מתנות

../images/Emo77.gifמתנות../images/Emo77.gif

מישהו יודע איפה (חוץ מבאתר סוס) אפשר למצוא מתנות שקושורות לסוסים זה למדריכה שלי שעוזבת ומיצד אחד אני לא רוצה משהו יקר (משהו ממש פשוט של 25 שקל גג 50) ומצד שאני יפה ומושקע... לא מאפרות לא מציתים ולא פותחני בקבוקים סוס מלא בזה...יש אנשים שלא מעשנים או שותים!!! תודה מראש

אפשר אולי../images/Emo107.gif

ספל של סוס או משהו כזה... תחפשי-יש כל מיני ספלים עם סוסים בחנויות לכלי בית! את יכולה גם למצוא סתם איזה פסל יפה של סוס-או מגנט למקרר או משהו בסגנון...תחפשי בחנויות למתנות.

lereran

New member
חח

לי יש פסל בחדר מעור של סוס וכל האביזרים של דרס'ג בתוך כיסים ממש יפה קניתי את זה בחנות אחת בקניון אזריאלי אולי חנות מתנות או במלחה לא זוכרת עלה משהוא כמו 65 ש"ח זה בערך 6 ס"מ

PinkHorse

New member
נו תגזימי../images/Emo3.gif.

דווקא אפשר לקנות הרבה דברים יפים שקשורים בסוסים בפחות מ50 ש"ח..

PinkHorse

New member
פסלים/ספלים/חולצות/פוסטרים/בובה רכה

אלה ועוד ירצו מתנה ממש חמודה
.

../images/Emo42.gifלא יודעת מה איתכן אבל

אני לא הייתי קונה למדריכה שלי בובה או פוסטר וכל השאר נראה לי קצת מעל התקציב..לפחות אלה שאני ראיתי

Tamir The King

New member
סבתא שלי קנתה לי פסל

של סוס מברזל אבל זה עלה לפחות מאה שקל אם אתה רוצה להשקיע אני חושב שהיא קנתה את זה מדוכנים בדיזינגוף..

שירלי317

New member
לא נכון...

יש מלא תליונים באיזה 10 שקל.... לא חייב שהו מזהב או וואטאבר... תליונים ממש יפים בחנויות של חרוזים וכאלה שעולים בין 5 ל15... ואפשר צמיד למשל עם מלא תליונים קטנים... זה ממש יפה... גם אפשר להכין משו.. אני בעד להכין מתנות ולא לקנות.. אפשר נגיד להכין מפימו מגנט או תליון ממש יפה של ראש של סוס או פרסה או אפילו מחזיק מפתחות... ואפשר גם לקחת פרסה ולקשט אותה, להדביק עליה מלא דברים ולכתוב עליה "באהבה מ..." או משו כזה... יש לי עוד מלא רעיונות לדברים קטנים, חמודים ולא יקרים.. שאפשר להכין או לקנות... אז אם את רוצה אני אחשוב על עוד...

חיחיחיחחי

לי יש עגילי פרסה
קניתי אותם מהקניון ברחובות.... מהחנות קמילה..... אבל הם מזהב....

למעלה