מפגש האלווין

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מפגש האלווין

טוב יקיריי ויקירותי, אני וליעד דיברנו על זה והגענו למסקנה שהתאריך 4.11 הוא לא לעניין בגלל שזה יום הזיכרון לרצח רבין. אז ב28.10.10 תערך מסיבת האלווין של פורום קוספליי בביתה של הנדיבה ליעד בצפון תל אביב. אז תארגנו את המשמרות שלכן בהתאם, תברישו את הפאות ותתכוננו לאירוע מגניב. פרטים נוספים יתגללו כאן- אם מישהו רוצה לעזור באירגון אנא פנו אלי או אל ליעד. המסיבת-מפגש מיועד לחברי פורום בלבד. אם אתם רוצים להביא אנשים לא קשורים כדאי להעביר את זה דרך המארחת כי זה הבית שלה בכלאופן. כתובות ופרטים אישיים לא יפורסמו על גביי הפורום ויגיעו רק באופן פרטי לאנשים שמוכרים ו\או הינם חברי פורום.

Lightning9

New member
אני חושבת שכדאי לפתוח איוונט בפייסבוק

שיהיה פרטי. שיזכיר לכולנו על האירוע, כי אני לא יודעת כמה אנשים באמת נכנסים לפורום על בסיס קבוע ולפייסבוק.... כן. פשוט כך תהיה באמת אפשרות לשלוט בכמות האנשים שבאים ובמי שבא ומוזמן.

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif

אבל שיהיה פרטי ושהזמנות ישלחו רק לאנשים מהפורום, כדי שלא יהיה לליעד כנס אנימה בבית...........

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifלמה לא יהיה איוונט בפייסבוק.

כי זה אירוע של הפורום שמיועד לפורום ולמשתתפים שלו, משמע יש צורך להכנס לפורום ולכאן כדיי לדעת מה קורה איתו וכדיי לקבל את הפרטים על איך להגיע לשם. וזהו. לא צריך להתפייסבק על כל דבר. :)

CoralP

New member
בגלל זה היא אמרה פרייווט איוונט../images/Emo181.gif

זה אירוע ששולחים הזמנות רק לאנשים ספציפיים, ואם את שולחת קישור למישהו מחוץ לרשימת המוזמנים הוא לא יכול לראות את הדף. זה הקטע
אף אחד חוץ מהמוזמנים לא רואה את זה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif זה לא הפואנטה שלי.

הפואנטה שלי היא שאין שום סיבה שנארגן את זה דרך שם כשכולם גולשים פה ממילא. אם זה היה אירוע ציבורי שפתוח לכולם אז מילא או משהו שהוא לא ישירות של ובשביל הפורום.

S.Riddle

New member
אני לא מבינה על מה ההתעקשות. :\

אירוע הפייסבוק יכול להיות בנוסף לפורום, לא במקום, וזה מקום שאפשר לשים בו את הכתובת בראש חוצות ולא לשלוח לכל אחד בפרטי. הרבה אנשים מפה גולשים שם וזה ממש נוח לנו שזה יהיה *גם* בפייסבוק. כל עוד ליעד לא מתנגדת, אני לא מבינה מה הבעיה.

LuckyMenace

New member
יואו בא לי 3>

ואני "טכנית" כן חברת פורום! נראה לי שכבר עכשיו יש לי איזה 5 תגובות. ...אני אשתדל לכתוב יותר >>

Inimi

New member
עפ"י שרשמתי שאני מגיעה

אני מקווה שזה יהיה סופי כי אבא הנחית עליי ידיעה היום שהוא יוצא לסמינר ברביעי-חמישי והוא צריך שאני אהיה עם אחי, שלא יהיה לבד >< והבנתי מאחותי שהיא באה בסופ"ש אבל גם מתכננת לצאת בחמישי... נראה איך יסתדר ]: רוצה להגיע בטירוף! >___<;

למעלה