חידון רוק- 3

pasteran

New member
7

הם הקליטו את שירו של צ'ארלס מנסון Cease To Exist בשם Never Learn Not to Love באלבום 20/20

pasteran

New member
וואלה בוגי כבר עשתה את זה

סליחה גברת. אני הולך לעבודה ביי

haimgl

New member
אני דווקא פעם ראיתי תוכנית על ג'ימי

בערוץ 8 ושם אמרו שהרעיון לשיר פרפל הייז בא לג'ימי בחלום כשהוא הלך על איזה מזח והכל היה מעורפל ואז הוא התעורר וכתב את השיר.

gbertסD

New member
8.

האיש בעל אלף המשקפיים, אשר היה אז ידוע בשם Reginald Dwight. (היום הוא קצת מוכר יותר בשם אלטון ג'ון).

Chocoholic

New member
6

The Coasters היא הלהקההראשונה שהוכנסה להיכל התהילה של הרוק.

hells bells

New member
5. מיהו "פרסי"

הפרסי הוא לא אחר מאשר ג'יפורס הידוע לשימצה. לא סתם פרסי,פרסי מידונה! אבקש לקבל ניקוד כפול על התשובה המלאה!

melancholy man

New member
../images/Emo11.gif

פעם הבאה תבוא בזמן... האמת הפתיע אותי המהירות הפעם חשבתי שזה יותר קשה.

melancholy man

New member
תם הטקס

הקהל מתבקש לעמוד לשירת התקווה, או לפחות לקרוא את התשובות... 1.מהיכן לקוח שם השיר: "Mother and Child Reunion" שם של מנה של עוף וביצים שפול סיימון ראה במסעדה סינית. 2.איזה שיר נכתב על רוברט פאולין? don’t like Mondays של הבומטאון ראטס, שנכתב על רצח שביצע פאולין בבית הספר שלו. 3.איזה אגדת רוק קראה לביתה God אבל עם g קטנה בשביל שתלמד להיות צנועה? (השם שונה לאחר מיכן). גרייס סליק, שטענה שעשתה את זה בשביל לצחוק על האחות הדתיה בבית החולים (האחות אגב מיהרה להתקשר לעיתונאי במקסיקו, השם של הילדה שונה למחרת לצ'יינה). 4.בעטיפת האלבום: The Notorious Byrd Brothers של ה byrds חסר אחד מחברי הלהקה, מי חסר ומי נמצא שם במקומו?. דיוויד קרוסבי שהוצא מהלהקה במהלך הקלטות האלבום חסר ובמקום שהוא אמור היה להיות, מופיע סוס, רוג'ר מקגויין טען שזה נעשה בטעות, אבל קרוסבי משוכנע שמדובר במזימה מורכבת. 5. הקינקס הוציאו בתחילת שנות השבעים פסקול לסרט בשם "פרסי", מי הוא פרסי בסרט? הסרט פרסי, הוא אחד הסרטים היותר משונים שתוכלו לראות, הסרט עוסק ב...אההםםם... השתלת אביר המין הזיכרי (אני לא מאמין שכתבתי משהו כזה PC) המוצלח הראשון, ופרסי הוא השם שנותן כוכב הסרט לאיבר המושתל. 6. מי הלהקה הראשונה שהוכנסה ל- Rock&Roll Hall of Fame? The Coasters 7. (שאלה זו מורכבת מכמה חלקים כל חלק מהשאלה, שווה נקודה אחת): הביץ בויס הקליטו שיר של דמות, שהורשעה ברצח מאוחר יותר. מיהי הדמות? מה שם השיר המקורי? באיזה שם הוקלט השיר? באיזה תקליט הופיע השיר? Cease to Exist never learn not to love Side B של הסינגל Bluebirds (זאת הייתה התשובה שחיפשנו אבל קיבלנו גם את האלבום 20/20 כתשובה נכונה, מאחר ומה לעשות זאת אכן התשובה הנכונה....) 8. כשעזב סטיב ווינווד את ספנסר דיוויס נערכו בחינות למחליפים. אחד המועמדים (שלא התקבל) זכה מאוחר יותר לקריירת סולו מזהירה. מיהו הנבחן? Reginal Dwight הלא הוא אלטון ג´ון. 9. איפה נכתב השיר Purple Haze? בחדר ההלבשה של מועדון The Upper Cut Club בלונדון. 10. בין הביטלס לג´ימי הנדריקס שררו יחסי הערצה הדדיים. מה עשה ג´ימי ביוני 1967 בהופעה חיה, שגרם לפול לומר: Simply incredible, perhaps the best I had ever seen him play הביצוע של השיר סרג´נט פפר בהופעה חיה כמה ימים לאחר שיצא האלבום ביוני 1967.

תוספת לשאלה 3 8 -)

סליק ופול קנטנר - בן זוגה דאז - בהחלט התכוונו לקרוא לרכ/ה הנולד/ה בשם god עוד לפני הלידה. וגם לא היה אכפת להם שהעתונות תדע מזה - כי הם ספרו את זה לפחות לעתונאי אחד, של המגזין Time, אשר פרסם כתבה קצרה עליהם כשסליק עוד היתה בהריון. קראתי את הכתבה הזו במו עיני, לפני שנים רבות. אני לא יודעת מתי השם שונה ל-China, או אם בכלל קראו לתינוקת god בלידתה. סליק ניפקה מספר גרסאות שונות לסיפור, במהלך השנים.

melancholy man

New member
זה מתאים גם למה שאני יודע בערך

מספר מאמרים שאני קראתי, כולל ראיון עם סליק, טוענים שאחרי הלידה כשהיא אמרה שהם מתכוונים לקרוא לה god זה נשמע לה טיפשי והשם שונה.

למעלה