יש לי קוספליי !!!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifיש לי קוספליי !!!

אז אחרי תהיות משונות מצאתי את הדמות שחשקה נפשי בה ואם אני לא אחליט לעשות משהו מתוך סאנדמן בסוף אז זו התוכנית.. ואני פורשת אותה כאן רק משום שאם אני אסתובב בתחפושת הזו סתם ככה בכנס כולם יטרידו אותי וישאלו מי לעזזל אני אמורה להיות. בגלל השוליות של הדמות ובגלל שאני בספק כמה מקהל האנימה קורא טרי פראצ'ט... אל ששמו blind lo מתוך "tha last hero" של טרי פראצ'ט , שמאוייר בצורה מדהימה , הוא מעין שילוב של כלמני אלים ממיתולגיות שונות ולצערי אין לי תמונת רפרנס טובה בשביל להמחיש לכם אותו אם כי חפרתי בכל הרשת... יש לו קטע מגניב עם כיסוי עיניים 1(עיוור וכל זה1) אבל מסביבו מרחפים גלגלשי עיניים .. רשימת ציוד: 2 מטר בד לבן אקריליק זהב, חגורה חומה עבה ל2 לוחות נחושת 4 חבילות פימו לבן 1 פימו אדום 1פימו תכלת 1 פימו שחור קשת עבה חוט ברזל דק 2 מקלות עץ עבות/משהו שנראה כמוהם. לוח קאפה קטן ספריי חום/זהוב. פאה לבנה וזקן לבן. בעיקרון הוא לובש טוגה כזו ורוב העבודה זה על האביזרים כמו החגורה שלו , העיניים שמרחפות סביבו והפטישים שהוא נושא איתו. אני משערת שכל הפרוייקט הזה יעלה לי קרוב ל300 באם אני אספיק להכין אותו לכנס ( כי זה תחפושת קיץ מושלמת ^_^) ניהיהיהיהי

Keitarou

New member
כל הכבוד!! אני בעד~~! D=

זה נשמע ממש טוב! (ויקר.. <.<) ^^ ונראה לי שחלק נכבד מהקהילה קורא טרי פראצ'ט.. אז אל לך לדאוג! סגידרה רבה מחכה רק לך~ ^^

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תודה ../images/Emo13.gif

וכן יקר.. אבל זה יתחלק בזמן ארוך וזה בתקציב שלי,

innocence

New member
בהצלחה עם זה!:)

אם זה מעודד אותך התחפושת שלי כבר עולה יותר מ300 >>

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifבגלל הפאה?

>.> אבוי ואבוי... פאות זה דבר מרושע...לא נראה לי שאני אשקיע באחת ממש טובה. רק כזו שתהיה.

innocence

New member
כן... בעיקר.

200 פיאה. 150 בדים וכאלו. קניתי המון בדים ב25 למטר כמעט הכל (כי פחדתי שאני אהרוס אותם בדרך ולא יהיה לי מספיק כדי לתקן..). וזה בלי נסיעות לעינב, למשל P:

למעלה