג ומה עשיתם?
האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ?
מה עשיתם עד כה?
תמונה כל שהיא של התקדמות

innocence

New member
כדי שהפורום יחיה

איך היה החג ומה עשיתם? היה בסדר, אפילו קצת נחמד. האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ? לא. אין לי מכונת תפירה ובכלל אין לי חשק לכלום (מה גם שלא לגמרי החלטתי מה אני רוצה) מה עשיתם עד כה? כלום. תמונה כל שהיא של התקדמות. במקום תמונת התקדמות נשים לכם תמונה מארוחה משפחתית שהיתה לי ביום שבת^^

XannieChan

New member
-שיח מתגלגל-

איך היה החג ומה עשיתם? חג? איזה חג? היה חג? במילים אחרות - כלום. האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ? קוספלי קיץ? לא, אני לא בארץ בכנס אבל אני כן מתחילה לעבוד על 2-3 קוספליים להולנד החודש מה עשיתם עד כה? כלום, כלום, כלום ~ תמונה כל שהיא של התקדמות - אין?

D N ANGEL GRIL

New member
*צריכה בכלל ללמוד לספרות*

איך היה החג ומה עשיתם? הוא היה נחמד בעיקר הייתי אצל חברות,וקצת בבית לצערי חוץ מזה שמבחינתי..אניכבר הרבהה זמן בחופש XDD האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ?ששש....לא XD צריכה לקנות בדים...אבל אני כן מתחילה שמלה שרציתי לתפור הרבה זמן~ מה עשיתם עד כה? מצאתי את הגיזרת חולצה שלי?D:" והוצאתי בשביל השמלה החדשה גזרה.. תמונה כל שהיא של התקדמות אני לא חושבת שתמונות של גזרות זה מעניין XDD ואין לי תמונה יותר טובה להוסיף~

Mana Sama

New member
מעו~ >:

איך היה החג ומה עשיתם?היה נחמד..ארוחת חג+ביקור קצר ברחובות,בשישי הייתי ברוקי ובשבת סתם השתעממתי XD האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ? לא,אין לי בכלל רעיון >.< מה עשיתם עד כה? שום כלום תמונה כל שהיא של התקדמות ;___;

Serf SaN

New member
חג? איזה חג?

החג דיי הסתכם בעוגת גבינה שאכלתי ביום ראשון בבוקר. סגרתי את החג בבסיס. ולמרות מה שזה נראה, ממש ממש נהנתי. היו צחוקים ודאחקות מטורפים. XD וכשירדנו מהשמירה, מרוב שהיה כיף, אמרנו שאיזה חבל שאין לנו עוד איזה משמרת או שניים. קוספליים.. הקיץ? עדיין לא. התחלתי לעבוד על הקוספליי לאירוע קוספליי (למקרה שיהיה אחד כזה), וסיימתי לא מזמן קוספליי ארון נוסף. אה, ועשיתי עוד קוספליי ארון (נוסף נוסף) סתם כי התחשק לי, אתם מוזמנים להציץ בקוסקום שלי. התקדמות? אני אשמור לעצמי. :)

גוליאן22

New member
יהיה טוב

חג היה בסדר בהתחשב שהיקפיצו אותי לבסיס בגלל כוננות חצי חג בבית וחצי בבסיס קוספליי קיץ ? כן היתחלתי לעבוד קיניתי מכונה ולומד תמונה תהיה עוד מעט

Apushu

New member
well

החג עבר נחמד, קצת בלתי אכיל אצל הדודה O_O שתהיה בריאה. כיף עם חברים יומולדת לאבא אין לי כלום ._. שום קוספליי ;; , גם כי אני לא אהיה פה בקיץ O: דמט רציתי לעשות כ"כ קוספליי של 07-גוסט =3= בכל מקרה, יש לי את הפיאה לקוספליי בחנוכה כבר D::::::: תמונות? הממ...כן ! שלי עם הפיאה.

אעעע. את נראית כזאתתת חמודההה3>

(או שמא אני צריכה לומר "חמוד"? ס-ס) גא.3> וממשממש תהני בארה"ב DDDD:

rocket

New member
תשובות (עם אזעקה ברקע)

איך היה החג ומה עשיתם?
האמת שהיה נהדר! היתי יומיים בטיול ברמת הגולן בשמורת יהודיה!
האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ?
לא. ובסוף יקרה מה שקרה בפורים ואני לא אעשה אותו בכלל :/
מה עשיתם עד כה?
כלום?
תמונה כל שהיא של התקדמות
אין :(

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifממיאו

איך היה החג ומה עשיתם?- החג היה מטורף הייתי ב3 ימים טיול בצפון והותקפתי ע"י חזיר בר האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ? לא אבל אני אמורה. תמונה כל שהיא של התקדמות אין :(

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני אפילו לא בטוחה

שיש דג כזה אמור . אז אמורה, זה פיקציה.

תשובותתת D:

איך היה החג ומה עשיתם? היה נחמד, הייתי אצל סבתא ואכלתי מלאאאאאא D: האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ? לא ;_; מה עשיתם עד כה? כלוווום. אבל אני הולכת לקנות בדיםםםם ביוםחמישי~ *פעםראשונהבחיים.סגסג* תמונה כלשהיא של התקדמות u_u..

Lightning9

New member
גם כן חג >>"

איך היה החג ומה עשיתם? הממ... למדתי למתכונת בהיסטוריה :/ האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ? לא. כי כנראה לא יהיה אחד. בעיות תקציב. מה עשיתם עד כה? כלום אוף זה היה כזה חופש מבוזבז ;-; למידה ולמידה ולמידה של מתכונת בהיסטוריה!~

saarshemer

New member
גם אני .........

איך היה החג ומה עשיתם? סבבה, אני מניח האם התחלתם לעבוד על קוספליי קיץ? התחלתי לחשובעליו....זה נחשב? מה עשיתם עד כה? הזמנה של פרופ מאסיבי תמונה כל שהיא של התקדמות ------->

למעלה