המפגש

shanyz

New member
../images/Emo9.gif

אני עוד לא יודעת אם אני אוכל.. אני אוכל לדעת רק ברגע האחרון.. כך שבקשר למשחק שאתם עושים, אני פשוט לא אשתתף בו.. ותודה

LillipooT

New member
אנוכי תבוא.. ../images/Emo60.gif

(אני אגב, דווקא אוהבת לדבר לעצמי בגוף שלישי משום מה
) בנוגע לשעה אני מעדיפה ב-12. אגב אנשים - ממממממ לא צריך להחליף כמה טלפונים (כמו פעם שעברה עם קרין) למקרה שמישהו מסתבך ולא מוצא את השאר

Dawson girl

New member
אממ..

יש שתי אפשרויות- או שכל אחד ייקח כמה טלפונים (לא כולם) של כמה אנשים שבטוח באים למפגש, או שמישהו אחד ידאג להפיץ את הטלפון שלו בין כולם. לי בכל מקרה יש את הטלפונים של אלה, טל וליאת.

../images/Emo42.gifאנשים!../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

בואו נסכם,נכון לעכשיו באים:נמש,אלה,ליאת,לי,שירה,אני. שני(?),דניאל(?),שילה(?) האנשים שב
מוזמנים להגיב ולמחוק את הסימן שאלה! בקשר לגמדענק,נראה לי שזה לא יצא,כי גם אנחנו לא יודעים עדיין בטוח מי בא,וגם כבר יום שבת והמפגש מחר(יוו! מחר!) ואין זמן להכין וזה...

Dawson girl

New member
../images/Emo41.gif סיכום- פרטים למפגש מחר ../images/Emo41.gif

*מתרגשת
* תאריך - 22.8.2004, יום ראשון שעה - 12:00- מתאים לכולם, לא? מקום מפגש של כולם - קומה שלישית, מול המדרגות הנעות (נו הקומה הזו שממנה יוצאים אל הגג, שאין בכלל חנויות שם), כמו שנה שעברה
|דרכי תחבורה לעזריאלי|: רכבת- תחנת "ת''א-השלום" עוצרת בעזריאלי, ונכנסים על הגשר זכוכית הזה לקניון. אוטובוס- אין לי מושג באוטובוסים באזור ת''א
אז פשוט תרדו בתחנה שקרובה לשם. הורים\אחים גדולים- אתם יודעים מה לעשות
אגב, אוטובוס והורים\אחים שמסיעים- תקחו בחשבון שיש פקקים וכאלה באזור, מה גם שזה יום ראשון בבוקר ויש עומס.. ודי חשוב- טלפון- תדאגו שיהיה לכם לפחות טלפון אחד של חבר אחר מהפורום שבטוח בא, כדי שאם תלכו לאיבוד או משו כזה תהיה לכם הצלה
טל התנדבה להיות חבר טלפוני כזה
אז תוכלו לבקש ממנה (במסרים כמובן) את הטלפון. ניפגש מחר

../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif

ובקשר לטלפונים,אין מה לדאוג,הרבה אנשים ראו שאני בנאדם אמיתי(ולא איזה מטורף! מטורפת אולי כן..
),אז זה בטוח!

וועאעאעאעעא../images/Emo9.gif

אימ אקסיטד.. איק!!!
טוב.. אז.. אני רק רוצה לסכם איתך שלא תהיו פסיכופטים/רוצחים/אנסים/גנבים/טרוריסטים או מוני מושונוב..
תזכרו, על אחריותכם.

LillipooT

New member
מה עם מצלמההה ../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif

מישהו מתכוון להביא מצלמה למפגש
איזה לחץץץץץץץץ

נמש אמרה שהיא מביאה מצלמה..../images/Emo105.gif

אבל זו מצלמה רגילה לא דיגיטלית! או! והיא גם תביא את התמונה שהיא צילמה במפגש הקודם! נזכרה באמת..
ולי,*מסר בדרך אלייך*

LillipooT

New member
המצלמה שלי... ../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

נישארה בניצנים
עם תמונות של סקעת ועדי
עצוב כל כך..........

LillipooT

New member
אגב אנשים ../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif

אם אתם רואים שאני לא מופיעה... תתקשרו אלי.. ואם אני לא עונה.. תתקשרו עוד ותעירו אותי
אני לא מצליחה לקום בזמן האחרון!

למעלה