חידון רוק- 3

../images/Emo77.gifחידון רוק- 3../images/Emo28.gif

ראשית התקנון, ובהודעה הבאה השאלות, נא לענות כמוסבר בתקנון ורק בתגובה להודעה עם השאלות (אחרת מאוד קשה לנו לספור ועלולות להיות טעיות) 1. מידי שבועיים ביום ו' בשעה 1300 נפרסם 10 שאלות לחידון הרוק מהניק LadyG והניבלונגים (במידה והשאלות יפורסמו בשעה אחרת נודיע מראש) 2.את התשובות לשאלות יש לענות בתגובה להודעת החידון. 3.בכדי לעזור לנו בספירה יש לפרסם כל תשובה בהודעה בנפרד כאשר מספר השאלה שאתם עונים לה תהיה בכותרת והתשובה בגוף ההודעה. בכל מקרה נספור רק את התשובה הראשונה שתופיע בהודעה. 4.ניתן להצביע במשך 72 שעות עד יום שני בשעה 1300 . תשובות שתגענה אחרי זמן זה לא תספרנה. 5.ביום שישי הבא נפרסם תשובות וניקוד. 6.למען הסר ספק, כל השאלות בחידון וכל התשובות מתייחסות לנושא הפורום כלומר רוק שנוצר מאמצע שנות החמישים ועד סוף שנות השבעים. 7.גולש שענה ראשון תשובה נכונה לשאלה יזכה ב- 2 נקודות. בסוף כל חודש נסכם את הנקודות ונכריז על מנצח חודשי. 8.המנצח החודשי זוכה בזיכוי לקנית אלבום בחנות "קצת אחרת" בתל אביב. וזוהי ההזדמנות להודות שוב לחנות "קצת אחרת" על שיתוף הפעולה. בהצלחה

חידון רוק-3 החידון

1. מהיכן לקוח שם השיר: "Mother and Child Reunion" 2. איזה שיר נכתב על רוברט פאולין? 3. איזה אגדת רוק קראה לביתה God אבל עם g קטנה בשביל שתלמד להיות צנועה? (השם שונה לאחר מיכן). 4. בעטיפת האלבום: The Notorious Byrd Brothers של ה byrds חסר אחד מחברי הלהקה, מי חסר ומי נמצא שם במקומו?. 5. הקינקס הוציאו בתחילת שנות השבעים פסקול לסרט בשם "פרסי", מי הוא פרסי בסרט? 6. מי הלהקה הראשונה שהוכנסה ל- Rock&Roll Hall of Fame? 7. (שאלה זו מורכבת מכמה חלקים כל חלק מהשאלה, שווה נקודה אחת): הביץ בויס הקליטו שיר של דמות, שהורשעה ברצח מאוחר יותר. מיהי הדמות? מה שם השיר המקורי? באיזה שם הוקלט השיר? באיזה תקליט הופיע השיר? 8. כשעזב סטיב ווינווד את ספנסר דיוויס נערכו בחינות למחליפים. אחד המועמדים (שלא התקבל) זכה מאוחר יותר לקריירת סולו מזהירה. מיהו הנבחן? 9. איפה נכתב השיר Purple Haze? 10. בין הביטלס לג´ימי הנדריקס שררו יחסי הערצה הדדיים. מה עשה ג´ימי ביוני 1967 בהופעה חיה, שגרם לפול לומר: Simply incredible, perhaps the best I had ever seen him play

pasteran

New member
השערות

ניחושים לפני גוגל 6. הקומטס 8 אלטון ג'ון (הוא הרי ניסה גם קרימזון) 9. בשירותים

pasteran

New member
אני מושחת

אחד מהמעשים היותר נלוזים שלי. לא הראיתי שום ידע מוזיקלי רק שאני יודע להשתמש באינטרנט טוב מאוד. כמו ילד בן 10 שמתלהב בפני החברים שלו על גילוי רזי האוננות. מזל שלא עקפתי את בוגי כי לא מגיע לי פרס.

melancholy man

New member
זה חלק מהמשחק ../images/Emo13.gif

אתה בטוח שלא עקפת? (עוד לא ספרתי לא יודע)

Boo9ie

New member
10.

גירסה משלהם לסמל פפר (השיר)? כמה ימים אחרי שהוציאו את האלבום

pasteran

New member
5

לעזאזל . פרסי הוא כנראה בעל האיבר שהושתל בכוכב הסרט והוא יצא למסע גילויים עליו

Boo9ie

New member
7.

Cease to Exist, תחילה later re-titled Never Learn Not to Love אח"כ 20/20 - אלבום

למעלה